הולך מאתנו - החוליגן הגזען כעור הנפש

mike00

New member
קודם כל זה לא יהיה שונה ממה שכבר קורה שם...

דבר שני עופר,את רוב תשוביה הערבים של ישראל אני לא מוכן להעביר לשום מקום בעולם!! ולא,זה לא בגלל שאני אוהב חומוס או כנאפה...... אני מאמין שהמדינה שלנו באזורים מסויימים מוכיחה עד כמה שיכול להיות לנו טוב פה..... אני שהייתי גר בעכו,עובד בעיר העתיקה ומעביר את רוב שעות היום במשחקי שש-בש ומחבוסה עם תושביה הערבים יכול להגיד לך ש-99% מהזמן שהייתי שם הרגשתי יותר ממצויין.....הלוואי שהיה אפשר לחיות ככה כל הזמן.... את תושבי המשולש אני לא רוצה פה.....אז נכון שאני לא מחליט כלום,אבל את דעתי עדיין מותר לי להביע,וזאת היא.... בתור אחד שמבקר די הרבה באזור אני יכול להגיד לך שאף פעם לא הרגשתי שם "כמו בבית" או אפילו כמו בישראל...

לא יספיק

הם ישארו חסרי חוש הומור

mike00

New member
זה שטויות,נשלח אותם לשיעורי תלמוד....

הכל נראה מצחיק אחרי זה...

shm490

New member
לא. אני לא חושב

מה שאני חושב שזה תלוי בתושבים עצמם .הם צריכים להחליט מי הם אם הם פלסטינים מ 48 וכך רואים עצמם כשיכים לעם הפלסטיני רצוי היה שיחיו במדינה הפלסטינית כשתקום .אם הם רואים עצמם כישראלים אז שהם וההנהגה הערבית (בעיקר ההנהגה) יתחילו לנהוג כאזרחי ישראל יאבקו על זכויותיהם (הצודקות) לשיוויון אזרחי אך גם ימלאו את חובותיהם האזרחיות במלואם . כי מה ששומעים היהודים מההנהגה הערבית הישראלית שהם גם תומכים בפלסטינים במאבקם (גם לזכות השיבה )וגם רוצים מדינת כל אזרחיה שפרושה לפי עינים יהודיות קץ המדינה היהודית ,וגם רוצים זכויות מלאות ממדינה שהם רוצים בחיסולה ,כך הימין בישראל רק יתגבר (הוא כבר רוב בקרב היהודים) והפרוד בין שני האוכלוסיות יגבר לאסונם של שני הצדדים כי אחרי 60 שנה של חיים משותפים היה ראוי שההפרדה תעלם.

אני אומנם לא מסכים עם כל מה שהוא אומר אך

לפטור אותו כגזען או פאשיסט זה לא אינטלגנטי ומאד מכוון לסטריאוטיפים נמוכים בכל הקשור לרוסים. אני מסכים עם תוכניתו להעברת הגבול לוואדי ערה והמשולש, "ערביי ישראל" זו מכבסת מילים, פלשתינים, זה מי שהם על כל המשתמע. ידוע שהסיכסוך הוא מלפני 67' ו48'. ידוע ששטחי 67' לא יביאו לסיום הסיכסוך, הסיכסוך הוא לא על הכיבוש אלא על "צדק" ו"זכויות" - ליברמן מבין ויודע את זה ומצביע על זה, מי שלא נעים לו עם זה עובר לפסים אישיים ותוקף את האיש - "גזען" ו"פאשיסט".

אני חושב שכן צריך לפנות מאחזים והתנחלויות

מבודדות. אני כן באופן מפורש בעד 2 מדינות ל2 עמים. אני הייתי ועדיין בעד הפינוי של גוש קטיף. אני בעד מהלכים חד צדדיים. כלכלית ליברמן בימין ואילו אני בשמאל. אני לא חושב שבישראל צריך משטר נשיאותי אלא פשוט לעשות כמה תיקונים בשיטה כיום. מספיק הבדלים?

mgre

New member
מה אתה דפוק?

"שלא נשמע את הבליל הגזעני המתועב הזה של מי שמציג "ברצינות" רעיונות של העברת אוכלוסין מכאן לשם." אהמ יהודי יהודה ושומרון ומזרח וירושלים אהמ

מלו2

New member
אבל טיבי לא גזען, כן גם צרצור, אלסנא, וברכה,

הם ממש אנשים טובים תומכים במדיניות ישראל ותומכים בכל פעולותיה וכן בעצם קיומה אך גם לא תומכים בה כמדינה יהודים.

אני שונא את טיבי

אבל אם מגיעים לזה הוא לא מאמין שמדינת ישראל היא מדינת היהודים הוא מאמין שהיא מדינה לכל תושביה

המדינה היא מדינה

יהודית דמוקרטית..ולכן היא בעצם כן כל תושביה, אבל בעלת אופי לאומי יהודי..

מדינה

דימוקרטית בעלת אופי יהודי היא בעצם לא לכל תושביה צר לי לאכזב אותך אם ללאומניים זה מעליב ללכת עם הדגל שמסמל יהדות או לא לשיר את התקווה אז זאת לא ממש מדינה לכל תושביה ובעצם היא לא מדינה דימוקרטית בשלימותה של הדימוקרטיה

איזה לאומנים?

לאומנים פלסטינים? לא צריכים להחזיק דגל ישראל ואף אחד לא מצפה מהם. וזו דמוקרטיה על כל צדדיה..זו מדינת לאום דמוקרטית אין שום סתירה (עזוב שאני לא רואה שיש לך או למישהו אחר בעיה עם זה שפלסטין תהיה "מדינה פלסטינית")

אם אתה שואל אותי

אני מעדיף שתהיה פה "ארץ שם" אם גם העברית והערבית הן שפות שמיות אז למה לא כמובן נקרא לה משו אחר וגם השם ישראל לא מפריע לי כי תכלס אם אני אסתובב ואחוג זה השם של יעקב וכאילו שאתם בני יעקב (זה לא כאילו זה באמת נכון) יעני בני ישראל ולי אין שום התנגדות לשם הזה אבל למה שלא נמצא משו בדגל שיהיה בו גם סמל יהודי וגם מוסלמי וגם נוצרי ודרוזי יעני עם חמשת הצבעים של הכוכב של הדרוזים מגן דוד מתחתיו שתי חרבות שמגינות עליו וליד המגן דוד יהיה הצלב משו מדהים יצא

אני מבין את המקום שאתה בא ממנו..

ואם הייתי במקומך אז בטח גם אני הייתי אומר אותו דבר אבל לא.. המדינה צריכה להיות מדינה יהודית.. בשביל זה סביי הורי סבי והסבים של סבי וכו' וכו' יגעו במשך מעל 2000 שנה אז א. מי אני, כשסוף סוף יש לי את זה, מי אני שאהרוס את זה? וב. זה הבית הלאומי של העם היהודי בעולם הזה וזה חייב להיות מוגדר ככזה.

אתה ממש לא מבין מאיפה אני בא

אני צאצא כנעניי מאיתנו בעצם כבשתם את הארץ שעליתם לראשונה לארץ ביחד עם משה רבנו אם אבותייך ואתה חיכיתם 2000 שנה אני ואבותיי חכינו פי שתיים כי הפלישתנאים הם צאצאי הפלישתים ( גוליית מהסיפור של דויד וגוליית ) ששלטו רק בצפון הארץ ממש בצפון ואנחנו לא נותר לנו חוץ מלהשתייך אליהם שאף אחד לא יתווכח איתי על זה כי זאת ההיסטוריה שלי לפני אפחד פה

למעלה