הויכוח- בשרשור חדש, עכשיו תגיבו!

Gum Cigarettes

New member
זה לא שווה תסמיילים

העצובים שלך.

LadySpeedStick

New member
אבל זה לא נכון

רובם כן חושבים וכמו שקרן אמרה זה גם כל מה שנותנים להם לראות

Uv Kruvi

New member
wake up!!!

שלום אמיתי לא יהיה פה............... לפחות ככה אני חושב... במצב של היום, נראה לי שלא הגיוני שאנחנו נתן את השטחים, כמו שנאמר פה כבר, נלחמנו על השטחים האלה, כמה שזה "צודק" או"אנושי" לעשות מלחמה, אנשים הקריבו את החיים שלהם בשביל השטחים האלה, ונראה לי לא ממש הגיוני "לירוק להם בפנים" ולחלק שטחים... היה לי עוד משו לכתוב, כתגובה למישהו, ושכחתי...

או אה

New member
היא צודקת

ולדעתי אתה ממש טועה... אתה כל כך רוצה להחזיר לערבים שאת השטחים שלהם? אתה יודע אולי מה יהיה המרחק בין שטח פלשתינאי לישראלי אם תעשה את זה? אני אגיד לך... אם תעמוד בגבול תוכל לראות באופק את גוש דן... זה נראה לך בסדר? אני לא חושב שאני צריך להגיד לך מה ייקרה במצב כזה...

danzig F

New member
זאת הבעיה הבסיסית

הגישה של ישראל ליהודים, מה איתם? גם הם היו פה, גם להם ירושלים קדושה.. תחשבי על זה..

Uv Kruvi

New member
אוקיי...

ירושלים קדושה גם לנוצרים, אבל אני לא רואה אותם מתפוצצים לי מול העיניים.... אם לא היה את הפחד שקיים מהערבים, לי לא היתה כל בעייה להתרחץ איתם מצידי באותה אמבטיה!!!! אבל ברגע שאנשים הולכים במטרה להתפוצץ (עדיין לא נתפס לי בראש איך אפשר לעשות כזה דבר), זה נהיה אדיוטי... ברגע שמדריכים אנשים להתנגש עם מטוס בתוך בניין, ומבטיחים להם "בתולות בגן עדן", נראה לי לא אנושי... אני נורא מצטער... אני חושב שכל אחד ואחד כאן, לא היה מוכן לגור עם חולה נפש באותו בית... כי הרי "הוא חולה נפש, לך תדע מה הוא יעשה בלה בלה בלה...." אז אוקיי....אין לי פתרון... מצטער... בגלל זה אני לא כזה "מבין גדול בפוליטיקה"... אבל אני מבין דבר אחד... שבן אדם, הוא קודם כל בן אדם, לא משנה מאיפה הוא, או במה הוא מאמין... וכמו ששלום אומר "יום טוב לכולם"

Rastaman Chant

New member
אני רוצה להוסיף

את מקרה ארה"ב-וייטנאם. עוד הוכחה לכך שאין לשום עם (לא משנה כמה חזק יהיה) סיכוי נגד מלחמת גרילה. הרי ארה"ב הפסידה במלחמת וייטנאם. עוד כמה דברים: יוני, אתה יכול להגיד לדודים הימניים שלך, שזה לא שהדרוזים לא בונים כי הם לא רוצים לשלם ארנונה. זה כי אין להם כסף והם נחשבים במדינה שלנו לג´וקים. הם משרתים בצבא, בניגוד לחלק מהמדינה שלנו שמתחמקת מסיבות לא אידיאולגיות ועוד דוחקת להמשיך בלחימה (קצת אבסורדי). חוץ מזה, ממש צדיק גדול ביבי, אתה היית מסכים לחיות במדינה שבנויה מפסים פסים? מדינה לא הגיונית- ישוב ערבי-התנחלות-ישוב ערבי-התנחלות-והלאה. אנחנו צריכים להסתכל קצת על הצד השני, ולבדוק דברים יותר לעומק. כמו פסילת טיבי למשל (מצד אחד הבן אדם בעייתי - תומך בטרור וכו´, ומצד שני הוא הייצוג היחיד של ערביי ישראל במדינה)

למעלה