הולך מאתנו - החוליגן הגזען כעור הנפש

fifanowftw

New member
ויש עוד הרבה מקומות בהם יש טבע מדהים

אפריקה למשל..תראה איזה יופי הם חיים. לא השתנה שם כלום, שום דבר, אפריקה היא כמעט בדיוק כמו לפני 2000 שנה. 90% טבע, כמה אנשים מסתובבים פה ושם. מה אתה אומר, הם היו מעדיפים את הטבע המדהים שיש להם עכשיו, או לעבור לאירופה, ארה''ב, לעבור למאה העשרים ואחת, מה אתה אומר? ואם כבר...תראה את פליטי דרפור. עברו אלפי קילומטרים, את כל מדבר סיני--רק כדי להגיע לישראל! למה שלא יישארו במצרים? מעניין באמת למה...

אלה יהודים שאתה מדבר עליהם

שנית אני לא חייתי באפריקה כדי להגיד לך מה האנשים שמה מעדיפים ולא יודע אם אתה מכיר את האנשים שמה תשאל אותי על עצמי הייתי אומר לך שמה שאני רוצה לעשות בחיים זה לגור בסיניגל או בקמרון אני מעדיף את הטבע עזוב

אה...אז לא הם לא יהודים, הם מוסלמים

והם ברחו מארצם כי יש שם השמדת עם..ובמצריים התעללו בכמה שתפסו..אז הם באים לפה..

mike00

New member
צודק...

השחורים הם מיעוט אתני בסודן....ולכן הם מופלים לרעה...

fifanowftw

New member
גבר

לגבי הפליטים:תקרא קצת על פליטי דרפור. זה בדרפור. יש שם בכלל יהודים? היהודים עליהם אתה מדבר הם בני הפלשמורה אולי, אבל בטוח בטוח שלא פליטי דרפור. ותאמין לי, אחרי שבוע אתה תתחנן לחזור הביתה. כמו מה נראית לך קמרון? שופינג? הלו, תאמין לי שלא נוח שם כמו פה.

אם קראת

יש שתי תגובות שלי שדווקא חדשות אחת כתבתי היום בבוקר ואחת אתמול שאומרות שאני מעדיף לגור בישראל מאשר במדינה ערבית עם שלטון מוסלמי אבל תכלס אני אגור פה אחרי שאני עושה סיבוב בעולם ואהיה בטוח שפה הכי טוב

fifanowftw

New member
אתה מכיר את ועידת אונסקופ

וכיצד הם התרשמו מנווה המדבר שהקימו היהוד ליד ים המלח? עד היום אנו חווים את הארץ הזאת הארץ הזאת להם ואת מסקנתם....מה היינו עושים בלי הקנדים האלה. והביצות...אני מקווה שהעץ אקליפטוס אומר לך משהו. אולי לא... וההיסטוריה? אגדות? תשמע...אני לפחות לא מאמין לפלשתינאים. תמשיך לקרוא את "עדויות" וה"תחקירים" של הפלשתינאים, כן, להם צריך להאמין...חה. והמבין יבין, הא?
אני לא יודע מה איתך, אבל אני לא שמעתי על הרבה בריטים שהאמינו לנאצים. אם אתה אנגלי--תתמוך באנגליה. אם אתה אמריקאי--תתמוך באמריקה. אם אתה רוסי--תתמוך ברוסיה. אם אתה ישראלי--תתמוך בישראל. תאמץ אבל למה להקשיב לי..תקשיב לערבים. הם תמיד דוברי אמת. ברור, בפלסטין היה כל כך טוב. המציאו פה את המכונית. הצליחו להגיע לחלל. אני יכול להסתכל על המדינות השכנות לנו ולראות, בערך, כי בכל זאת עברו איזה 100 שנה, כיצד הפלסתינים חיו פעם..ובהתחשב שעברו כמה שנים, אני מניח שפעם היה קצת יותר רע.

mike00

New member
על מרק טווין שמעת??

מסע תענוגות לארץ הקודש מחבר: מרק טווין,הוצאת אריאל, 1999 " כך זכינו היום, כמאה וחמשים שנה אחרי-כן, לראות את ארץ ישראל בעיניו של איש מפוכח, ציני וקל-כתיבה – המנסה בכל כחו <החילוני> לראות בנוף את הדרת ימי-קדם, כשאר כותבי-הספרים אז – ואינו מצליח. מרק טווין מצא ארץ שכוחת-אל, יבשה, מלוכלכת, מצחינה; אנשיה נרפים, מתועבים, נצלנים ופראים; קריאת הספר בימינו היא משימה מיוחדת: מחד, הוא קריא ומעלה חיוך על פני הקורא, ומאידך – טרחני וחוזר על עצמו. ואין פלא בכך – מדובר הרי בעיבוד של 50 מאמרים לספר. ברם, גדולתו היא בצילום המציאות הארץ-ישראלית של אותם ימים. ואין מרק טווין מתרשל במלאכת הבקורת שלו: הוא מספר לנו כי מסביב לים כנרת "ניצב עץ, עץ אחד ויחיד הנראה מעל פני המים, זולת כמה דקלים גלמודים בעיר טבריה"; כי "מגדלא הוא מקום עלוב, כפר סורי במלוא מובן המלה, ופירוש בדבר שהוא מכוער, מצופף, מזוהם, בלתי נוח לנאלח..."; וכן הלאה – מלוא כל הספר. מרק טווין לועג, להנאתו, לכולם: לתושבי הארץ הפראים, לנזירים הצבועים, לכותבי-הספרים המהללים את יפי-הארץ, לאגדות המוצמדות לכל אבן ועמוד ישן, וכן – גם על עצמו, כידו הטובה."

fifanowftw

New member
הוא גם שקרן!

