כבר אמרתי שאין בך אנושיות? אז הנה, אני אומר את זה שוב.
O One Echoe New member 10/10/05 #87 אוי סתום ת'פה חתיכת דמגוג מסריח. גם חוק טל הוא חוק, זה לא אומר שצריך לכבד אותו.
א אדריכל תאקט New member 10/10/05 #112 אין אדם שלא שם לב שלא אמרתי דבר שיורד לרמה שלך. בקיצור אתה לא שווה התייחסות, ביי.
א אדריכל תאקט New member 10/10/05 #78 את החברה שלי?../images/Emo4.gif תראי, מי שגררו אותו לא היה צריך להיות שם מרגע תחילת הפינוי, אם לא היה שם לא היו גוררים אותו.
את החברה שלי?../images/Emo4.gif תראי, מי שגררו אותו לא היה צריך להיות שם מרגע תחילת הפינוי, אם לא היה שם לא היו גוררים אותו.
S spoop New member 10/10/05 #82 חוק חוק חוק../images/Emo4.gif נניח אמא שלך גנבה ח"ו,אז באים לעצור אותה,לא תכנס להיסטריה? לא תגיד תורידו את הידיים ממנה,עזבו אותה!!! וגם תדחוף קצת?
חוק חוק חוק../images/Emo4.gif נניח אמא שלך גנבה ח"ו,אז באים לעצור אותה,לא תכנס להיסטריה? לא תגיד תורידו את הידיים ממנה,עזבו אותה!!! וגם תדחוף קצת?
S spoop New member 10/10/05 #92 מסכנה אמא שלך שהיא לא חשובה לך מספיק כדי להכנס לכזאת היסטריה שתתחיל לדחוף ולהלחץ.
א אדריכל תאקט New member 10/10/05 #94 ההורים שלי הם האנשים הכי חשובים לי אבל אף אחד לא נמצא מעל החוק, ואת זה הם לימדו אותי.