../images/Emo41.gif אישה אורחת יקרה
שפרה מתנהלת בצורה מזעזעת ואני לא אוהבת שמתנהגים כך לאנשים, וזה לא משנה שהם בווילה כעת. זה מעיד על משהו. רק שתדעי ששפרה לא תומכת באחים שלה, דבר שמרבים לכתוב פה, היא חיה עם שתי אחיות מבוגרות, ואנשים כל הזמן מציינים כאן דברים שגויים על חייה של שפרה בכדי שירחמו עליה. ואני בטוחה שחלקן בנות משפחה של שפרה. זה עלוב מאוד שמנסים להביא את שפרה עד למליון על בסיס רחמים אבל שפרה עושה את זה בעצמה כל תוכנית - בוכה בחדר האח הגדול, מתחננת מול המצלמה ל- SMS, זה פאתטי. אדם כמו שפרה שמונעת לחם וסיגריות מיוסי - לא אסלח לה, ובטח לא כששפרה קוראת ליוסי ג'יפה ואומרת שהיא שמחה שאין לו סיגריות כי כך הוא ישכב במיטה כל היום והיא לא תצטרך לראות אותו. אין לה בושה. ואם שמת לב, בימים האחרונים שפרה מעשנת בעצמה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! להזמין דווקא קולה ולשתות בירה - זה לא מקובל בשום תרבות שבה יש דרך ארץ ויחס יאה לזולת. אני לא יושבת ובוחנת כל הזמן כמה שפרה אוכלת, אני פשוט מסתכלת על זה מנקודת מבט שהיא אוכלת ואוכלת וזה בא על חשבון דיירים אחרים ומכיוון שמדובר בתקציב מוגבל - וזה לא יאה בעיני. אני, בחושי החדים, לא אשנה את דעתי על שפרה. לא מגיע לה. ההתנהלות שלה במשחק - הריכולים, ההתנשאות והיהירות, הזלזול באחרים, הריצה הבלתי נסבלת אחרי צבר, ההכנסה לדכאון של אחרים כמו לאון, אני לא מבינה איך אפשר לבחור בה.