הבדיחה לשבת
והפעם עם איווט

respecta1

New member
אגב היה 'משעשע' לראות את צביעות העיתונאים

שלא הסתירו את כעסם ואף קיללו את אוהדי ביתר (שבאותו זמן טענו שלא צריך לערבב פוליטיקה בספורט וצריך לבטל את דקת הדומיה כי מגרש כדורגל זה לא המקום) איך הם אומרים את אותם טענות של אוהדי ביתר כשאוהדי סכנין ונצרת ששרקו בוז.

לא הבנתי..

היתה דקה דומיה לזכר הרוגי הפיגוע בישיבה ואוהדי סכנין ונצרת שרקו בהמוניהם בוז? מתי זה היה?

respecta1

New member
חלק, ואחד מהם כמעט קיבל מכות

אפשר לציין פה לשבח שהיו בהחלט כמה צדיקים כאלה בסכנין (בניגוד לבנצרת)

0006

New member
זה היה בשבת

הראשונה יומיים אחרי הפיגוע במשחק של בני סכנין ובמשחק של נצרת אוהדים צעקו בוז לזכר הילדים שנירצחו בפיגוע

אושרי 7

New member
הגיוני לחלוטין.

זוהי טפשות לצפות מאוהדי ביתר שידועים כימנים קיצונים לכבד את זכרו של רבין, הם רואים בו אויב וזה פשוט לא יקרה. באותה מידה אין טעם להתפלא כשערבים לא מכבדים את זכרם של בני הישיבה - בשני המקרים כל הקלפים על השולחן, ולא מסתתרים מאחורי מילים יפות.

jwin

New member
עבד כי ימלוך.

אי אפשר להמנע מלחשוב על העבר שלו - דיקטטורה קומוניסטית פושעת. הוא רגיל למציאות מסוג זה, של "המצאות". הרי בברית המועצות (וגם ברוסיה של ימינו) אדם קם בבוקר עם "תיק" ויושב בגולאג עשרים שנים על לא עוול בכפו. לדעתי הוא לא מכיר אחרת. האגרסיה שלו היא מהסוג השפל ביותר - במשמעות "עבד כי ימלוך". למה? הוא הגיע למדינה חדשה - ומבחינה של אתיקה, של חינוך ותרבות - מבחינה של הרגשה אישית פנימית שלו הוא היה צריך להרגיש "אחרון" במקום החדש ולא לנהל לנו את העניינים - הגם שנבחר לכנסת (תרגיל שהיה פויילה שטיק על מנת לנצל את כח הבחירה של הרוסים...כולם יודעים את זה, וגם הוא!) לכן, לו הייתי במקומו, הייתי מתמקד בפוליטיקה של חברה, של אקולוגיה, בפוליטיקה של בדיקה הגונה אך מדוקדקת של מצב העובדים הזרים-הפליטים ושאר מגזרים לא קלים בישראל. הייתי יכול גם להביע את דעתי על בטחון, על מצבה של החברה הערבית בישראל ויחסי מדינה-מיגזר ולהפך - אבל בטח שלא הייתי מרשה לעצמי לחשוב ולדבר בטונים של טראנספר או גינויים אלימים כנגד האוכלוסיה שחיה כאן מאות שנים. משמע מה ? שפתאום הייתי מחנך את האיטלקים איך להיות איטלקים חיוביים או אחרת הייתי מגלה אותם ל...שוויץ. אלא מה? כמו שאמרתי - עבד כי ימלוך. ממש ככה! אני אומר שהאיש רגיל להתנהגות "משטר" מסוג זה. הוא לא גדל על ברכי דמוקרטיה ורואים את זה בהתנהגותו. אני מאמין בציבור הבוחרים בישראל. נדמה לי שהוא די יעלם בשנים הבאות - מקסימום הוא ינבח עוד קצת ונקווה שלו תהיינה לו הרבה סיבות ושהחברה כולה בישראל תהיה אוהבת למולדת שלה - ושתאהב היא את כל אזרחיה. כל האזרחים ללא הבדלים כלשהם. יהודה שבת שלום.

