הודעה חשובה

Z A M i

New member
באמת!?..איך פספסתי את זה?..../images/Emo12.gif

(סתם,כפרע..זה היה בציניות, גם זה, וגם ההודעה הקודמת..
)

Tomer TR

New member
../images/Emo79.gif DJ Yahel - "לא קל" (Remix)

אני לא חושב שציינו את זה כאן בזמנו, אז למי שמעוניין לדעת עוד קצת חדשות על היהודים (למרות שזה לא הכי חדש, אבל יאללה) לפני משהו כמו שנה עשה אמן טראנס בשם פיוצ'ר פרופסי קטע שהמלודיה שלו מורכבת מזו של "לא קל". הקטע נעשה בשיתוף דיג'יי יהל ובאישור היהודים לפי מה שאני יודע, ונקרא Gabriel. עבר זמן, ויהל החליט לעשות רמיקס לקטע של פיוצ'ר, שנשמע עכשיו שונה והרבה יותר טוב מהקודם (לטעמי). ומה שיצא בסופו של דבר זה שיהל, אחד מ-100 הדי ג'ייז הטובים בעולם, שם את הרמיקס שלו ל"לא קל" באלבום האחרון שלו. האלבום נקרא "Super Set 2" ויצא ב-08/02/07, למתעניינים. ריספקט אני אומר לשמיעה כנסו לכאן, לחצו על "The Music" ובחרו בטראק 3 - "Lo Kal"

שניה, קצת לא הבנתי משהו

פיוצ'ר פרופסי רק לקח את הלחן של לא קל...לא? למה תום שם? ולמה קוראים לזה 'לא קל' ולא 'גבריאל'?

Tomer TR

New member
מה שיהל עשה (ונשמע כאן) שונה ממה שפיוצ'ר עשה

לפני שנה פיוצ'ר לקח רק את הלחן, שינה אותו קצת בדרך ועשה קטע משלו שנקרא "Gabriel". הקטע שכאן הוא לא אותו קטע, כאן זה מה שיהל הוציא לפני 3 חודשים (ונשמע הרבה יותר טוב לטעמי) - הרמיקס הזה של יהל נעשה עם אותו פיוצ'ר וגם כן מתוך "לא קל", רק שכאן זה לא רק הלחן ולכן כנראה הוא קרא לו בסוף על שם השיר המקורי ולא גבריאל

OMG הבלוז בגלגל"ץ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אל אלוהים זה היה הזוי. אני נכנס לאוטו של אבא שלי מה אני שומע? אין לך מקום. השיר נגמר ועומרי רונן אומר "הסינגל החדש של היהודים בלה בלה בלה,הגיע הזמן שהיהודים יעשו דיסק טוב אחרי שפחד מוות היה גרוע,בלה בלה בלה,והנה עוד שיר מצוין מהמאסטרפיס מציאות נפרדת,הבלוז" ואז היה הבלוז. פשוט לא להאמין. הבלוז בגלגל"ץ. 2 שירים רצופים של היהודים בגלגל"ץ. זה נראה כמו עוד תקופה של היהודים בגלגל"ץ.

little WhiSper

New member
אני בדיוק שמעתי ת'בלוז והייתי המומה

ובכלל שאין לך מקום היה לפני, עוד יותר מפתיע!

חחחח האמת שאין לך מקום לא הפתיע אותי

זה היה די צפוי שגלגל"ץ ישמיעו אותו כמה פעמים עד שהם יבינו שהוא לא ממש שיר שירוץ בפלייליסט ויזומזם ברחוב והם יפסיקו להשמיע אותו בדיוק כמו את כאילו(שלדעתי אפילו יותר קליט אבל נזנח קליל לאחר שבוע) עכשיו הם משמיעים אותי רק בגלל ההתלהבות של "וואו היהודים עם שיר חדש" אבל בתכלס מהר מאוד הוא יעלם. לדעתי דווקא כן יגיעו 2-3 שירים לגלגל"ץ,יש מצב לdont like שלמרות שלא נוהגים להשמיע שירים של ישראלים באנגלית חוץ מאביב גפן יש מצב גדול שיהיה להיט,זה שיר די קליט על לחן מפוצץ. ואולי ניו יורק סיטי שמהמשמיעות הבודדות ששמעתי אותו נשמע די קליט עם לחן חזק. ואולי גם חופשי ששמעתי רק פעם אחת אבל אנשים אומרים שהוא די קליט וחביב.

Dug E

New member
אין לך מקום גם לא אמור להפתיע אותך

אחרי שהם הוציאו סינגל עם כ"כ הרבה רעש תקשורתי אין סיבה שלא ימיעו אותו בכמות לא בקטנה בתחנות הרדיו.

שחוררר

New member
נו? אז אין פלא באמת

הוא היה חייב לשים איזה שיר ישן שלהם כי זה הנוהל בתוכנית. "אז והיום"

אז סליחה לא ידעתי ../images/Emo13.gif

אני לא ממש בקיא בתוכניות בגלגל"ץ שהם לא בשעות הצבא(תחשבי שאני שומע אותו כמעט כל יום מ10 בבוקר עד 5 אחה"צ אז למי יש כוח לשמוע גם בלילה?) ובכל זאת תחשבו כמה שירים אחרים היה אפשר לשים מפעם ממציאות נפרדת שהם להיטים או חצי להיטים...

izzys

New member
באמת שבסינגלס 07 אתמול התעלמו לגמרי.

אפילו לא מילה על היהודים.

למעלה