הופה!

ת'כלס זה בגלל הגישה של אנשים פה

הם באים בגישה של "מטאליקה של היום צולעים ומגהדת' של היום הם הכי תותחים" אז הגישה היא זאת שגורמת להם לאהוב כ"כ את השיר (שבכלל לא שומעים בו את הסולו/אים בצורה ברורה...............) סתם בגלל התת מודע שלהם

בדיוק... ../images/Emo9.gif

זאת הגישה העיקרית ויש גם את הגישה השנייה שקיימת בתוך לא מעט אנשים פה, שמטרתה היא ללכת ל"מתחרות" של מטאליקה (ללהקות שאפשר להגיד שהרבה פעמים עושים ביניהן לבין מטאליקה השוואה) ולהגיד כמה טובות הן לעומת כמה גרועה מטאליקה ולהגיד שהן לא רואות את מטאליקה... וזה בכלל בלי קשר למוזיקה שתהיה בעתיד, זה רק בגלל שהם לא מרוצים מדבר שהלהקה עשתה, אז הם מנסים ללכת הכי רחוק שאפשר נגדה...

genz

New member
שניכם מוזמנים לקפוץ לי ולכל מי שאהב

את השיר הזה. אתם יודעים, על כל החרא שתמיד מדברים על מטאליקה, וגם אני אומר הרבה דברים רעים עליהם, בחיים לא אמרתי שאני לא אוהב אותם. אחרי הכל, יש להם שירים מעולים, ואני בהחלט מבין איך הם הגיעו לסטאטוס כזה היום, ובאמת שאני לא חושב שהרבה להקות אחרות היו מצליחות לעשות את אותו הדבר. באמת יש לי המון אהבה אליהם ואני לא הפסקתי לשמוע אותם גם אחרי הקטעים המסריחים שלהם. אני חושב שכל אחד כאן גם מרגיש ככה. אבל אתם יודעים מה? השירים החדשים שלהם מאכזבים. השיר הראשון שהם הוציאו עוד היה חביב, אבל השני היה פשוט גרוע. פשוט ככה. זה מגיע מבנאדם שבדרך כלל מצדיק את תקופת הלואד-רילואד שלהם, שעדיין טוען שהם לא התמסחרו לגמרי, שעדיין חושב שחצי מכל החרא שהם עשו לא מגיע להם. מה לעשות, מגהדת' הוציאו שיר, שאולי הוא באיכות חרא, אבל ממה שאפשר לשמוע (ואתם משחקים אותה ראש קטן אם אתם באמת טוענים שאי אפשר לשמוע כלום), זה שיר הרבה יותר טוב ממה שמטאליקה פרסמו. לדעתי. וגם לדעת כל מי שאמר שהוא אוהב את השיר הזה. קח את ה"גישה לפנות למתחרות" שלך, וסע מפה.

אל תדאג.. אני נוסע עוד כמה ימים ../images/Emo3.gif

אבל, מה אני אגיד לך, לא דיברתי עליך, חשבתי אפילו לציין שבמקרה יוצא דופן, דווקא כאן התגובה שלך הכי מצאה חן בעיניי, תגובה פשוטה, בלי שטויות... אבל מה, פשוט תסתכל על זה שברגע שמישהו לא מרוצה ממשהו שמטאליקה עשו, ישר אומרים "מגהדת' לא רואים את מטאליקה בשנות ה-40"... "מיידן עדיין מוציאים מוזיקה, מטאליקה מוציאים זבל"... וכו'... זה בדיוק מה שאוהבים מאוד לעשות... סבבה, השירים שלהם מאכזבים אותך... אותי לא... ואני עדיין ממליץ לך לשמוע בעתיד את האלבום החדש, כי אני חושב שתופתע לטובה... אבל בלי קשר, בנוגע לשיר של מגהדת' - אצלי זה בדיוק ההפך ממה שאמרת, אני "משחק אותה ראש קטן" בגלל שלא אהבתי את השיר לפי מה שאני יכול לשמוע ממנו וגם שמעתי אותו יותר מפעם פעמיים, אז אני מעדיף לא לפסול אותו ישר, אז אני מאשים ת'איכות... לגבי מה שכתבת בהתחלה... אחלה, זה גורם לי להעריך אותך יותר... אבל לא כל אחד כאן מרגיש ככה... וגם אם כן, זה בגלל שהרוב כאן זה עוד אנשים מפורום מטאליקה, שמן הסתם גם עדיין שומעים מטאליקה, אבל מה אני אגיד לך, חבר שלי הושפע מאיזה מישהי ששמעה מגהדת' ודברים שהוא לא יותר מדי שמע לפני... והוא הפך את מטאליקה ללהקה מס' 2 הכי שנואה עליו... והוא עדיין חושב שמאסטר, רייד וג'אסטיס הם מאלבומי המטאל הגדולים שיצאו... אבל הוא לא ישמע את זה, בגלל מה ש"קרה" אחרי זה... ואנשים פה יותר מדי מתחילים להזכיר לי את הקטע שהוא התחיל להגיד לי שלהקות מסויימות לא רואות את מטאליקה ושסביר להניח שמטאליקה לא יעשו יותר חומר ששווה שמיעה...

