קרן קרן. לא יודעת למה נתקע לי בראש נופר. התנצלותי הכנות.
G Gum Cigarettes New member 7/1/03 #32 כשהייתי ילדה ממש ממש קטנה וחזרנו מנסיעה נורא ארוכה במכונית (אני חושבת שחזרנו מדודה שלי במזרע), אמרתי לזאב (אבא חורג שלי)- "ההיסטוריה חוזרת, אבל היא משתנה" .. והוא צחק אלי..
כשהייתי ילדה ממש ממש קטנה וחזרנו מנסיעה נורא ארוכה במכונית (אני חושבת שחזרנו מדודה שלי במזרע), אמרתי לזאב (אבא חורג שלי)- "ההיסטוריה חוזרת, אבל היא משתנה" .. והוא צחק אלי..
K kingshimmy New member 7/1/03 #50 צלקת לכל החיים? יעבור. כשהייתי בן 3-4 אמא שלי נורא כעסה עליי על שאבא שלי החזיר אותי מאוחר מדודים שלי. לכל אחד יש כאלה, השאלה היא עד כמה זה מגוחך.
צלקת לכל החיים? יעבור. כשהייתי בן 3-4 אמא שלי נורא כעסה עליי על שאבא שלי החזיר אותי מאוחר מדודים שלי. לכל אחד יש כאלה, השאלה היא עד כמה זה מגוחך.
G Gum Cigarettes New member 7/1/03 #51 ../images/Emo9.gif.... לא יודעת. ההורים שלי תמיד היו קצת לא בסדר..
G Gum Cigarettes New member 7/1/03 #56 עוד לא 15... עוד מעט... ואני דיי בטוחה שתמיד. אבל לא תמיד הם היו ההורים שלי.
K kingshimmy New member 7/1/03 #60 הם תמיד היו ההורים שלך. זה כתוב. הם אולי לא ידעו את זה באותה תקופה, אבל הם היו.
K kingshimmy New member 7/1/03 #63 כן, הא? חתיכת טעות. פאשלה רצינית. צריך להקים ועדת חקירה. אני במקומם הייתי מסיק מסקנות ומתפטר. זו עוד סיבה לתמוך באנרכיה ולהיות פאנקיסט רוסי.
כן, הא? חתיכת טעות. פאשלה רצינית. צריך להקים ועדת חקירה. אני במקומם הייתי מסיק מסקנות ומתפטר. זו עוד סיבה לתמוך באנרכיה ולהיות פאנקיסט רוסי.
K kingshimmy New member 7/1/03 #65 ולה יודע שהוא פאנקיסט. סיכמנו את זה כבר. הוא רוסי - הוא פאנקיסט. המ... "אני רוסי משמע אני פאנקיסט"... אני כבר מדמיין את דניאל מקבל הארה. "מיקי! תעשה סטיקר!"
ולה יודע שהוא פאנקיסט. סיכמנו את זה כבר. הוא רוסי - הוא פאנקיסט. המ... "אני רוסי משמע אני פאנקיסט"... אני כבר מדמיין את דניאל מקבל הארה. "מיקי! תעשה סטיקר!"