אכן, מנקודת הראות שלי זה המצב.
וכמו שרואים מהקישור, רוב הנשים כנראה כן רואות את הדברים כמוני (לא שאלו שם את הגברים על גברים אחרים, אז לא יודעת אם גם רוב הגברים חושבים שיש גברים מעטים שנראים טוב או לא). וגם בלי הקישור, הניסיון שלי הוא שהטעם שלי לא חורג במיוחד, למשל, ממה שנחשב בכלי התקשורת ליופי גברי (כלומר, מי שנחשבים ליפים בתקשורת לרוב יפים גם בעיניי, ולהפך - רק שלמרבה הצער רובם אינם סטרייטים...), או ממה שאחרות שפגשתי חושבות שיפה. רק שגם בכלי התקשורת מי שמביע את דעתו על היופי הגברי (ולרוב גם הנשי) הוא נשים וגברים לא סטרייטים, כך שלגבי מה שגברים סטרייטים חושבים שיפה, אין לי מושג. כשאני שואלת את בעלי התשובה שלו היא תמיד שהוא לא יודע מי נחשב יפה ומי לא, ושואל מדי פעם על מישהו אם הוא נראה יפה בעיניי כי הוא שמע שהוא נחשב יפה, ומעניין אותו אם הוא באמת יפה.
לסיכום, אני משוכנעת מניסיון החיים שלי (הן במדגם הפרטי שלי והן כל הקלט שקיבלתי לגבי המדגם של אחרות - בתקשורת ובאופן פרטי) שחלק קטן מהגברים נחשב יפה בעיני נשים. לא יודעת מה גברים חושבים, וזה גם לא רלוונטי, כי אנחנו מדברים על כמה בני ארבעים רווקים יש שנראים טוב מבחינת הנשים - מה הגברים חושבים עליהם לא רלוונטי, כאמור.