הדמו של השיר של גאגא לאדם

lama ken

New member
ממש לא אדם טוב יותר! ../images/Emo140.gif

סתם ראיה שונה. אני חושבת שיש בך יותר רגישות אז את לוקחת את זה יותר לחומרה. זה בטח לא עושה אותך בנאדם פחות טוב, אם אז כבר להיפך! יש עוד נקודה קטנה שאולי מביאה לשוני בתפיסות שלנו (אם נמאס לך מהחפירה אז תגידי...) למרות שהתרגום של הומופוביה זה פחד מהומואיות, מבחינתי הומופוב זה "שונא הומואים". השנאה בד"כ נובעת מפחד, אבל ההיפך לא נכון, כלומר לא כל מי שמפחד או נרתע קצת זה הופך אותו לשונא. נראה לי שפחד מהומוסקסואליות זה משהו בלתי נשלט ואפילו טבעי בשביל גבר סטרייט. לכן זה משהו שאני לא יכולה "להאשים" אותם בו. אני מאשימה רק את מי שמרשה לפחד להפוך לשנאה. אני לא יכולה לבוא בטענות למישהו שמרגיש לא נוח להיות בחדר עם מישהו אחר שנמשך אליו מינית (באמת או בפוטנציה). איך אפשר לבקר את זה? זה הרגשה כל כך אישית. אני כן אבוא בטענות למישהו שינסה בגלל זה למנוע זכויות כלשהן מהאחר, כמו אלו שמביאים את הטיעון הזה כנגד הזכות של הומואים לשרת בצבא. אף אחד לא חייב לדעתי להרגיש נוח עם שום דבר. הוא כן חייב להבין שהאי נוחות שלו לא יכולה להצדיק אפליה של מישהו אחר. זו בעיה שלו והוא צריך להתמודד איתה עם עצמו. וואו באמת חפרתי.... מקווה שזה בסדר ושברור לך שאני מאוד מכבדת ומעריכה את הדיעות שלך בנושא הזה (ובכלל)!

mayarel

New member
יש הבדל מאוד משמעותי בעיני-

ראין הוא לא נער שעוד לא גיבש את הזהות שלו מינית ובכלל. הוא גבר בן 40 פלוס (או יותר??? אין לי מושג) בעמדה שיש בה המון כוח. אז כן. הדרישות ממנו צריכות להיות גבוהות יותר. הוא לא צריך להיות האג פאג.. אבל מצד שני יציאות כאלה הן לא לעניין. אם הוא אומר שהוא מרגיש לא בנוח לחלוק חדר עם כל סוג אחר של בני אדם זה היה יותר צורם לאחרים. לי יותר צורם כשמפלים הומואים. כן זו הפלייה כי זה לצאת מתוך הנחה שהוא יעשה משהו אם הוא ימשך, גם אם אתה לא תרצה. הרי תכלס, לחלוק חדר עם אישה שאתה לא נמשך אליה זה אמור להיות אותו הדבר לא? ואנשים בבית מקשיבים לך. והינה יש לך פה דוגמא של שני חברים טובים. אחד הומו ואחד לא. ההומו עוד היה קצת דלוק על הלא. והכל היה בסדר. מה אתה מתחיל שוב ושוב להתפלא מזה כאילו זה הכי לא הגיוני בעולם.. מה אין לך מאזינים הומואים?? לא יודעת. לא מסתדר לי האיש הזה באופן חיובי ולא משנה מה.

lama ken

New member
../images/Emo45.gif לגבי זה אני מסכימה איתך

בגלל העמדה החזקה שלו הוא צריך לגלות יותר אחריות ויותר לחשוב על התוצאות של מה שהוא אומר, ולכן היציאות שלו והבדיחות באיידול הן חמורות יותר וראויות לגנאי. (לגבי היציאה מהנחה שהוא יעשה משהו אני לא בטוחה שאני מסכימה... אבל לא חשוב, העיקר שכבר הצלחנו להגיע להסכמה על משהו
)

MISHMISH56

New member
גם לי מאוד ולא פעם היו שמועות שהוא גיי אבל

זה אף פעם לא הוכח...

R o c k s e n

New member
../images/Emo220.gif כמה עותקים האלבום מכר לדעתכם

עד עכשיו במכירות המוקדמות של אמאזון? יש מצב הגיע לרבע מיליון? כי זה גם כבר המון זמן שם .

mayarel

New member
פינק גאגא ומיוז הם לא קאברים כי הם לא שוחררו

באלבום.

mayarel

New member
אוי ואבוי.. באמת??? מאיפה יודעים שזה זה?

אוי זה שיר מכוער

mayarel

New member
לא. כנראה שזה כן..

טוב אני רואה שרק אני לא אהבה את זה.. ואולי אדם ישנה את זה (בבקשה אדם ממש ממש ממש תשנה את זה... ה-מ-ו-ן...)

InbarKiii

New member
אמממ

If that girl on your arm, wasn't in the picture. And if that ring, Wasn't on her finger. JUST SAYING... ואני חושבת שזאת בלדה מקסימה :)

למעלה