מאוכזבת ממירי בגדול .
אומנם....לא באתי להופעה הרבה זמן כבר...אבל ראיתי בפעמים האחרונות שאין לה ראש כל כך עלינו...או לפחות אגיד את זה בצורה אישית אליי. לא משהו אישי , פשוט היא כבר רגילה כל כך וכנראה קיבלה אותי, אותנו כמובן מאליו וחושבת שהיא יכולה להגיד הכל וזה יעבור בשתיקה כי אנו ה- מעריצים שלה. אז לא, אנו עדיין בני אדם ועדיין יש לכבד אותנו . אני לא הייתי בהופעה שלה (תודה לאל..) אבל שמעתי את הדברים וקראתי פה ואני חייבת להגיד שזה באמת מוזר מאד, מאכזב עמוקות, ילדותי ובעיקר לא במקום! אפילו אכזרי....סליחה, אחרי כל מה שהמעריצים הקבועים שלך (ועל זה יש יותר להעריך ולכבד אותנו) עושים בשבילך, קונים לך, אוהבים ומכבדים אותך, אז זוט צורת ההתנהגות וההתבטאות. למה ? כולם תמיד נגשים אליה יפה, לא מציקים לה, מכבדים אותה, לא עומדים לה על הראש, אם היא צריכה לברוח מהר הביתה לתמר נותנים לה את זה. אפשר לחשוב מה בסה"כ רצינו ממנה. מה הבעיה אם ישבו בשורות הראשונות, אפשר לחשוב שלא רואים אותה , "הקהל החדש" אם ישבו בשורה שניה או שלישית...כאילו שזה משנה...מי שבא מוקדם - תופס. אנשים מוציאים עליה כסף להופעות נון סטוס, מראים אהבה ותמיכה, אכפתיות, קונים לה מתנות....והיא לוקחת את זה כמובן מאליו? לא ...זה נראה כמו בנאדם שתופס מעצמו, וחבל! אין לזה הצדקה.... גם היא עדיין בנאדם, מצליחה או לא מצליחה .... אם הדברים היו נאמרים בצורה אישית יותר, אז סבבה...אפשר לדבר על זה, אפשר לשמוע ולכבד, אבל ככה בצורה חיה מול עשרות אנשים? ילדותי ומיותר!!! מגיע לפורום התנצלות ענקית . אם לא, פשוט אל תבואו להופעות - מירי הפסידה בענק כאן .