הבדיחה לשבת
והפעם עם איווט

0006

New member
עופר אני לא מסתכל רק על אלה

שהיו מעורבים בפעולות טרור/פעולות עויינות אני מסתכל גם על דעת הרחוב הערבי בישראל שאני חוזר הביתה ערב שישי אחרי המלחמה ואני רואה ערבים מחיפה יושבים בפאב בחיפה ואומרים בלי בושה שישראל אשמה במלחמה(אז מה עם הצפון הופצץ ונחטפו שני חיילי צהל מתוך שטח ריבוני ונהרוג חיילים בהלך החטיפה) שאני רואה שערביי ישראל חוגגים את יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל בירי זיקוקים(הבאתי לך לינק מקודם) שאני לא שמעתי את ההנגה הערבית מגנה את ירי הקאסמים שחטופים אנשי שדירות במשך 7 שנים אבל שישראל עושה מצרו קטן על עזה זה מיד פשעי מלחמה שאני קורא את תגובותיהם של מוחמד ואקרא ושל מרים טוקאן וכל הפלסטינים שמגיבים כאן זה אומר לי מי מול אני ניצב

אושרי 7

New member
אבל הם כם תומכים באויב,

ע"פ כל סקר למעלה מ 90% מהם תומכים בחיזבאללה.

0006

New member
קודם תענה על השאלה ששאלתי אותך

אחרי זה אני אענה על השאלה שלך

../images/Emo10.gif איזה קטע! בדיוק חשבתי כמה מעניין שדוקא

בימים שהפלסטינים אזרחי ישראל מזכירים את הנכבה, הישראלים חוגגים את יום העצמאות עם זיקוקים ומנגל על האש. איפה הכבוד לחללי מערכות הנכבה?

0006

New member
אז זהו שאין

שאין כבוד לחללי הנכבה וגם לא יהיה ואתה מוזמן לציין את הנכבה בעזה אנחנו בכייף מוותרים על "יהודים"כמוך וואני חוגג את הנכבה של הפלסטינים עם המון בשקר על האש ונהנה לראות את הזיקוקים ולדעת שהאוייב שלי מתאבל עוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה על קיומה של מדינת ישראל כן ירבו ימי זכרון הנכבה והמשך קיומה של מדינת העם היהודי

מוחמד5

New member
כלס יא הארון

אני אתחיל להביא לינקים של "היוקיבדיה הפלשתינית ".

durbake

New member
מי אמר שויקיפדיה תמיד צודקים

כל אחד יכול לכתוב בויקיפדיה מה שהוא רוצה. הנה הדגל האמיתי של החמאס. בכל התנועות האיסלאמיות בכל העולם הדגל שלהם נראה כמעט אותו דבר, דגל ירוק עם הכתובית של אין אלוהים מבלעדי אללה ומוחמד הוא השליח של אללה. כל תנועה מוסיפה לעצמה סמל מסוים בדגל, ויש כאלה כמו התנועה האיסלאמית בארץ שלא הוסיפו שום סמל, חמאס הוסיף את המילה חמאס מתחת לכתובית. ערב הסעודית הוסיפה את סמל החרב. הבנת מר מסיתן? ונראה לך אם אוהדי סכנין היו מרימים את דגל חמאס אז המשטרה לא היתה מורידה את הדגל ועוצרת את אלו שהרימו את הדגל?

כן בטח, חסר "סמל מסוים בדגל" ../images/Emo6.gif ../images/Emo59.gif

שישאר משהו לדימיון. בטח אוהדי סכנין רצו להביע את תמיכתם בסעודיה.

בתנועה האיסלאמית, החוקית בישראל כידוע לך

לעומת זאת אם המשטרה תנסה לעצור את כל הבית"ריסטים שקראו "מוות לערבים", לא יישארו כמעט בית"ריסטים...

למיודענו הארון לא הולך היום ../images/Emo201.gif

והנה הדגל של התנועה האסלאמית בישראל, מתוך אותו אתר שהשתמש בו הארון. ההבדל, מעבר לכיתוב "חמאס" שאיננו, הוא שהגבול העליון של הכתובת (ההכרה באלהים ובמוחמד נביאו) הוא בקו ישר, בעוד בדגל של חמאס ישנו מין כתר בולט למעלה של אותיות שיוצא למעלה מן הקו העליון. מי שמביט בדגלים שהניפו אוהדי הכדורגל, שוב- בתמונות שהביא הארון עצמו, רואה שאלה הדגלים של התנואה האסלאמית בישראל ולא של חמאס- אין בהם שום כתר. אבל ניסיון יפה להסתה, כמעט הצליח
באמת למה להצמד לאמת כשאפשר בעזרת קצת "שקר וכזב במיטב המסורת האסלאמו-פשיסטונאצית" לעשות דמוניזציה של אזרחי ישראל הערבים? אז נסתפק הפעם בציון 8+ לתמוז הפקות
בפעם הבאה נקווה לקצת יותר השראה.

קשב להתמודד עם הכשלון של הטענה נכון? ../images/Emo6.gif

שאוהדי סכנין לא הניפו דגלי חמאס אלא את הדגל של תנועתם... אז בתמוז הפקות
מנסים לעשות ספין שיסיט את הדיון מהטענה הכושלת... נייס טריי

אהבתי את רמת הדיון באתר הזה ../images/Emo6.gif../images/Emo5.gif

הדיון התחיל בכלל בבית"ריסטים שפוצצו, במזיד וביודעין, דקה דומיה לזכר רבין בשריקות בוז, ביום הזיכרון לזכרו...... לא רוצה אפילו לדמיין מה היו אומרים כל "רודפי הצדק" ו"מחפשי השערוריות" למיניהם אילו אוהדים ערבים הם אלו שהיו שורקים בוז!! שים לב לייאוש הפושה במחוזותינו. מתוך הדיון באתר שהבאת: "..זה ידוע שאוהדי בית"ר שונאים תשמאל, ושונאים את רבין(אני אישית דווקא חיבבתי תבנאדם), ללכת ולעשות דקת דומיה על זכרו של רבין במשחק של בית"ר, זו תוצאה ידועה מראש, אין מה לעשות - אנשים לא מכבדים אנשים שהם שונאים.." ולמה הם התכוונו ב"שירים על השואה"? מה הולך שם לעזאזל במגרשי הכדורגל האלה???

respecta1

New member
שירים שאוהדי הפועל שידועים בשמאלנותם(../images/Emo6.gif)

שרים.. שירים מגעילים. הערבים שרקו בוז, רק לא לרבין הצדיק וגיבור השמאל אלא ל8 בחורי ישיבה שנטבחו בשעה שלמדו את דתם. והפסוק שהבאת מה לעשות נכון, ראיתי את המשחק, עשו בהתחלה טקסי זיכרון לנער ששיחק בקבוצת הנוער של חיפה ונדקר בקטטה בין נערים.. קיוויתי שלא יזכירו את רבין כי זה היה צפוי כל כך.. ואז שהזכירו את השם היה צריך רק לחכות לשריקות

למעלה