אני לא חושבת שהעולם המודרני
(אמריקה, איירופה, וכו´) חושבים שהערבים צודקים, לא כולם. פשוט חושבים שזה עצוב, ומפחיד מה שקורה פה. שתדעו לכם, אנחנו מסתכלים על זה כ"עוד פיגוע" (כמה שזה עצוב, רובנו ככה), והם חושבים ´איך אפשר לחיות ככה?´.. אבל כמו שנופר אמרה, כשתההיה מלחמת העולם ה-3... ותההיה. ישראל תההיה המקום היחיד שאנחנו נוכל להגן על עצמנו בו, עם צבא משלנו (שהוא אחד מהצבאות הכי חזקים בעולם!), ומדינה משלנו. וכל היהודים שעכשיו עוזבים את הארץ- אם תההיה מלחמת עולם 3 והם יהיו באירופה או אפילו באמריקה... הם יסבלו מאוד. ויכול לההיות ששוב תההיה שואה כמו אז.. אתם הרי יודעים למה נהרגו כל כך הרבה יהודים בשואה, כי הם לא גרו בישראל, ועובדה שהנאצים לישראל לא הגיעו (למרות שהם ניסו אבל אז נגמרה המלחמה והם נסוגו) ומי שגר אז בישראל (שלא הייתה מדינה יהודית אז), לא נפגע. אסור לנו להתאבד... כי גם זה שאנחנו חיים פה, זה גם להלחם בשביל המדינה. למרות שאני כל כך מבינה את מי שעוזב.. צריך לחשוב גם על ההשלכות של זה. ובקשר ל"לתת שטחים, לא לתת שטחים".. אני ממש לא יודעת. בתכלס, יהיה לי ממש רע לראות איך נותנים להם אדמה שחיילים שלנו מתו כדי להגן עליה. סתם עצוב, אבל אתם יודעים, אם זה יביא שלום אמיתי , זה שווה כל אדמה שבעולם. הבעיה היא שאני לא חושבת שהממשלה שלהם עכשיו היא פרטנר טוב לשלום. ממשלה שתומכת בטרור ויש לה אפילו חוליית טרור משלה... נו.. הבנתם את הרעיון.