הגיעה שעת בובליל ללכת הביתה, עכשיו - דעה|דיון

אני כועסת על שיפרה שבכלל התווכחה איתו על הלחם

מתביישת בהתנהגות שלה מול יוסי בעניין הלחם המלא,הרבה לפני הויכוח על הרישום. בזמן שברוב חוצפתה מבקשת חלב סויה שלם בשבילה אני כותבת על דברים שצפיתי ושמעתי בלבד.

קרמפה

New member
זאת עינב שהתווכחה.

שפרה פשוט העלתה את הרעיון שלא צריך לקנות לחם מלא. אסור לה לדבר על זה אפילו? עינב עשתה מזה מהומה. ועובדה שבסוף כולם הסכימו עם שפרה ולא קנו לחם מלא. קנו קמח מלא שיותר זול ואפשר לעשות ממנו הרבה לחמים מלאים. ששפרה דרך אגב היא זאת שהתנדבה לעשות אותם. ככה הם קיבלו הרבה לחמים מלאים בפחות כסף, מה שהיה יותר טוב לכולם. אבל את כועסת על שפרה שבכלל העלתה את הרעיון הזה.

אסור לה,חובה עליה לפרגן לו כי מגיע לו

מגיע לו לחם מלא ואסור לה להתנגד. האיש מבקש מינימום מוצרים ובכלל לא אוכל הרבה. מה לא ברור כאן? ועוד מתווכחת איתו ועושה חשבונות אם הוא חוטא בעוגה אז לא מגיע לו לחם מלא. רעה או מטומטמת?

../images/Emo41.gif אישה אורחת יקרה - מבקשת לשתף אותך

אני מעריצה את העובדה שאת דוגלת בהגינות. גם אני כך. אני איתך לחלוטין בכל מה שאת כותבת. אני כבר נכנעתי ולא עונה יותר למספר משתתפים בפורום מכיוון שלמרות שהאמת ידועה לגבי שפרה וההתנהגות שלה, וגם של צבר, ולמרות שאני מפרטת בפורום אחד לאחד איך דברים התרחשו - אנשים כאן ממשיכים להתווכח. אז אני מצדיעה לך למרות שלי כבר אין כוח לכתוב את זה יותר מכיוון שאני יודעת שקוראים את התגובות שלי ובכל זאת ממשיכים לטעון כמה שפרה נהדרת, שפרה לא עשתה את זה, שפרה לא עשתה את ההוא. אז להתייחס להתכחשים לאמת לאמיתה כפי שנראתה בשידור - זה כבר מוגזם בשבילי. אני צופה בשידורים ומודעת לכל התנהגות שפרה ואני מניחה (למרות שתכף יטענו שלא) שאלה שמגינים עליה צופים בשידור המרכזי בערוץ 2 ולכן מסרבים להאמין לאמת. יישר כוחך!!!!!!!!!!!!!

אני כותבת בכאב רב

חבל לי מאוד שהיא מתנהגת ומתנהלת ככה אני מכבדת את הבחירות שלה,את הדרך הארוכה שעשתה בחייה האישיים, את זה שהיא תומכת באחים שלה,בזה שהיא יצירתית,משכילה וסקרנית. והייתי שמחה לתת לה את הפרס, לקנות בית ולחיות טוב, אילו הייתה מתנהגת בנועם ובאהבה לכולם.

../images/Emo41.gif אישה אורחת יקרה

שפרה מתנהלת בצורה מזעזעת ואני לא אוהבת שמתנהגים כך לאנשים, וזה לא משנה שהם בווילה כעת. זה מעיד על משהו. רק שתדעי ששפרה לא תומכת באחים שלה, דבר שמרבים לכתוב פה, היא חיה עם שתי אחיות מבוגרות, ואנשים כל הזמן מציינים כאן דברים שגויים על חייה של שפרה בכדי שירחמו עליה. ואני בטוחה שחלקן בנות משפחה של שפרה. זה עלוב מאוד שמנסים להביא את שפרה עד למליון על בסיס רחמים אבל שפרה עושה את זה בעצמה כל תוכנית - בוכה בחדר האח הגדול, מתחננת מול המצלמה ל- SMS, זה פאתטי. אדם כמו שפרה שמונעת לחם וסיגריות מיוסי - לא אסלח לה, ובטח לא כששפרה קוראת ליוסי ג'יפה ואומרת שהיא שמחה שאין לו סיגריות כי כך הוא ישכב במיטה כל היום והיא לא תצטרך לראות אותו. אין לה בושה. ואם שמת לב, בימים האחרונים שפרה מעשנת בעצמה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! להזמין דווקא קולה ולשתות בירה - זה לא מקובל בשום תרבות שבה יש דרך ארץ ויחס יאה לזולת. אני לא יושבת ובוחנת כל הזמן כמה שפרה אוכלת, אני פשוט מסתכלת על זה מנקודת מבט שהיא אוכלת ואוכלת וזה בא על חשבון דיירים אחרים ומכיוון שמדובר בתקציב מוגבל - וזה לא יאה בעיני. אני, בחושי החדים, לא אשנה את דעתי על שפרה. לא מגיע לה. ההתנהלות שלה במשחק - הריכולים, ההתנשאות והיהירות, הזלזול באחרים, הריצה הבלתי נסבלת אחרי צבר, ההכנסה לדכאון של אחרים כמו לאון, אני לא מבינה איך אפשר לבחור בה.

