הולך מאתנו - החוליגן הגזען כעור הנפש

קיצר כנענים זה משו ופליסטינים זה משו אחר

אבל היו בארץ ביחד וחיו בשלום וכאלה אז שחזרו השתייכנו אליהם כי היינו מעטים מדיי ממש לא הגיעו ל 100 אנשים זה עובר אצלנו במשפחה בדורות סבתא שלי תמיד אמרה לי את זה סיפור ארוך בוא עם סלטעון לשתות קפה אז אני אספר לך אם אתה מתעקש שאני אכתוב כאן אבל לא היום

לא הבנתי למה אתה מתכוון

יעני הפלסטינים זה משהו והכנענים זה משהו אחר? ואז כשחזרתם לארץ מאיפה? מתי?

ההיסטוריה אומרת אחרת

אפשר להתווכח על כמה זמן אתה פה..אבל להגיד שאתה פלשתי זה לא נכון..וגם רוב ה"היסטוריונים" הפלסטינים אומרים אחרת..

mike00

New member
איזה פלשתים בראש שלך?

השם פלישתים מכוון לקבוצה אתנית שמוצאה באיי הים האיגיאי, ואליה הצטרפו גם שבטים אחרים, בקרבת גזע, לשון ותרבות לפלישתים. אם הוא פלשתי אני ממליץ לו לדרוש אוטונומיה באזור יוון ואם הוא בקטע של בחורות עם בחורות אז במיוחד על האי לסבוס..

אמרתי פלסיטינים יא דפוק

אל תעצבן בתורה כתוב שהיו 7 עמים שחיו בארץ לפני שהגיעו היהודים אם אני לא זוכר אותם זה כ אני לא יהודי וקראתי את זה רק פעם אחת קיצר פליסטינים צפון כנענים מרכז וכל הדברים האלה

mike00

New member
אין בתורה שום דבר כזה שנקרא פלשתינים...

השם פלשתינים הגיע מהשם פלשתינה שניתן לאזור יהודה על ידי הרומאים,וזה הרבה אחרי התקופה שאתה מדבר עליה... וגם השם הזה ניתן לאזור בעקבות אותם פלשתים שהזכרתי קודם.... דרך אגב את השם החליף הקיסר אדריאנוס שפעל לניתוק הקשר בין עם ישראל לארץ ישראל....

mike00

New member
תוספת:

השם פלשתינים גם לא הגיע בדיוק משם,אבל האזור נקרא פלשתינה בימי הרומאים.... את הפיקציה שנקראת פלסטינים המציאו בערך בשנת 1964 עם הקמתו של ארגון אש"ף.... עד אז פלשתינים היו כל תושבי הארץ הזאת,יהודים וערבים כאחד... תקרא פה כדי ללמוד יותר

כההה

אבל היו שבעה עמים או לא שנכנסתם לארץ נלחמתם קודם כל עם איזה עם ששלט באיזור הנגב ואז הכנענים והתיישבתם במקום הכנענים זה פחות או יותר מרכז הארץ היום כולל ת"א ואז התחלתם מלחמות פה ושם עד שכבשתם את כל הארץ ואז הרומאים סילקו אותכם אתה יודע שאת ירושליים הקימו בתקופת בתנ"ך ולא כעיר אלא כמקום קדוש שבו נמצאו הכהנים הגדולים ושמה הוצאתם קורבנות הייתה משו הווטיקן היום יעני לא מדינה קטנה אלא מקום שחיו בו אנשי הדת ועם השנים היא נהפכה להיות עיר קיצר היו שבעה עמים

חחחחח

לוד יותר ישנה נהנהנהנהנה טוב אני כבר לא בטוח לפי ויקיפדיה לא כתוב כמה בדיוק ישנה ירושליים וכתוב שלוד בת 4000 שנה אחת העתיקות בארץ ואחת הבודדות שאף פעם אל הייתה ריקה מתושבים להזכיר לכם שירושליים התרוקנה מתושבים פעם אבל שמצאו את הפוספט בלוד מצאו כתבים של אדם של לפני איזה 15000 שנה טוב הנה זה

אם אני לא טועה את כולם מחקנו

לא אחד הפרקים היותר יפים של התנ"ך=\ אבל זה מה שזכור לי..