../images/Emo45.gif מעריך את דבריך יהודה

נכון שהוא בא מבריה"מ והיה רגיל לדיקטטורה האלימה, הלאומנית והגזענית שהיתה שם. אבל בכל זאת צמחו משם גם אנשים אחרים, כמו אנדרי סחרוף ז"ל למשל ועוד אחרים. ידידה ממוצא רוסי סיפרה לי שאמא שלה הכירה את איווט בשנות ה-60 כשהתגורר במוסקווה והיה דורמן, וגם בארץ בהתנחלות נוקדים איפה שהוא גר הוא היכה ילד. בוא נגיד שהוא לא קורץ מהחומר של סחרוף.

shm490

New member
הוא לא מוצא חן בעיניך ?

אל תצביע לו בבחירות . זה מה שדמוקרטיה מנפקת לאומנים ,שמאלנים , סוציאליסטים , אתה יכול לבחור את מי שאתה חושב שיתאים להשקפת עולמך . הוא עבד כי ימלוך כמו כל יתר הפוליטיקאים שלנו למה ברק מתנהל בצורה יותר דמוקרטית ממנו ? לליברמן יש קו משלו ועליו הוא הולך לבחירות יזכה או יכשל זה תלוי במצביעים שלו , גם לטיבי יש קו משלו ועליו הוא הולך לאותה כנסת האם גם טיבי הוא עבד כי ימלוך ?

respecta1

New member
אולי הוא יעלם.. יכול להיות

הוא יעלם בגלל האישיות שלו לא בגלל הרעיון שלו, הרעיון שלו של חילופי שטחים הוא רעיון מעולה שאני מופתע שמפלגת שמאל ציוני עדיין לא אימצה אותו (למרות שכמה אנשי שמאל ציוני אימצו) אם הוא יעלם זה בגלל הסטראוטיפ שהוציאו לו איך שהוא נראה והמבטא הכבד שלו..

שריפת דגלי ישראל - מתוך דו"ח ועדת אור

" 187. בדיון שנערך ביום 30.5.00 השתתפו אנשי מודיעין מן המשטרה ומשירות הביטחון הכללי. הרקע המיידי לדיון היה חשש מפני מהומות רחבות היקף במגזר הערבי, בעקבות כוונה לבצע הריסה של שלושה בתים באזור סח'נין. תת ניצב לוי ציין בדיון כי אירועי יום האדמה בסח'נין[208], הפגנות הסטודנטים, החרמת יום העצמאות והאירועים האלימים בו, אשר כללו שריפת דגל המדינה ואירועי הנכבה, הם כולם אירועים המבטאים הקצנה במגזר הערבי. על רקע זה, ציין היועץ ביחס למגזר הערבי כי "אין מדובר בשטח כבוש אך הסימנים הם לכיוון של הדרדרות חמורה". עוד אמר, כי "בעיית ערביי ישראל אינה חדשה, אולם בחודשים האחרונים ניכרת החמרה בהיקף ובעוצמה של האירועים"." http://elyon1.court.gov.il/heb/veadot/or/inside1.htm

מוחמד5

New member
כשאתה לא כותב הראון אני דואג

מפחד שקרה לך משהו. היו אורחים בשבת !! מה הכנת לכבודם ?

מוחמד5

New member
אגב יא הארון

אני משכיר ערבים בפסח , בליל הסדר . והכל למען קדושת השם " שפוך חמתך על הגויים ". אצלי הגויים הם כשרים.

איך לא שמעת את המשפט עופר? אתם לא קוראים

את ההגדה בפסח? אני מכיר אותו היטב מסדר הפסח כל שנה. מה שכן מעניינת הפרשנות של המשיב בקישור: מצד אחד, הוא אומר שבעצם זה שפוך חמתך על הגוים אשר לא ידעוך, אבל רק אלה שהציקו לבני ישראל. מצד שני הוא אומר שבעצם באופן כוללני צריך "לשפוט את עשו", לשם מטרת ביעור הרע העולמי והשלטת מלכות אלהים בעולם. ניסוח מעניין לא?...

איזה קוראים? ../images/Emo6.gif

בכל שנה מגיע מהר מאד המשפט האלמותי: "יאללה, בלי טקסים, בלי סיפורים, יאללה יאללה בואו נאכל משהו...." כנראה לא הגענו למשפט הזה.... רגע, ובאמת קוראים אותו בכעס כמו שעשו ב"עבודה ערבית"? נו ולגבי הפרשנות של המשיב...... זה מה שקורה כשלחכמי הדת של ימינו אסור לסתור טקסט שנכתב בעבר, אלא רק לפרשן אותו. מה כבר אפשר לומר לזכות משפט כזה, שקורא לאלוהים להעניש את ה"גויים"?

למעלה