קרמפה

New member
את משקרת במצח נחושה ועוד מאשימה אחרים.

האחיות של שפרה בנות 20 לערך, אחת מהן לפני צבא בכלל. ואם כתבה שלמה ברייטינג לא שיכנעה אותך שזה נכון, אז אני לא רואה טעם לנהל דיון. http://shifra.me/wp-content/uploads/2008/10/shifra_06.jpg אם זה לא מספיק את גם מוזמנת לדבר עם האחיות בעצמך בבלוג שהן כותבות. http://shifra.me/קורנפלד-ויק-קורנפלד/

Pale Blue Eyes

New member
../images/Emo140.gifסוף סוף, תודה רבה קרמפה

הזדעזעתי כשקראתי את דבריה של ROZ של הצ'אט, הרפש שהולך פה כבר חצה את כל הגבולות, מילא לכנות את שפרה בשמות גנאי מלוכלכים, להעליל עליה עלילות שווא על התנהלותה בוילה, להתלהמות שלגולשי הפורום באוהדי שפרה כבר התרגלתי, הרי מבחינתם כל מי שאוהד של שפרה הוא חולה נפש או מישהו ממשפחתה, אך מה שהROZ הזו עשתה זה כבר ממש מלוכלך, לקחת את הדבר הטהור והמדהים הזה ששפרה עשתה ולעוות אותו. ROZ את בן אדם רע, שתדעי לך ששפרה מגדלת את אחיותיה מאז שהשתחררה מהצבא. וכמובן שאף אחד מהמנהלים לא ימחק את הודעתה, הם עומדים מאחורי הלכלוכים של אוהדי הבובלילים, היום אחת מהן בשם עדי משהו, כינתה את אחת הגולשות שכתבה בעד שפרה "כחבה", ואף אחד מהמנהלים לא טרח למחוק את זה, אז מה יש לצפות.

Pale Blue Eyes

New member
עכשיו שמתי לב, עדי הזו כינתה אותך במילה היפה

שהזכרתי קודם. מנהלים?? מישהו? אני עדיין מחכה שמישהו מכן יקח יוזמה וימחוק את ההודעות של עדי 1989 ושל ROZ של הצ'אט.

קרמפה

New member
אני צופה בשידורים.

גם עכשיו כשאני כותב בפורום. ואני כותב הרבה. אני אשמח אם תפרטי אלו דברים רעים שפרה עשתה. כי אני לא ראיתי אפילו אחד. אם את רוצה אני יכול לספר לך הרבה דברים מגעילים שעינב עשתה וראיתי בעיני.

קרמפה

New member
אבל הוא קיבל את הלחם שלו!

הרעיון ששפרה הציעה היה שבמקום לקנות לחם מלא הם יקנו קמח מלא ויכינו, היא תכין לחם מלא מהקמח. וזה מה שהם עשו. חוץ מזה שהתקציב של כולם ולכל אחד יש זכות להגיד מה שהוא חושב! עינב התנהגה כאילו אסור אפילו לדבר על זה! להזכירך התקציב היה כזה נמוך בגלל המשימה שיוסי פישל בה. ואם זה לא מספיק הוא עוד הלך לצעוק על ליאון בלי מקרופון למרות שהעירו לו על זה, וחטף עוד קנסות. בטח ששפרה עושה חשבונות. זה מה שעושים כשמתכננים את התקציב. פשוט שפרה היא היחידה שהיה לה אומץ להגיד משהו נגד עינב ויוסי, אפילו שכולם חשבו אותו דבר.

קרמפה

New member
כמו לדבר לקיר.

הוא קיבל את הלחם, כל מה שהוא היה צריך לעשות זה להסכים לא לקנות לחם, אלא לקנות קמח, שממנו ניתן לעשות בדיוק אותו לחם בכמות שתספיק גם לשאר. מה הבעיה פה?

אישה את צודקת קרמפה זה MOR אל תתיחסי

זאת קרובה של שיפרה והיא מסיטה משקרת ומטעה בכל ההודעות שלה אל תתיחסי ואל תדאגי אנחנו יודעים את האמת..

אמרה ואמרה ויש לי את זה מוקלט ממצלמה 3

אמרה ואמרה ויש לי את זה מוקלט ממצלמה 3 כשהיא ישבה עם לאון וצבר ליד מדרגות חדר האח הגדול כשלאון בכה

אמרה ואמרה ויש לי את זה מוקלט ממצלמה 3

אמרה ואמרה ויש לי את זה מוקלט ממצלמה 3 כשהיא ישבה עם לאון וצבר ליד מדרגות חדר האח הגדול כשלאון בכה

למעלה