הדיון כאן למטה הוא שיא החושך

arana1

New member
אתם לא נותנים מקום לאף אחד

כי זאת בדיוק הסימטריות הכל כך מועכת ומדכאת וחשוכה שאתה ואחרים כאן מפעילים כשיפוט מוסרי שלכן תמיד מאשים רק את הקורבן שמונע מכולם כאן וביחוד ממך להבין שיש הרבה יותר מדרך אחת לספר סיפור, שהתשובה היא לא רק או ככה או אחרת אלא שתמיד יש גם אפשרות שלישית, שהפרספקטיבה שאתם מניחים בבסיס אינה היחידה, שדברים לא חייבים להימתח רק בין הקצוות שאתם קובעים, שיש להם גם קצוות אחרים, שמה שנתפש כקוו בין הרך לקשה, בין המכיל ללא מכיל, בפרספקטיבה אחת לא חייה להיות כזה בפרספקטיבה אחרת.

אמפטיה מהותית, כזאת שערה ליחודו האמיתי של האדם, למקום שבו זהותו פוגשת את העולם בדרך חד פעמית, היא כזאת שמניחה את מה שאף אחד לא תופש כאן, שאנחנו חיים בעולם שבו מה שבשביל אחד זה למעלה לאחר זה למטה ומה שבשביל אחד זה רחוק לאחר זה קרוב.... ולהפך, בעולם שבו לא כל הבמות נמצאות על אותו כוכב, ולא כל האנשים חווים את "כח המשיכה" בצורה אחידה, ולא סתם ולא במקרה זה גם הבסיס למהפכה שהתחילה את המאה העשרים, לצערי אנחנו כבר במאה העשרים ואחת בזמן שאתם כמו רוב הבבונים נשארתם תקועים במאה התשע עשרה במקרה הטוב.

אז יש כאן המון בלא בלא בלא על דיאלוג מכבד ושיח הדדי ואמיתי בזמן שעצם הנחת הבסיס חונקת כל אפשרות לכזה, ואין מצב שתרגישו את זה

גורג42

New member
אנחנו לא נותנים מקום, למי שלא נותן לנו מקום

נשמע לי הוגן למדי.

ומי שקורא לנו נאצים/מנוולים/בבונים/דיקטטורים/ווט-אבר, מצידי שיילך קיבינימט.

arana1

New member
אני קורא לכם בשם האמיתי שלכם

ואני לא אלך קיבינמט כי לצערך אני כבר מזמן לא תלוי בנ"ט.

ואפילו לא ניסית להבין (לא שאתה מסוגל) מה ולמה כתבתי על המשמעות של נתינת מרחב, שמה לעשות ממש לא זהה ומסיבות הכי מעניינות למה ואיך שאתה והנ"ט מסמנים את הדברים

גורג42

New member
אכן לא ניסיתי, מפני שכשקוראים לי "נאצי" אני מפסיק להקשיב

ומצידי, תמשיך בשלך אם אתה רוצה. לא מפריע לי, כי ממילא אף אחד כאן כבר לא לוקח אותך ברצינות (מה לעשות, שללקרוא לכ-ו-ל-ם מנוולים יש את האפקט הזה).

תהנה.

schlomitsmile

Member
מנהל
אם מה שאתה רוצה זה שלא יקשיבו לך-מוזמן לעשות זאת בחדרך הפרטי
לי זה יהיה חבל, כי יש לך דברים להגיד שלדעתי חשוב שאנשים ישמעו.
&nbsp
אבל אם הבחירה שלך היא להתנהג כמו טרול בפורום- לקלל את כולם,
אם אתה חושב שכולם מטומטמים מדיי כדי להבין את דבריך
ובמילא אין לך עניין לתקשר עם אנשים בפורום-
בשביל מה אתה כותב כאן?

arana1

New member
יש אנשים שמסוגלים להבין

הם לא את ולא גור ולא קגומה אבל הם קיימים

למעלה