הויכוח- בשרשור חדש, עכשיו תגיבו!

צודק חלקית

באמת שאין לנו שטחים מיותרים פה אבל מה עדיף להמשיך בטבח של פלסטנאים ובפיגועים? ונזכור כולנו שהשטחים האלה לא שלנו מלכתחילה.

king kazabubu

New member
לא מסכים...

השטחים לא היו שלנו. אנחנו הרווחנו אותם הייתי אומר. במלחמה ברגע שאתה כובש שטח אז זהו, כבשת אותו. אנחנו כבשנו את הארץ ומה שכבשנו שלנו. זה הכל...

king kazabubu

New member
אין מה להגיד.

אסור לתת לי להביע דיעה בכאלה מצבים. אני קיצוני מדי.

סבגבג

New member
אז אתה יודע מה...?! (קינג קזאבובו)

אתה אומר נלחמנו-זכינו? סבבה. אז מה שהם עושים עכשיו... הם תופסים את זה כהמלחמה שלהם אז אתה לא יכול להגיד כלום, כי עכשיו הם נלחמים ועוד מעט יכבשו את הארץ ואז זה יהיה שלהם.

Darakan

New member
חח עוד מעט יכבשו את הארץ?

אין סיכוי שהפלסטינים יכבשו את הארץ בכל צורה זו או אחרת. ברגע שנוצר איום כזה או אחר נכנסים בהם בכל הכוח. אנחנו חזקים מהם פי 50 ויותר. בלי הגזמה. אם אנחנו רוצים אין פלסטיני אחד בשטח ישראל תוך יום אחד... ככה זה שמנסים כמה שיותר לפגוע באוכלוסייה. כל הפגיעות באוכלוסייה ששומעים עליהם זה כתוצאה מפעולות נגד גורם הסיכון העיקרי ולא כי בא לנו להרוג סתם פלסטינאים. ככה זה מלחמה, מה לעשות שחפים מפשע צריכים למות גם, מה לעשות אבל שאנחנו משתדלים כמה שיותר לא לפגוע באזרחים והם עושים כמה שיותר כדי לפגוע באזרחים חפים מפשע. זה הבדל בין ישראל לפלסטינאים.

^NB^

New member
יא שמאלנית

סבגבג

New member
זה נורא טיפשי....

אתם יודעים כמה שטחים במדינה שלנו לא מיושבים בכלל?!?? הנגב... מקום עצום! הוא בכלל לא מיושב! אתם יודעים כמה יהודים היה אפשר להכניס שם...?! כמה ערבים היה אפשר להכניס שם...?!

Darakan

New member
יופי

לכי תבני תשתיות שעולות מיליארדים במקום הזה שאף אחד לא רוצה לגור בו. לדבר אפשר הרבה, לבצע אי אפשר.

הכבוי

New member
לא מלחמת קיום?! לא מלחמת קיום?!

כנראה שאת לא מבינה את המצב. אז צירפתי תמונה של מה שיקרה אם הפלשתינאים ישימו ידיים על טילים לטווח בינוני-קצר. כל חץ כזה זה טיל.

shalomEko

New member
אה.. בכלל לא...

שכחתי שמדינת ישראל כזאת ענקית שאנחנו סתם נאבקים על יו"ש. לפי דעתי מדיבת ישראל צריכה לפעול קודם כל לטובת תושביה גם אם זה תלוי ברעת אויביה. כי הם אויבים. לא פחות מזה.

The WizardMan

New member
שמע .. ופעם אחרונה שאני אגיד את זה

בשרשור הזה זה נורא טוב ויפה שאתה רוצה את השטחים האלה ... תאמין לי גם אני רוצה כולם רוצים ובטח שלא מפריע לאף אחד שהם בידינו ... אבל גם צריך להיות ריאליים נוצר מצב שאנחנו לקחנו משהו שהוא לא שלנו (לפחות בזמנים המודרניים יותר .. ) ומי שנלקח ממנו רוצה בחזרה ובכל הכוח. בינתיים אנחנו מאבדים כוח ועד כמה שיהודה ושומרון מעניינים ויפים ... אפשר וצריך לוותר עליהם לטובת הערבים .. כי רק ככה המצב ייפתר לפחות לאותה תקופה .. מה יקרה אח"כ אף אחד לא יודע ... אבל זה לא משנה כי המצב גם ככה על הפנים עכשיו.

shalomEko

New member
ראשית..

