הבדיחה , התושבים אוחזים דגלי אש"פ

מת? ../images/Emo6.gif בעיני מי מת, מעיניך?

אתה הרי מעולם לא השתמשת בו
היית מת שהוא יהיה מת.

respecta1

New member
זה העניין.

פלשתינה הייתה שם של ארץ, שם. פלסטין גם לא קיימת, עובדה גם אתה הסכמת שמעולם לא "השתמשתי בה" .. קיימת רק במוח של כמה לאומנים ב40 שנה אחרונות. אומנם יכול להיות שתהיה למציאות, מציאות חדשה, מציאות שלא הייתה לעולם קודם, ושתהיה רק בגלל שהעם היהודי שאתה כל כך לא אוהב נאור מפותח ומתקדם ומוכן להתפשר על שטחים גם אם יש לו זכות היסטורית עליהם, רק בשביל לחיות בשקט.

respecta1

New member
הכוונה במשפטים הראשונים

פלשתינה הייתה השם של הארץ, פלסטין אפילו בתור שם לא הייתה קיימת..המקום היחידי שהיא הייתה קיימת בו זה במוחם של כמה לאומנים ערבים שונאי ישראל ב40 שנה אחרונות.

respecta1

New member
פלשתינה?

היה קיים במשך מאות שנים. פלסטין ופלסטינים? בהחלט ב40 שנה אחרונות, רק ב67 האשף הוציא הגדרה מי בכלל שייך ל"עם הפלסטיני" שזה "כל מי שהיה בישראל מלפני 48, לא כולל יהודים"
או בעצם שניה היה עם לפני שבכלל ידעו מי שייך לו? פשש.. ואין לי בעיה עם זה.. באמת שלא.. מצידי שכל מיליון איש יקראו לעצמם עם.. ואין לי בעיה גם לתת להם שטחים אם זה מה שיביא לי שקט.. אבל לבוא ולטעון שזה עם עם היסטוריה כבר מאות שנים זה בדיחה.

../images/Emo6.gif ללא ספק הערבים לפני 200 שנה ולפני

800 שנה השתמשו במילה הלטינית "פלשתינה"... פלסטין זה השם הערבי שמקביל למילה פלשתינה שאתה מכיר.

respecta1

New member
טוב נו..

אז התקיימה כשם.. ויפה, אתה מודה שהשם בא מהרומים שנתנו את השם לארץ, אז מה הקטע עם הפלסטינים חבוב? אגב אתה יודע מהי ההיסטוריה הסודית של הפלסטינים בישראל לפי התעמולה? למה אני שואל בכל מקום ובפורום הזה ניסיתי להשיג מידע על ההיסטוריה הסמויה והסודית ועדיין לא הצלחתי, באסה.

ברור שהשם פלסטין בא מהרומים, זה לא מילה ערבית

היא נקראה ככה בפי המקומיים עוד לפני שבאו השבטים מחצי האי ערב וכבשו אותה. וללה אין לי מושג מה ההיסטוריה הסודית של הפלסטינים בישראל אחי, תשאל בשב"כ אולי הם יגידו לך

respecta1

New member
רציני גם אתה לא יודע?

צריך לברר.. אם זה כזה סודי וחשאי כנראה משהו מעניין..

Dexter5

New member
מי שהמציא אותו זה הורדוטוס,

והוא התייחס לאיזור פלשת. השם הומר לכל ארץ ישראל לאחר שהמרד היהודי של בר כוכבא נכשל והארץ נקרא פלשתינה וחולקה לשלוש מחוזות של "פלשתינה". אופס.. היו פה יהודים לפני שהשם פלשתינה הפך לשם של כל ארץ-ישראל ? מה זה, נהרס לפלסטינים כל הקרטיב. סליחה, נרטיב.

תרשה לי להתעכב על נקודה אחת?

