הבדיחה , התושבים אוחזים דגלי אש"פ

jwin

New member
אזרחות.

אזרחי ישראל, ללא כל הבדל, זכאיים להפגין על כל נושא. על אזרחי ישראל - כולם - כמו על אזרחי כל המדינות בעולם, חל איסור חוקי ואתי לנופף בדגלי האויב. בכל מקום התנהגות מעין זו פרושה אחד : גייס חמישי ואי נאמנות למדינה בה מפגינים. בכל מקום נורמאלי בעולם היו מעמידים לדין את האנשים שבידיהם (היום הכל מתועד!) היו דגלי אויב. דגל פלסטין מתנושש מאחורי כל ראש ממשלה ושרת חוץ. אני רק מזכיר. מבחינה אידאולוגית הרמז של נושאי הדגלים הנ"ל, שכביכול מותרים, דק כפיל. ואם רוצים שאבין - אז אני מבין ושולח אותם אחר כבוד לכל מקום שבו הם חושבים שיהיה להם יותר נוח כי אי אפשר להפוך בעייה נדלנ"ית (אמת, קשה!) לבעייה של לאום. הבנתי. הם רוצים שדגל פלסטין יתנוסס ביפו, ואני לא רוצה ככה. ---------------------- אין לי בעייה שלא מניפים דגל ישראל. אני לא רואה בשום הפגנה שהיא מקום לדגל ישראל. אני לא אוהב מינחות והשתחוויות לדגל. אני לא אוהב את המוות לשם שמירה על דגל. ככה שאין לי בעייה אם לא היה שם דגל ישראל, אבל של אוייב מוצהר - לא. זה וודאי שלא. זו הוכחה נוספת על אי רצון לאינטגראציה. על תקווה, שאפילו אינה סמוייה, ש"פלאסטין" תחזור הנה (...ותדאג לבעיות נדל"ן). יהיה כל הזמן יותר קשה לדבר על שיוויון זכויות (עבודה במשרדים ממשלתיים...) אם ההתנהגות היא כזאת. אני מצר על כך אבל אילו פני הדברים. אנחנו יכולים לספר לעצמינו גם סיפורים אחרים. כבר אמר ליבוביץ "אי אפשר שלא לדעת את מה שכבר יודעים". אם הם מנפנפים דגל אוייב - משמע הוא כבר קיים כאן (אדם לא מנופף דגל שהוא לא מאמין בו) - ואם חיי או חייך - אז חיי. אני יודע את זה ואני לא יכול שלא לדעת. אני מדבר רק על מי שהניף. לא מעניין אותי (הפעם) מי עמד מאחורי. רק מי שאמר "כאן פלסטין" או תקווה לכך. בברכה לכל האחרים, שמכבדים, ללא כל הבדל, את המדינה שבה הם חיים גם אם לא מסכימים עם הכל. גם עם בעיות נדל"ן. יהודה.

jwin

New member
../images/Emo45.gif !

- תודה

'אהבתי' את הסיסמאות של הג'יהאד ביפו

" דגלי אש"ף גדולים נפרסו באזור העצרת....... חלק מהמפגינים השמיעו קריאות מיליטנטיות במיוחד, כמו: "ברוח ובדם נפדה אותך יפו", "האדמה הערבית לערבים. ציוני תארוז וסע", "נמות כדי שפלסטין תחיה", ו-"מיפו ועד ביירות אנו עם ערבי אחד"." http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3524625,00.html לחלק הזה בין ה'מפגינים' צריך לעזור לארוז לקראת המסע ל'פלסטין' בע'זה או לביירות (לדאחייה) כדי שיצטרפו אל 'עמם הערבי האחד'.

אקרא אל תצחק עליו, זה היה סתם פליטת קולמוס../images/Emo10.gif

הוא התכוון כנראה לומר הסיסמאות של כוחות השחור האיסלאמונאצופאשיסטים

למעלה