ארה"ב מאז ומתמיד הייתה בעלת מדיניות טרירוריאלית. אנחנו מאז ומתמיד היינו דמוקרטיים ושיוויוניים. בעיה של הפלסטינים שלא רצו לקבל את זה על עצמם. <יש לי שכן ערבי ישראלי שישמח להסביר לך כמה דברים על הרשות הפלסטינית> הארמנים לא היו עם כובש הם היו עם נכבש והייתה להם שואה קטנה מאיתנו שבהרבה אם כי האוכלוסיה הכלל ארמנית בעולם קרובה לכ9 מיליון. אחת הסיבות שהשואה הייתה היא בין היתר שנאת העם היהודי שמאז ומתמיד הדהדה בקרב הנוצרים <ישו.. מוכר לך?> ואם אתה כבר מדבר על זה אז בוא אני אזכיר לך שהיהודים האירופה שלפני המלחמה היו יהודים עם שייכות לאותה מדינה שהם חיו בה <12 אלף יהודים נהרגו במלחמת העולם הראשונה. כולם גרמנים>. היהודים העלי ההון תרמו המון להתפתחות המדינה בה הם חיו. אז בכלל בכלל בכלל אל תשווה!!! בוא נדבר על המניעים הפלסיטניאים. א: שנאה ב: שנאה ג: שנאה מובן? אני מקווה שכן. יום טוב

danzig F

New member
לא להאמין כמה שטיות נכנסות בהודעה

תמימה אחת... שלום יקיר ליבי, כמו שכבר אמרתי לך, אל תגיד דברים שאתה לא יודע, היום הארמנים עומדים על אוכלוסיה כוללת של 9 מיליון, היום שלום, לא פעם, השואה של הארמנים היתה גדולה בהרבה מהשואה היהודית. תפתח אנציקלופדיה או משהו, תקרא מאמרים של סרג´ טאנקיניאן- לא יודע! אבל תפנים.. שנית, השואה הארמנית לא היתה קשורה בכלל ליהודים (תבדוק גם אתה זה) ודבר אחרון, שלום, עם גישה כזו, באמת אני לא רואה את האופק.. אולי אני אשאל אותך שאלה קצת יותר קשה-- איך נראה לך יפתר הסכסוך? מה נראה לך כדאי, שואה פלסטינאית? ;) דבר אלי בפרחים..

shalomEko

New member
תגובה

באמת תמיר שאני לא הולך ראש בראש איתך.. אני רק אומר את דעתי וידיעותי.. הסיכסוך יפתר אך ורק ע"י טרנספר. אך ורק בגלל שאנחנו לא עושים את זה אז אנחנו משלמים את המחיר היקר.. אולי תיכנס לאתר המצורף ותלמד מספר דברים שלא ידעת עד עתה..

סבגבג

New member
אז שלום...

דווקא אנחנו... העם היהודי שסבל כל כך הרבה מגזענות ורדיפות צריכים להבין שמה שאנחנו עושים להם זה בדיוק השואה שעשו לנו! בדיוק אותו דבר! רק שאצלנו אין תאי גזים...

American Beauty

New member
תמיר אני הכי לא מסכימה איתך בעולם!!

ישראל=המקום של היהודים בלי הארץ שלנו אין לנו מקום בעולם הזה והמון אומרים שעם לא תהיה מדינת ישראל יהיה שואה שוב. חוץ מזה אתה אומר שכול העולם אוביקטיבי וחושב שהערבים צודקים גם אבל תגיד ראיתה fox news בזמן האחרון?

Gum Cigarettes

New member
אני לא חושבת שהעולם המודרני

(אמריקה, איירופה, וכו´) חושבים שהערבים צודקים, לא כולם. פשוט חושבים שזה עצוב, ומפחיד מה שקורה פה. שתדעו לכם, אנחנו מסתכלים על זה כ"עוד פיגוע" (כמה שזה עצוב, רובנו ככה), והם חושבים ´איך אפשר לחיות ככה?´.. אבל כמו שנופר אמרה, כשתההיה מלחמת העולם ה-3... ותההיה. ישראל תההיה המקום היחיד שאנחנו נוכל להגן על עצמנו בו, עם צבא משלנו (שהוא אחד מהצבאות הכי חזקים בעולם!), ומדינה משלנו. וכל היהודים שעכשיו עוזבים את הארץ- אם תההיה מלחמת עולם 3 והם יהיו באירופה או אפילו באמריקה... הם יסבלו מאוד. ויכול לההיות ששוב תההיה שואה כמו אז.. אתם הרי יודעים למה נהרגו כל כך הרבה יהודים בשואה, כי הם לא גרו בישראל, ועובדה שהנאצים לישראל לא הגיעו (למרות שהם ניסו אבל אז נגמרה המלחמה והם נסוגו) ומי שגר אז בישראל (שלא הייתה מדינה יהודית אז), לא נפגע. אסור לנו להתאבד... כי גם זה שאנחנו חיים פה, זה גם להלחם בשביל המדינה. למרות שאני כל כך מבינה את מי שעוזב.. צריך לחשוב גם על ההשלכות של זה. ובקשר ל"לתת שטחים, לא לתת שטחים".. אני ממש לא יודעת. בתכלס, יהיה לי ממש רע לראות איך נותנים להם אדמה שחיילים שלנו מתו כדי להגן עליה. סתם עצוב, אבל אתם יודעים, אם זה יביא שלום אמיתי , זה שווה כל אדמה שבעולם. הבעיה היא שאני לא חושבת שהממשלה שלהם עכשיו היא פרטנר טוב לשלום. ממשלה שתומכת בטרור ויש לה אפילו חוליית טרור משלה... נו.. הבנתם את הרעיון.

למעלה