הדמו של השיר של גאגא לאדם

InbarKiii

New member
אני לא מבינה למה את מתעצבנת על ג'ים

ואני אתן את הדוגמא שהיום הוא כתב שאדם משקר או משהו כזה.. ציניות..הוא בסך הכל היה ציני. הוא מת עליו. ונכון הוא לא אהב אותו בהתחלה..אבל היי, גם אני לא הייתי מעולפת מאדם בהתחלה, גם אותי תישנאי?

nini18

New member
יש הבדל בין לא להיות מעולפת ולסגור

את האוזנים לקול שלו.
אותך אני כבר אוהבת אבוד לא יכולה לשנוא
את ג'ים הכרתי רק לא מזמן ואני לא אוהבת אותו. אמרתי אולי בהמשך זה יעבור לי.

nini18

New member
לא היום אבל בבכורה של מייקל גקסון

כנראה שלא הקרינו את TFM הקליפ שלו. אז הוא אמר שאדם שקרן. כי אדם אמר שקרינו את זה.

nini18

New member
דווקא אני בטוחה שהוא גיי

ואני גם לא חושבת שהוא הומופוב.

mayarel

New member
את זוכרת את הראיון שלו אחרי הRS עם קראדם???

כמה פעמים הוא שאל את קריס איך הוא יכל להיות באותו חדר.. ובאותה מקלחת... וכמה שהוא לא היה מרגיש בנוח.. עד שקריס!! שהוא בונבון והכי לא נכנס לדברי אנשים , הפסיק אותו ואמר שלא ואף פעם לא היתה בעיה ולמה שתהיה בעייה ואדם אמר- you know i'm a singer too וזו דוגמא אחת.

nini18

New member
נכון זה היה ממש מגעיל בגלל זה ירד לי ממנו

ואני כבר לא אוהבת אותו. אבל בכל מקרה זה נראה לי שהיה יותר התגרות מאשר הומופוביה. אבל שוב צודקת בקשר לראיון הזה זה היה נוראי מניאק. אבל ד"א גם לניל אח של אדם לא חסרות יציאות דביליות על אדם שגם בגללן אני לא אוהבת אותו.

mayarel

New member
לא זה לא מגעיל. זה הומופוב.

להגיש שהיה לך לא נוח להיות עם מישהו בחדר כי הוא הומו.. זו ה-ו-מ-ו-פ-ו-ב-י-ה. שום הנחות.

nini18

New member
טוב צודקת ../images/Emo13.gif

בכל מקרה אני לא אוהבת אותו וגם לא את ג'ים
גם ג'ים מגעיל אפילו שהוא לא הומופוב.

R o c k s e n

New member
הוא יצא עם כמה בנות

אפילו עם טרי האצ'ר ויש תמונות ועכשיו גם יש לו נוכחית, אבל כן הוא נראה גיי. ומה שהוא אמר היה נוראי , תמיד לא אהבתי אותו ותמיד היו לו פאשלות כאלה באיך שהוא מתבטא. הוא יודע להנחות ורק באמריקן איידול הוא מצחיק ככה שלא חושבת שהייתי רוצה לראות מישהו אחר במקומו.

lama ken

New member
../images/Emo45.gif ראיין כל כך גיייייייייייייייייייי

ואני גם לא חושבת שהוא הומופוב. זה סתם לשם הפרובוקציות כמו שכתבת.

lama ken

New member
אני כן חושבת שהוא *מפיץ* הומופוביה בלי כוונה

למשל באיך שהוא מתבדח בדיחות "אתה הומו" עם סיימון באיידול כל הזמן. אבל הוא עושה את זה לדעתי בלי מחשבה ובלי להבין שזה מה שהוא גורם. לא שזה פחות חמור.

mayarel

New member
זה ממש חמור. וממש בולט גם.

כאילו מוזר לי בכלל H מי שלא שם לב להומופוביה שלו כי היא ממש לא בארון... אולי הוא כן.

lama ken

New member
אני פשוט מסתכלת על זה אחרת ממך

אני לא חושבת (ואני משערת שלא תסכימי איתי על זה, וזה בסדר), שלא כל מי שאומר דברים הומופובים או בדיחות הומואים זה בהכרח אומר שהוא הומופוב. אני חושבת שהרבה אנשים צוחקים בלי לחשוב, כי זה טרנד, כי זה הומור מקובל, כי לא כל אחד חושב לעומק על המשמעויות של הבדיחה שהרגע שמעת ואיך מרגישים איתה אנשים אחרים. בעצם אני לא רק חושבת - אני יודעת - כי גם לי זה קורה. קרה לי לא פעם שצחקתי מבדיחה גזענית. ואני די מאמינה שאני לא בנאדם גזען. צחקתי גם מבדיחות הומואים ואני לא הומופובית (רק שהייתי פחות רגישה לנושא ממה שאני היום) צחקתי אפילו מבדיחות שובינסטיות על בלונדיניות, ואני מחשיבה עצמי פמיניסטית (טוב, זה מקרה שונה). יש מצב גם שסיפרתי פה ושם בעצמי בדיחות מכל הסוגים האלה. לכן עשיתי הפרדה בין הומופוב, לבין מפיץ הומופוביה. בכלל, יש לי נטיה לתת לאנשים להינות מן הספק. ראיין פשוט לא עושה עלי רושם של הומופוב. יש ציטוט שאני אוהבת ואומר משהו כמו "לעולם אל תייחס כוונות זדון למה שאפשר להסביר ע"י סתם טיפשות".

mayarel

New member
ברמת העיקרון כן

אבל שוב, הוא אמר בפירוש שבמקום קריס היה לו לא נוח לחלוק חדר עם אדם... זה לא בדיחה. זה לא מצחיק. וזה לא לעניין בכלל. והוא עוד הכיר את אדם שזה באמת סופר עיצבן. ניחא טיפשות כללית.. אבל זה היה ספציפי מכדי להיות סתם יציאה טיפשית. וכן. יש מצב שאת אדם פשוט טוב ממני. אני סימנתי אותו עוד לפני כן.

למעלה