שתבקש מה - שהיא - רוצה! זה מובן מאוד!
אני בכלל לא חלק מהפורום, כתבתי פה ושם הודעות, והנה... יצא שאני זו שכתבתי את מה שהלך שם בהופעה, אפילו בלי לדעת מה הסיבה. זו הייתה פשוט חוויה הזויה, הופעה יוצאת דופן, משהו שם היה מסריח. הבקשה שלה, כמה שתהייה מוצדקת, או לא - (זה תלוי) לא מעוררת בי שום תגובה, או הסתייגות. אבל - הבידור שהיא יצרה בהופעה, על חשבון זלזול בפורום, והצגתו לכלל הקהל כגוף שלילי בעיניה, זו - ההתנהגות - הפוגעת. יש דרך לבקש דברים... מה יוצא לה מזה שהיא מנופפת את הקונפליקט הזה מול קהל זר? ושוב, לא מה שמאחורי המילים, כי את זה אפשר להבין. (אם מתאמצים) מור, לשאלתך - היא שרה את "מלך" בפעם הראשונה בהופעה. היה מדהים. ודבר נוסף, היא התנהגה מוזר במשך כל ההופעה, לא מירי שאנחנו מכירים, כאילו זו מירי חדשה, "מירי של כוכב נולד". לא יודעת איך להסביר, משהו שם לא היה אמיתי. לא הדיבור, לא התגובות המתחנחנות שלה לקהל, לא ההתנהגות על הבמה... לא הזרימה שלה עם בקשות הקהל - לדעתי, גם אורי וגם הנגנים (ממבט אליהם בזמן ההופעה) - לא הבינו מה נסגר עם הבחורה. הם שידרו אחד לשני במבטים, ומי שהיה בלא מעט הופעות שלה - יכול לקלוט את זה ישר. אבל שיהיה. אני כבר לא הולכת להיות בהופעות שלה בעתיד.