fifanowftw

New member
גבר

תבין דבר אחד. לפני שהיהודים באו לפה(במאה שנים האחרונות, מי יודע מה היה לפני 500, 2000 שנה), היה פה חירבה. היו פה ביצות. לא היה פה כלום. היהודים הגיעו-הפריחו את השממה. טכנולוגיה. כבישים. רכבות. ביוני 1947 ביקרה בנגב ועדת החקירה "אונסקופ" מטעם האו"ם והתרשמה מצינור המים החדש ומיכולת המתיישבים היהודים לקיים חקלאות באזור. אונסקופ הורכבה ממדינות נייטרליות כמו איראן(שלא כמו היום, הם לא היו מוסלמים מטורפים), יגוסלביה, קנדה, שבדיה וכו'. הוועדה ראתה בעין מאוד יפה את קיבוץ עין גדי למשל, שהוקם באמצע שום מקום ויצר נווה מדבר טבעי. מה שאני אומר, גבר, זה שבלעדי היהודים כיום ישראל הייתה נראית כמו סוריה/מצרים/ירדן....יעני-לא משו.

לממההה

באיזה מדינה בעולם היה טכנולוגיה לפני 500 שנה אממממ מה אני אגיד לך לא אני לא ולא אתה חיינו פה לפני 500 ואלף שנה המדינה הזאת לא משנה מי חיי בה כל הזמן הייתה "ארץ זבת חלב ודבש" ככה תיאר אותה אלוהים למשה לפני אלפיי שנים וככה היא נשארה אלפיי שנים אחריי ההוכחה היא ולא רוצה להביא מהינטרנט כלום תלך לעכו תראה את איך החומה בנויה חומה שאף צבא לא פרץ את העיצוב של החאן תסתובב תראה את כל העתיקות בארץ תעשה סיבוב אתה יודע מה בוא ללוד אני אראה לך את יופי הבנייה הישנה בדברים המוזנחים בעיר שלי מזתומרת ביצות ולא היה כלום המדינה שלנו מוכרת בעזרת עצי הזית והדקל שלה את הדקל אתם הבאתם אל תגיד לי שלא היה זיתים בכל מקום גם לפני 1500 שנה כל המדינה פה השתרעה עצי זית וגם דקל היה פה תלך לסיבוב לגליל ולגולן תראה את הטבע במלואו את הטבע שלא ייצרה ידו של אדם תסתובב תראה את צמחי הזעתר תסתובב בתל-אביב תגיד לי מה הוסיף העשן של הארובות של המכוניות מה הוסיף הזיהום של הערים לארץ הזאת לפחות חיו פה כמה אנשים בשלוות נפש בתוך הביצות שאתה אומר עליהם ואת זה אין כמעט בארץ

fifanowftw

New member
גבר

הטכנולוגיה מוזכרת כבר בתנ"ך: "ותיפקחנה עיני שניהם וידעו כי עירומים הם. ויתפרו עלה תאנה ויעשו להם חגורות" (בראשית ג', ז'). טכנולוגיה תמיד הייתה...השאלה איך. בסוריה גם יש טכנולוגיה. כמובן שהיא לא מפותחת במיוחד, אבל אתה יודע, זה מה יש.... והטכנולוגיה שיהיהוד הביאו לפה, היא ראויה להערכה. אתה מעדיף לחיות עם הטבע(שהוא באמת דבר נחוץ, ומזל, שלמרות כמה עסקנים עדיין יש לנו אותו פה בישראל, הו, בהחלט יש לנו טבע פה) שלך, עם העצי זית..עם הדקלים בסוריה, לבנון, ירדן, מצרים? ראינו בדיוק איך הם חיים שם.....פעם איש חכם אמר, "אני לא יודע איזה תרבות טובה יותר, אבל רוב האנשים עוברים מהמזרח אל המערב" אתה מבין? ובהחלט אפשר לראות את ישראל כמערב ואת מדינות ערב כהמזרח(ועוד איך מזרח....בערב הסעודית לאישה אסור להסתובב לבד ברחוב אלא בליווי גבר! איזה עולם...כזאת בורות) אני מקווה שהבנת. ועכשיו שאלה. פעם שאלתי את מוחמד, המנהל, אך הוא כהרגלו לא נתן לי תשובה. איפה היית מעדיף לחיות, בישראל או במדינה ערבית אחרת?

למעלה