הודעה חשובה

Tomer TR

New member
חבל לי לדעת שלדעתך הוא אמר הכל

קיצוניות וצרות עין זה אף פעם לא טוב, דעה כמו שלו הורסת לכולם כולל הלהקה ובאמת שחבל לדעתי אתה צריך לקרוא שוב את כל ההודעה שלו/שלה ולכתוב אם אתה באמת מסכים לזה הבחירה שלך

אוף כתבתי הודעה והאינטרנט נתקע לי

וכבר עשיתי העתק-הדבק רק הייתי צריך לשלוח :( בכל מקרה אני מקווה שאצליח לזכור הרוב. בקריאה שנייה אני רואה שקצת נחפזתי להסכים עם הכל. יש שם בהחלט כמה נקודות שאני לא ממש מסכים איתן. כנראה שמרוב זה ששמחתי שמישהו רציני מסכים איתי לא שמתי לב לכל התוכן. קודם כל אני מוכרח לציין שאני לא מצדד בבוטות שלו. בתור זה שיצא נגד הבוטות של הצד האחד אני לא יכול לקבל בוטות של הצד האחר. ואני גם לא מסכים עם זה שצריך לעשות חומה נגד כל המתנגדים והביקורת הרעה. כמו שכבר אמרתי צריכה להיות ביקורת רעה ושלילית. אם כי אני מוכרח לציין שהבחור מדבר פה על תקופות ישנות שגם אני ואתה לא היינו בהם,אני לא בטוח שאפשר לשפוט אותו על זה. אני גם לא חושב שאלה שכתבו את הביקורות הבוטות הם שונאים של הלהקה,אין לי ספק שהם אוהבים אותה,אם כי אני כן חושב שדווקא בתור כאלה שאוהבים אותה הם היו צריכים להראות טיפה יותר כבוד. אבל עדיין תומר,יש שם הרבה נקודות שאני כן מסכים איתן. נקודות שכנראה שישארו חלוקות בין 2 המחנות. מה שחשוב שלא נגרר לריבים אלה נשאיר את הכל בגדר דיון תרבותי ללא עקיצות וירידות אחד על השני

Tomer TR

New member
אין בעיה, ומה פתאום עקיצות, רק דבר אחד

מאחר ויש אפשרות של חיפוש, אני זוכר שבעבר כשניהלתי עם נדב את האתר "טיפה בים" וחיפשתי חומרים בפורומים, עברתי במקרה גם על ההודעות שהיו כשתענה לי שוחרר כסינגל, ומה שכתבתי בהודעה מתחת לגביו הוא נכון ומבוסס. גם אז לא כולם קיבלו אותו והיה אותו דבר - שלא יהיו אשליות אחי - המשפט "אומרים שהיה פה שמח לפני שנולדתי" ממש לא נכון, היה די אותו הדבר רק עם אנשים שונים ותנאים שונים (אלבומים וכו'). מי שכאן עכשיו - לא פחות טוב או מעריך את הלהקה ממה שהיה אז (ואולי להפך, כי המודעות ללהקה גדלה ומעגל האנשים התרחב), מה גם שלאדם המתנשא והצבוע שנכנס לכאן אין זכות לשפוט אף אחד כמו שהוא עשה, במיוחד כשהוא כותב מצד שני שהוא לא היה בפורום של היהודים שנה, תחשוב על זה

Tomer TR

New member
הרבה זמן לא קראתי כ"כ שטויות

אף פעם לא שנאו או נהנו לשנוא כאן את היהודים, מי את/ה בכלל שתכתוב את זה אם אתה אומר שעברו שנים מאז שנכנסת לפורום של היהודים יא פלצן, אתה מתגעגע לטישלר ושאר החבר'ה אז תרים אליהם צלצול מה אתה רוצה מאיתנו? אגב חלק מהם עוד כאן, ממש כאן בפורום שאתה חושב שכ"כ נוראי, לידיעתך - מי שחושב שבשיר הזה חייב להיות סולו זכותו לחשוב ככה, והוא מעביר כאן את הדעה והביקורת שלו זה מה שהוא עושה כאן - ומי שחושב שהשיר הזה מזכיר את סינרגיה כנראה שהשיר הזה הזכיר לו אותם, מה הוא אשם גם הם עושים מוזיקה עם כמה שכנראה את/ה לא סובל אותם - ועל זה שלדעתך להשוות משהו לנינט זו אמירה דוחה לא צריך להתייחס מרוב שזו אמירה ילדותית ומצחיקה - אם כולם היו כותבים כאן שהיהודים מושלמים וכל תו שלהם הוא ה-דבר אז לא היה יוצא שום דבר, כי היהודים לא היו יודעים איפה לשפר את עצמם הלאה. וזה משהו שהיהודים דווקא מאוד גאים בו, האהבה והכנות של הקהל שלהם לגביהם, תתפלא ואגב, לדעתי (כמו שכתבתי בשרשור מתחת) זה אחלה של שיר, וזה גם מה שהרוב אמר כאן למרות השטויות שכתבת, אבל גם אם אחרים לא מקבלים את השיר זו זכותם (בעבר הרוב גם לא קיבלו את "כאילו" שבסוף אפילו לא נכנס לאלבום מבחירתם של הלהקה בכבודה ובעצמה, וגם כשיצא "פחד מוות" בתקופה שאליה אתה כ"כ מתגעגע הרוב כתבו ש"תענה לי" הוא ארוך ומצ'עמם... אז מה? קורה שלא כולם אוהבים שיר למרות שהוא ממש מרגש אותך, אתה לא צריך לבוא ולבכות כמו ילד קטן) בקיצור, עדיף שתצא כמו שנכנסת במקום לזיין ת'שכל על דברים שלא קיימים

Kinky DeviL1

New member
../images/Emo12.gif

תומר, מכל השרשור הזה אתה הכי הפתעת אותי! בחיים לא חשבתי שאתה מסוגל להיתפרץ ככה על מישו
אתה תמיד כזה נחמד
אני גם חייב לציין שכולכם ממש חופרים במוח ושכל הריבים, הכעסים והעלבות האלה הם ממש מיותרים
אז יאללה לכו לעבוד בפלאפל כמוני הכי טוב

Eldarch

New member
נשמה..

זה שיש פה כמה אנשים שלא אהבו את השיר החדש לא אומר שהם מתנגדים ושונאים את הלהקה. עם כל הכבוד לאהבה שלי ללהקה ולהערכה שלי[ו-וואלה, יש המון המון המון..] כלפיה אני לא צריכה לסגוד לכל דבר שהם עושים. מה קרה כבר קשה לראות קצת ביקורת בונה? וכן, לומר שזה נשמע כמו מישהו אחר זה לא ממש מעליב בעיני. בקיצור ההודעה שלך נשמעת ממש מתנשאת. מזה כל ה"קלטתם איזו רמת נגינה..אתם מעיזים לזלזל בו.." או יותר גרוע "יאללה לך הביתה.." למה את מי אתה מגרש פה?..

ella42

New member
../images/Emo2.gifווווואאווווו לא להיסחף!!!

לא משווים שרים של היהודים לנינט! עד כאן!

Z A M i

New member
כן, הא?.. נינט הרבה יותר טובה...../images/Emo3.gif

כפרעל נינה.

למעלה