אני הייתי שם....
ורק באותו היום של ההופעה גיליתי בכלל על הסיפור הזה!!! למזלי היה לי מקום לצידי במה ולא היה לי בכלל סיבה לנסות אפילו לעבור לשורה ראשונה כמו שאני תמיד מנסה בזאפה... שהיא אמרה את המשפט שהיא אמרה (מה שכתבו פה נכון!) לא ידעתי איפה לקבור את עצמי... אבל מצד שני!!! ויש לי הרבה מה להגיד מצד שני... מעבר להיותה מפורסמת/זמרת/סלב.. היא בן אדם,ובן אדם עובר דברים בחיים,כמו כולנו! כנראה היא היתה עצבנית והעצבים עלו לה לראש ואנחנו הפורום יצאנו ה"קורבן" בסיפור הזה, אני לא אומרת שאין מצב שמפריע לה שאנחנו שורות ראשונות, אם היא אמרה אז זה מפריע לה..אבל אולי משהו עיצבן אותה בלי קשר אלינו וזה יצא בצורת ביטוי כזאת. בכל אופן,ממש ממש עצוב לי על המצב, היה לי עצוב להיות לבד אתמול בזאפה...היה לי עצוב לשמוע את הסיפור הזה, כל הסיטואציה הזאת הזויה ומעציבה! אבל מצד שני!! (כן שוב מצד שני..אמרתי שיש לי הרבה מה להגיד בנושא), בתור אחת שמעריצה מישהו מסויים גם מהסגנון האחר של המוזיקה אני יכולה להגיד שמה שמירי אמרה זה שטויות וזה קורה וצריך להבליג וכמו שאומרים בקטנה, אני בתור מעריצה של אביב גפן אף פעם לא פניתי אליו להגיד לו שאני אוהבת אותו בגלל הדמות שהוא משדר, מירי מדהימה והרבה זמרים יכולים ללמוד ממנה איך מתייחסים למעריצים,אז נפלט לה פעם אחת משהו... סוו וואט?? \ אני לא אומרת שזה לא פוגע,אני לא אומרת שזה לא מיותר,אני לא אומרת שאתם צודקים בכעס שלכם,וכן גם אני כועסת... אבל באמת שיש דברים יותר גרועים מבחינת יחסים בין זמרים למעריצים שלהם.