הודעה ראשונה?!

thor

New member
להציג ?

לא ראיתי את שולחן ההנהלה אבל פגשתי הרבה אנשים וגם את ליאן והייתי בערך שלוש שעות. ניפגש פעם אחרת כניראה.

ליאן.

New member
../images/Emo166.gif עוד רעיון שהוצע ע"י מארק

היה - לארגן תגיות.. ! אמרתי לו שאני יודעת שזה תירוץ כדי להסתכל על ה (
) (
) של הבנות
והוא אמר שהוא לא צריך תירוצים בשביל זה..

מניסיון ארגון מפגש המוני בבליינדייט

כשמדובר באנשי פורום ולא בחברים של חברים של חברים, אין צורך בתגיות. היינו במפגש של בליינדייט 33 חבר´ה, תשאלו על על האש.. עשיתי עשרות סיבובי שמות לכל מי שהצטרף או סתם שכח וזה עבד סבבה.

dudusch

New member
טוב נו... אני אשאל...

קיבלת כבר את השקל חזרה?! נוווו?

על האש

New member
אחי אז זהו שלא ../images/Emo7.gif

אם משיהו רואה את בת שבע תגידו לה שהיא חייבת לי ת´שקל בתוספת ריבית של 18%

גידי10

New member
כל הכבוד לכם!

שלום לכולם, קראתי את חוויותיכם מהקומזיץ של יום העצמאות ורציתי להגיד רק שאני מעריך את אומץ ליבכם להפגש בעולם האמיתי ולא רק בעולם הוירטואלי. חוץ מזה אני נהנה לקרוא את הודעותיכם השנונות. אני עדיין צריך לעבוד על השנינות שלי. אני מקווה שאוכל לבוא לאירוע הבא שלכם (גיל 35 זה לא קצת מבוגר בשבילכם?) יום טוב.

צוקריה

New member
ומה הממוצע???

הרי לטס פייס איט זה יהיה נחמד אם גם ייצאו דברים נחמדים של קשרים מכל הקומזיצים וכו וכו וכו למישהו שקצת מעל הגיל יהיה קשה להתערות מנטלית מחשבתך בבקשה

אני בעד!!!!

אשמח מאוד לראות חבר´ה בני 30 פלוס, 40 פלוס, זה רק תורם!! (מה גם שזו אפוציה נהדרת לבוגרים המעט מעטים אצלנו)

גידי10

New member
אולי את צודקת

אבל בכל זאת אני רוצה לנסות את מזלי כאן. אני בחור עדין, רגיש, מופנם (תכונה שבנות לא אוהבות!). נמאס לי להיות סינגל ורציתי להתנסות לחיות בדאבל. מחפש בחורה נחמדה, אמיתית, אינטליגנטית וחובבת מחשבים. מה דעתכן בנות?

גידי10

New member
אני יכול לנסות!

מכיוון שאתם נחמדים אני רוצה לנסות להתערות בחברתכם. תיאורי: בן 35 (בעוד 3 שבועות), עדין, אינטליגנטי, ומופנם (אופס, מקווה שלא הרסתי הכל...). מחפש להכיר בחורה נחמדה, אמיתית, רגישה וחובבת מחשבים. כולן כאן כאלה, לא? גדעון

night mistress

New member
ואחרונה חביבה...שמאוד נהנתה..

ובכן..דיאנה, אתה לא היחידה שלא הייתה מחוברת, אני חושבת שאני ניצחתי במאבק המרתק על מי יתחבר אחרון :) חברים, אני רק רוצה לומר שנהניתי מאוד להכיר את כולכם..ובכלל מהקומזיץ..שיערי עדיין מריח מפיח והבגדים הוכנסו לסטריליזציה חמורה ביותר, אני לא יודעת אם להזכיר שמות כי קלטתי בערך 15 מהם..אבל אני אשתפר עד ל"ג בעומר (בתנאי שהחברים שלי לא ירצחו אותי קודם).. ברביקיו,אחי, אני מקווה שמצאת את העדשה... זהו חברה לבנתיים..בוקר קריר ונאה. נשיקות לכולכם!

על האש

New member
אחותי יא קובבה...../images/Emo8.gif

איך אני ימצא את העדשה בחול? שמסביב רק חושך ושחור?!. אע אע איך? לא נורא קניתי חדשה עכשיו 123 שקל לעדשה אחת יימך שימם!!! ולקח לפעם הבאה לבוא עם משקפיים

Jullian

New member
אחרון? חביב? ../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif

היה ממש נחמד להכיר אותכם, את כולכם. תודה לדיאנה שהזמינה אותי
תודה לright mistress ששמרה לי על הקסדה
מארק, אתה גדול מהחיים!!!
ותודה לעינת על שגרמה לי להסתובב כמו שליח של פיצה ברחובות ת"א
עד לפעם הבאה, ג´ולס.

למעלה