אני בשבועות האחרונים עקבתי אחרי הפורום (אם כי לא כתבתי ) אבל כמובן שנודע לי על עניין הקומזיץ . והאמת ? התלבטתי . וחשבתי הרבה אם לבוא או לא לבוא . מצד אחד אמרתי לעצמי שבטח יהיה מאוד נחמד ואוירה טובה , ובמקרה הגרוע ביותר אני אחתוך לביתי שנמצא דקות ספורות מהמקום , ומצד שני אמרתי לעצמי (אני מדבר עם עצמי הרבה) שאולי אני ארגיש לא שייך , אולי בגלל שאני אהיה מהצעירים שם אם לא הצעיר ביותר . התלבטתי - ובסוף החלטתי לא לבוא ,ולבחור באלטרנטיבה . לרוע מזלי כל המקומות בהרצליה היו סגורים או למוזמנים , ולכן חזרתי הביתה עייף ולא ממש מרוצה . חשבתי אולי להצטרף בסביבות 2-3 בלילה , אבל בדיעבד המקום שונה אז עדיף ככה . עכשו אני גם קורא שבאמת היה נחמד וההפסד היה שלי, שהעדפתי לרעות בשדות זרים ולפקפק בסיכויי ההצלחה של המפגש . מסקנה : אם יש משהו בל"ג בעומר/ראש השנה/סוכות/ כל מועד אחר - הפעם אני כנראה אבוא . אלא אם באמת יהיה משהו יותר טוב לעשות .
יש רק את המקום שאליו אתה הולך ורק שם אתה יכול לדעת אם טוב או לא. ומי אחראי אם טוב או לא? אתה! כמובן שאני מכיר את כל השיחות האלה בראש: לבוא לא לבוא, ותר עליהן ותעשה פעולה, כנס לאוטו וסע למסיבה.
זהו רועי, חברי ורעי. הכרנו בחטיבה, מאז הוא תמיד בסביבה. בחור נחמד, לעתים הזוי, כל דבר מנתח, וגם נותן חיזוי. אוהב סטאר טרק, את המקלדת ממרק, לא מרבה בשיחות התחלה, זו אצלו ממש מחלה... מחפש בחורה בראש טוב, את יתר התכונות הוא יפרט יותר טוב...
נהנתי. חבל שהלכתי ב 1:30 אבל היתה עוד מדורה שהייתי חייב לבקר בה לקצת והיא היתה דיי עלובה. עצים יש אצלי חופשי למדורה הבאה אבל תמיד אצטרך מישהו שיבוא לקחת כי תא המטען באופנוע קצת קטן. יאללה. מתי הקומזיץ הבא ?