כמו כל מערכת החינוך הציונות וכל הציונים עצמם. הרי הפלשתינאים בכלל אהבו אותנו....אנחנו פתחנו בכל המלחמות. אפילו במלחמת לבנון השנייה ישראל אשמה! חה

נהדר כולכם כל-כך משועשעים ../images/Emo13.gif אז בואו נשמע מה

יש ליהודי טוב לומר, כי לפלסטינים אתם כמובן לא מאמינים, רק לאמריקאים אוריינטליסטים: "רגילים אנו להאמין בחו"ל, כי ארץ ישראל היא עתה כמעט כולה שוממה, מדבר לא זרוּע, ועל הרוצה לקנות בה קרקעות יבוא ויקנה כחפץ לבו. אבל באמת אין הדבר כן. בכל הארץ קשה למצוא שדות-זרע אשר לא יזרעו". את זה כתב אחד העם במאמרו "אמת מארץ ישראל" בשנת 1891, ופורסם בעיתון "המליץ". גם נתונים כלכליים כפי שדווחו ע"י קונסולים אירופאים עוד במחצית השניה של המאה ה-19 העידו על התפתחות כלכלית יפה של פלסטין, על חקלאות ויצוא של חיטה והדרים, ועל מאזן מסחרי חיובי (ייצוא עודף על יבוא). הסקר הכלכלי שהכינה ממשלת המנדט ב-1946/7 לאו"ם, שמבוסס על נתוני 1944/5, מגלה שהמשקים הפלסטינים יצרו 71.25% מהתוצרת החקלאית בפלסטין (690,548 טונות, לא כולל פרי הדר), והיו בעלי 92.8% מהאדמות. וזה כמה, 70 שנה אחרי טויין? בוודאי התפוקה בזמנו היתה נמוכה יותר, אבל זה כבר מלמד משהו (אגב, גם טויין שלך עצמו הודה עד כמה מעובדים יפה השטחים החקלאיים סביב שכם, וכמה יפים הפרדסים סביב יפו). יחד עם זאת, כאשר הוא מבקר בקיץ פלסטיני אפייני ומשווה אותו לצפון אמריקה, שנהנית מאקלים שונה ומקורות מים שונים, ברור שדעתו להיה לרעת פלסטין, על אחת כמה וכמה כאשר הכותב אינו סטטיסטיקאי והוא מסוגל רק להשוות למה שהוא מכיר. הוא כתב דברים דומים גם על יוון ("יוון היא מדבר עזוב ולא מחייך, ללא חקלאות תעשייה או מסחר"), אז ברור מהי נקודת ההתייחסות וההשוואה שלו. על תיאור אנשיה של פלסטין מפי מרק טויין אין מה להרחיב. הן משתייכות למסורת גדולה ומלוכלכת של גזענות אירופאית-אמריקאית ארסית על הנייטיבז, שממלאת פונקציה אחת- הצדקת כיבוש ושליטה על שטחים, ע"י דה-הומניזציה של תושביהם. גם קיפלינג כתב כך על "כפיות הטובה" של הילידים על ה"אור" שמביא להם האדם הלבן. ולגבי טויין עצמו- ההשמצות הגזעניות שלו נגד ערבים או מוסלמים-בכלל, לא ידעו גבול: בספרו The innocents Abroad הוא כתב "מעולם לא סלדתי מסינים כמו שאני סולד מהטורקים והערבים האלה". על המוסלמים באופן כללי הוא אומר ש"האינסטינקט הטבעי שלהם לא מתיר להם להיות מוסריים", על הטורקים, הארמנים והיוונים הוא מוסיף ש"זה בא להם באופן טבעי לשקר ולרמות"- אפשר לראות כמה גזעני היה טווין כלפי כמעט כל מי שאיננו אירופי או אמריקני. ואז לוקחים אותו כמגדלור שיאיר לנו את האמת... אבל אותי מפתיע מייק איך יהודי, בן לקבוצה שסבלה מדמוניזציה איומה ע"י תועמלנים כמו גבלס, אשר תוארה קולקטיבית כאומה של עצלנים ורמאים, מסוגל לבוא ולומר לבני קבוצה אחרת דברים דומים (גם אם מצוטטים ממישהו אחר) כדי להצדיק את הקייס שלו. אני חושב שאתה בכלל לא מודע לאירוניה האיומה הזאת, ומה שעוד יותר נורא- אתה גם בכלל לא מודע לכך שהאנשים שאתה (בעזרת טויין) משמיץ פה כחבורת פראים נצלנים מתועבים ונרפים הם הורי סביהם וסבי סביהם של כמה מחברי הפורום שאיתם אתה מתבדח בכיף כסאחבקים שלך.

למעלה