הבהרה לרמז היומי של יום רביעי 5/7

etii2

New member
אנחנו רק ביום השלישי של המשחק

ויש לסבב הראשון חודש שלם. יתכן ויהיו עוד סבבים. נראה איך זה הולך. אבל קחי בחשבון שאנחנו נותנים רמזים קלים וזמן הגעה למקום סביר ביותר, כך שאפילו לחיפה יכולת להגיע היום ולהשתתף בפעילות. נכון שזה פחות נוח מאשר להגיע לנקודה באשדוד. אבל גם אתם הגולשים יכולים להתאמץ קצת :)

אבל יש פה גם קטינים חסרי רישיון P:

חחחחח, וההורים בעבודה... בעיה גדולה בשבילי להגיע מפה לחיפה, מלא קווי לעבור מאחד לשני...

אין בעד מה על ההצעה אבל....

הזכויות שמורות לי אז אני רוצה סכום סימלי חעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע איזה ראש איזה ראש אין כמוני הכרישון חעעעעעעעעעעעעעעעעע יאלה תפוז כמה אתם משלמים לי על הרעיון???

ella12

New member
אתמול קבלתם תמונה ..היום מפה בהצל

אתמול קבלתם את תמונת המבנה לידו נמצא האוצר...היום לקראת יום רביעי.אני נותנת לכם מפה במתנה...תצליחו!!!!| http://www.megakarting.com/map.html

n i s s i m 1 0

New member
../images/Emo163.gifכרגע חזרתי מפ"ת-בקניון הגדול,

זוהי טעות גמורה, לא ידוע ולא שמעו על כך, אנחנו צריכים לנסות בראשל"צ או ירושלים.

n i s s i m 1 0

New member
לדעתי אתה מאוד מאוד צודק!!!!!!

כפי שנאמר לנו הם יוצאים מהעירות הגדולות לכיוון ???דרום ??? זה תרגיל

חבר'ה- כמה דברים :X../images/Emo191.gif|פינגווין|

מממ א. זה לא יהיה בסופרלנד- כי כניסה עולה כסף :X ו.. בחיים תפוז לא יעשו משחק כזה שלהיכנס צריך לשלם והכל ב. אם אתם יודעים את המקום D= זה דיי טיפשי לאמר זאת בציבור :X כי... ככה עוד אנשים ידעו וככה יהיה לכם פחות סיכוי :X סתם הצעה שלי :X אני לא יודעת אם לבוא מחר.. אני יכולה לבוא עם אוטובוס 1, אבל הסיכויים שלי מאוד קלושים :X

yoelgo

New member
איך אני מוציא את המשחק?

המשחק הזה תקוע לי במסך איך אני מוריד אתו?

מה אני יגיד המשחק הזה תקוע לי בראש

אני כל הזמן חולם איך אני מוצא תמעטפה ורץ אם 1100 שקל בכיס לחנות לחגוג מפציץ את המוכר במזומנים והוא זורק עלי שוקלדים ומסטיקים וסוכריות

ירושלים רוצה את המעטפה והמדליק את ה

כסף +++++ ===למכוניות להיכנס אחת בשניה ללא התערבות משטרת התנועה יש את זה רק במכוניות מתנגשות כמו בסופר לאנד ועיר המושבות זה פתח תיקווה ביקוצור מי שבאזור שילך לקחת תכסף ומנהלים יאלה תני כבוד כבר לעיר הבירה ירושלים עיר הקודש רוצה תכסףףף

nofar19

New member
אבל...

למה שאנשים שיודעים את המקום ולא יכולים להגיע יעזרו לכאלו שכן יכולים להגיע?!?!? לפי דעתיי זה בפתח תקווה בקארטינג...

למעלה