הבדיחה , התושבים אוחזים דגלי אש"פ

לא מעניין אותי מה יש בחו"ל, כאשר אזרח ישראלי

ולא אכפת לי אם הוא פלשתיני או לא, מניף דגל את דגל פלשתין זה אומר שהוא מבטא לאומנות פלשתינית במדינה שלי, שהוא קורא תיגר על המדינה שלי - אופיה, מהותה וזהותה, הוא בעצם אומר שישראל היא פלשתין/שפלשתין צריכה להיות במקום ישראל/שמדינת ישראל צריכה להפוך ביום מן הימים לפלשתין. אל תתמם, זה יותר מידי שקוף ולא עשו אותי באצבע, זו לא סתם הרמת "דגל מדינת המוצא", זה לחלוטין לא סתם ויש מאוחרי זה כוונה מאד מאד מאד ברורה, הרי אין קשר בין מה שקורא ביפו (ובכל הארץ), ללאומיות, לפלשתין, זה עיניין כלכלי נטו! לי זה לא "מזכיר כלום" כי זה לא מחדש לי כלום אבל אני מקווה מאד שזה יזכיר לתל אביבים שעדיין חיים בבועה שלהם מי הם השכנים שלהם מיפו, ושמבחינתם - ישראל זה פלשתין, והיאהוד, הוא הפולש והזר כאן, ולכן יבוא עוד יום ("אינשאללה") ויאהוד לא יהיה בשלטון ולא יהיה הריבון.

הוא לא אזרח ישראלי

זה שעשית לו טובה והנפקת לו תעודת זהות לא הופך אותו לאזרח שווה זכויות, הרי אפשר לפתור את מצוקת הדיור ביפו, אבל אין מי שמוכן להקשיב ולקדם פתרונות לנושא.

primus solus

New member
אתה שם לב שאתה הולך בהגיון מעגלי?

האם חוסר היכולת להפיק טיעון לוגי מתקשר לחוסר היכולת של אוסף החמולות לממש את הלאומיות הפיקטיבית שלהם?

ברור שאפשר לפתור! אבל לא ככה!

ככה זה לא יפתר, מקסימום רק יחמיר את המצב, אף גורם בארץ לא ירצה לעזור לציבור שמזוהה עם יורי קסאמים או לחילופין עם תומכי הצפת ישראל במיליוני פליטים!, אף אחד לא ירצה לעזור למישהו שמזהה איתו עם רשות אוייבת (שזה כמו מדינה אוייבת), אף אחד לא ירצה לעזור בבעיה שהיא כלכלית חברתית כאשר היא מנוצלת וממונפת לכיוון לאומני ואנטי ישראלי. תבין, אין שום "נישול וטרנספר" ביפו, וזה לא קשור לכיבוש או 48', יש בעיית דיור, יש מצוקה והיא של תושבי יפו מול אנשי נדל"ן ואת הבעיה יש לנהל ככזאת ולא כהפגנה לאומנית.

shm490

New member
אם הוא לא אזרח ישראלי

אז אין בעיה . רק על מה הווא בדיוק מפגין ? חשבתי שעל פתרונות דיור והפקעת קרקעות אלו בעיות של אזרחים מול הרשויות שלהם . ואגב הפגנות הם חלק מזכויות האזרח בכל מדינה אבל של האזרחים של אותה מדינה , הם כאמור לא אזרחים ישראלים אלה פלסטינים ( לפי הדגל שהניפו וההימנון ששרו ) אז שילכו ויפגינו שם .

primus solus

New member
אתה יכול להתמם כמה שאתה רוצה

אתה רק לא מבין שהמעשה הזה נותן ליהודים לגיטמציה לדרוש מהממשלה לשלוח את הצבא לדכא את ההתקוממות הזאת, אתם לא לומדים?

יפה, אז מה הם רוצים מאיתנו?, כאן זו ישראל לא

פלשתין. מי שהופך עיניין כלכלי נטו לעיניין לאומני פוגע בו, מי שמפגין לאומנות פלשתינית בישראל שלא יצפה שישראל תעזור לו לפתור את בעיותיו, צודקות ולגטימיות ככל שיהיו.

מוחמד5

New member
לא מחפשים תועדת כשרות

אנחנו כאן.אנחנו לגיטמיים . ואנחנו ננהל את המאבק שלנו למען הזכויות שלנו כאן במדינת ישראל. שום דבר ושום אדם לא ישבור את רוחינו ולא יחליש את המוטיבציה שלנו. בינתיים אנחנו מתקדמים,בינתיים אנחנו משיגים פה ושם דברים,בינתיים קולנו נשמע ,נשמע היטב והוא ימשיך להישמע.

תנהלו מאבק למען זכויות אזרחיות - תצליחו

תערבו נושאים לאומיים, תסיתו נגד המדינה, תביעו לאומנות פלשתינית - תכשלו, תכשלו בענק ורק תקרבו פיצוץ שבסופו רק תצאו נפסדים. זה לא עיניין של "לחפש תעודת כשרות" זה עיניין של לפעול במרחב מסויים, ואתם כמו כל אחד פועלים במרחב מסויים.

לא...כן זה ישראל, אין פלשתין, אין מדינה כזו

ואם זה תלוי בפלשתינים היא גם לא תהיה... אם היתה להם מדינה, הם היו הורגים אחד את השני כל הזמן...

respecta1

New member
פלסטין לא מתה.. היא לא הייתה קיימת

מה שמת זה השם פלשתינה שהיה לארץ ישראל במשך הכמה מאות שנים אחרונות.

למעלה