מה הם רוצים מאיתנו, כאן זה ישראל לא פלסטין?
תגיד יובל אתה עושה צחוק, מיתמם? אתה מנסה לתאר את הערבים שסבתא של סבתא שלהם גרה כאן עוד כשסבתא של סבתא שלך היתה (לא יודע איפה) כאילו הם יפנים שטעו בדרך והגיעו לארץ שלך... אז קודם כל אין כזה דבר "כאן זה ישראל לא פלסטין". נראה לך שישראל זה פה ופלסטין זה מעבר לקו הירוק? אולי מעבר ל"גושי ההתיישבות הגדולים"? פלסטין זה בהחלט כאן. הרי שמות זאת לא עובדה מדעית. השם של הארץ הזאת בעיני הערבים הוא פלסטין, ובעיני הישראלים ארץ ישראל. זה שהבחירה של הציונות היה להקים פה מדינה ליהודים בלבד ולמחוק כמה שאפשר מה"פלסטיניות" של הארץ במקום להשתלב בארץ זה לא מחק את השם פלסטין, ולא הצליח למחוק מזכרונם של מרבית הפלסטינים לאיזה עם הם שייכים.

AdonAsda

New member
ממש מוזר אתה,

לא שמעת על ההגירה היפנית המסיבית לארץ בתחילת המאה ה20?

אני יחפש על זה בגוגל עוד הלילה, מבטיח ../images/Emo3.gif

האמת עכשיו אני נזכר שבכפרים ההרוסים בנכבה מצאו בכמה בתים מקלות אכילה יפנים ושרידי ווסאבי בצנצנות הסחוג, אבל אף אחד לא ידע מאיפה זה בא.

AdonAsda

New member
ואם כבר הזכרת ווסאבי.

הידעת שכמעט כל הואסבי שנימכר בארץ ובעולם הוא חיקוי העשוי משורש חזרת, חרדל וצבע מאכל? כחובב סושי שאכל סושי איזה 4 פעמים בחיו, עולמי חרב עלי.

אז זה לא היה פלשתינה אלא פלשתינה

שם רומי שניתן על ידי הרומים, הערבים כאן בכלל לא הגדירו את עצמם כפלשתינים אלא רק ערבים עד 48' ורצו בכלל להסתפח לסוריה. אני לא טוען שלערבים כאן איו זכויות כאן!, שוב פעם, לא טוען!, אבל מה, גם לנו, היהודים כיהודים יש זכויות כאן והם עוד מלפני יותר מ3000 שנה, לכן אני יכול לחיות בשלום עם פתרון של 2 מדינות לאום ל2 עמים, לחלק את השטח שמבחינתי הוא שלי ביננו לבינם. אז שוב, השם הוא פלשתינה ולא פלשתין, ופלשתינה זה שם שלא הערבים המציאו אותו אלא אימצו אותו. והזהות הלאומית שלהם התגבשה אחרי שהציונות הגיעה לכאן, הציונות היתה הלאומיות הראשונה במזרח התיכון כי לאומיות כידוע זה רעיון שהתגבש באירופה, נכון שהוא הוא היה קיים בפורמט אחר, שבטים, עמים, אך לאומיות במובן המודרני שלה התגבש באיטליה וגרמניה ובזכותן הן אוחדו. הבחירה של הציונות היא לא "מדינה ליהודים בלבד", ניסוח מעוות, הבחירה של הציונות היא לחזור למולדת של היהדות והעם היהודי, להקים בית לאומי לען היהודי במולדתו ההיסטורית והדתית. אין לי בעיה עם המילה פלשתין או עם מדינת פלשתין העתידית, לצד ישראל, לא במקום ישראל, לצד ישראל ואם אותו צד ינסה ללכת לפי שיטתך ויטען ופעל לזה שגם ישראל זה/תהיה פלשתין, אז תסריט 48' פשוט יחזור על עצמו...אין שום בעיה...

Dexter5

New member
הערבים קראו למקום הזה פלסטין

רק במסמכים מנהליים. לדוגמה באימפריה המוסלמית של השושלת האומית, קראו לארץ הזו אל השאם ולא פילסטין.

shm490

New member
הענין שאנו לא שוכחים , אנו יודעים מה עומד

מאחורי הנפת הדגלים של אש"ף .

AdonAsda

New member
מה?

לדעתי מאחרי כל דגל עמד ערבי, וכידע מאחורי כל גבר ערבי עומדת אישה, ומאחורי כל אישה עומד גבר שמסתכל לה על התחת ומאחורי כל גבר כזה עומד אחיה של האישה הנ"ל עם סכין גדול שכבר עומד לרצוח... את אחותו כמובן. ומאחורי כולם עומד גבר אחד מהלמ"ס, עומד ומתקן את התחזיות לגבי האיום הדמוגרפי.

למעלה