הבהרה לרמז היומי של יום רביעי 5/7

../images/Emo152.gifירושלמים שרוצים תכסף לפה

ירושלים תנו לחץ חברתי על המנהלים אולי יפול עלינו איזה מעטפה נלך לאכול ציון הקטן או הגדול

00רונאל00

New member
אאוריקה

פתחת תקווה מכוניות מתנגשות כלשהן חבל שנאי לא מפתח תקווה =_=

עליתי אל תשובה הכי קרובה

התשובה הנכונה היא פתח תקווה {רחוב ראשון לציון אם המושבות} זה רחוב מרכזי אז תחשבו אל זה

זה בפתח תקווה חבל"ז../images/Emo108.gif

אפילו תחפשו בגוגל! אני מפ"ת ואני יודעת איך קוראים לעיר שליי!!!!! ד"א מחר נאי יחזור הביתה עם 1100 שקל בתיק!((בעז"ה)) מבטיחה ללככםםםם

liorazran

New member
כה בטח שפ"ת

רוצים להוריד סרטים-משחקים-תוכנות-אלבומים ועוד במהירויות מסחררות? NixWarez אתר הווארז הטוב והמתקדם ביותר במדינה אשר מבטיח לך מהירות הורדה מהירה ויעילה! אז היפטרו מכל תוכנות השיטוף האיטיות ותעברו לNixWarez!!! http://nixwarez.web.lsrv.co.il/Html/index.php אתם עוד כאן?! היכנסו תירשמו ותיהנו ממהירויות הורדה מטורפות!!!

daphnef

New member
אני חושבת שזה..

בפתח תקווה באיזה לונה פארק...חחח גאונה שכמותי.. חחח
XD

../images/Emo214.gifפתח תקוה..לונה פארק...../images/Emo6.gif

תכף תגידי שזה בתל אביב, באמצע המדבר שם...

הדר../images/Emo26.gif../images/Emo108.gif

יש מש'ו במה שהיא אומרת.. נכון בסגולה שם? את מכירה בטח.. אז איפה שהרכבת וכל ההום סנטר האלה יש שם כמו מיני לונה פארק... אז בטח יש שם מכוניות מתנגשות... נראלך?

../images/Emo214.gifאת בטח מדברת על האיזור

הקטן הזה של הילדים..? לא, לזכרוני [שאינו מטעה בדרך כלל
] יש שם כל מניי דברים [וגם שטח מצומצם, שלא נדבר על זה..], אבל מכוניות מתנגשות אין שם.

Dr Do Right

New member
לא צריך ללכת רחוק מדי......../images/Emo70.gif

זה הקארטינג שבחניון של קניון פ"ת וכמו שאמרו, כל מילה נוספת מיותרת...

Anin17

New member
יום חמישי ...

תבואו לב"ש ... בבקשה זה היומולדת שלי (6.7) ו-1100 ש"ח תהיה מתנה ממש נחמדה ..(שאני מאוד צריכה ..)חחחח פליזזזזזזזזז

gg4me

New member
אני יודע איפה זה....

הכסף יהיה היום במגה קארטינג בע"מ : הקניון הגדול (אבנת), ז'בוטינסקי 72 פ"ת, הכניסה משער מוטה גור, חניון 3 03-92117786 קישור לאתר: http://www.allbiz.co.il/Business.asp?id=7155

avisims

New member
אוףף..

פ"ת זה בערך המקום היחידי שאני יוכל להגיע אליו!!! כי הם בטוח לא יגיעו לשומרון (חס וחלילה !! >< ) אבל עושים את זה משעה שלוש!! ובשעה הזאת כבר אין לי בכלל אוטבוסים!! תודה.....

avisims

New member
וגם יש לי ביביסיטר מ4 ואין מצב

שאני יצליח לחזור... שווה ללכת??

Belfigor

New member
../images/Emo4.gifרטינג????

אני לא חושב שזה קרטינג.זה די פשוט

למעלה