אל תדאג.. אני נוסע עוד כמה ימים ../images/Emo3.gif
אבל, מה אני אגיד לך, לא דיברתי עליך, חשבתי אפילו לציין שבמקרה יוצא דופן, דווקא כאן התגובה שלך הכי מצאה חן בעיניי, תגובה פשוטה, בלי שטויות... אבל מה, פשוט תסתכל על זה שברגע שמישהו לא מרוצה ממשהו שמטאליקה עשו, ישר אומרים "מגהדת' לא רואים את מטאליקה בשנות ה-40"... "מיידן עדיין מוציאים מוזיקה, מטאליקה מוציאים זבל"... וכו'... זה בדיוק מה שאוהבים מאוד לעשות... סבבה, השירים שלהם מאכזבים אותך... אותי לא... ואני עדיין ממליץ לך לשמוע בעתיד את האלבום החדש, כי אני חושב שתופתע לטובה... אבל בלי קשר, בנוגע לשיר של מגהדת' - אצלי זה בדיוק ההפך ממה שאמרת, אני "משחק אותה ראש קטן" בגלל שלא אהבתי את השיר לפי מה שאני יכול לשמוע ממנו וגם שמעתי אותו יותר מפעם פעמיים, אז אני מעדיף לא לפסול אותו ישר, אז אני מאשים ת'איכות... לגבי מה שכתבת בהתחלה... אחלה, זה גורם לי להעריך אותך יותר... אבל לא כל אחד כאן מרגיש ככה... וגם אם כן, זה בגלל שהרוב כאן זה עוד אנשים מפורום מטאליקה, שמן הסתם גם עדיין שומעים מטאליקה, אבל מה אני אגיד לך, חבר שלי הושפע מאיזה מישהי ששמעה מגהדת' ודברים שהוא לא יותר מדי שמע לפני... והוא הפך את מטאליקה ללהקה מס' 2 הכי שנואה עליו... והוא עדיין חושב שמאסטר, רייד וג'אסטיס הם מאלבומי המטאל הגדולים שיצאו... אבל הוא לא ישמע את זה, בגלל מה ש"קרה" אחרי זה... ואנשים פה יותר מדי מתחילים להזכיר לי את הקטע שהוא התחיל להגיד לי שלהקות מסויימות לא רואות את מטאליקה ושסביר להניח שמטאליקה לא יעשו יותר חומר ששווה שמיעה...