genz

New member
מה אני אגיד לך, אולי הוא צודק

בדוגרי, מטאליקה כבר באמת מאחורי הרבה מאוד להקות בהרבה בחינות. הם כבר לא נחשבים כל כך טכניים, הם כבר לא נחשבים כאלה פורצי דרך, ויש הרבה יותר להקות שאנשים מתחילים איתם מאשר מטאליקה. ולדעתי, מטאליקה צריכים להוציא יצירת מופת כדי לקבל חזרה חמישית מהכבוד שהיה להם לפני 14 שנים, ואני באמת לא מאמין שהם יצליחו לעשות את זה. חוצמזה, אני לא מכיר כאן אנשים שהם, בלי להעליב אותך או את חבר שלך, חלשי אופי כאלה שהם יפסיקו לשמוע להקה שהם אוהבים רק כי "אוי לא! הם הוציאו את סט. אנגר! הם חרא עכשיו וכל מה שהם עשו שבכלל היה מעולה לא שווה עכשיו כלום!". תחשוב על זה רגע: למה בכלל אנשים קופצים כל פעם כשמטאליקה עשו איזה משהו מפגר? אכפת לאנשים, ותמיד יהיה להם אכפת. להרבה מאוד אנשיםבכל העולם, השם מטאליקה אומר משהו גדול מאוד, וגם אם הם הפסיקו לשמוע אותם, אהבות ישנות לעולם לא מתות. תזכור את זה בפעם הבאה שאתה רואה מישהו יורד עליהם. אני יכול לומר לך בוודאות שאני כן אשמע את האלבום הבא של מטאליקה. למה? כי אני אהבתי את לואד ורילואד, ויש כמה שירים טובים בסט. אנגר, ואלה שני אלבומים שהרבה אנשים החליטו שזה חרא, רובם כי הם פשוט רגילים למשהו אחר. אני אתן לעצמי להחליט אם האלבום של מטאליקה הוא טוב או לא.

לא חושב לכמה זה קשור לאהבה של

הלהקה...............זכותם של כולם לאהוב את החומר של מגהדת' יותר אבל להתחיל להגיד שמגהדת' יותר טובים ממטאליקה?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמו שפתאום אקסודוס יוציאו שיר חדש ותגיד שהשיר הזה יותר טוב משל מגהדת'......מה זה קשור פה?
רק אציין- כשהשירים החדשים של מטאליקה היו באיכות גרועה [אבל יותר טובה מהאיכות הזאת] כולם אמרו "נחכה לגרסת סטודיו כדי לשפוט" [ולא אמרו "אני בינתיים לא אוהב את זה אבל אחכה לגרסת סטודיו", פשוט אמרו שיחכו] ופה יש לך שיר באיכות גרועה יותר שכולם ישר קופצים ואומרים שהוא כ"כ תותח אפילו את המילים של השיר אתה לא מבין, ואם השיר בעל ליריקיה אנטישמית? מאיפה לך?, ועזוב אנטישמית (כי זה לא הגיוני...), אם השיר מדבר על במבה? אפילו תוכל לדפדף בפורום מטאליקה ולראות שלא התלהבתי מהשירים החדשים שלהם לפחות עד שהייתה לי גרסת סאונדבורד ושהיו לי המילים לשיר......

genz

New member
צא מהעולם הקטן הזה

מגהדת' ומטאליקה לא הלהקות היחידות שקיימות, וכן, אם אקסודאס (עם א', אנשים, אומרים את זה עם א') יוציאו שיר חדש ואם אני אוהב אותו יותר מהשיר של מגהדת', אני כן אגיד באותו רגע שאקסודאס יותר טובים ממגהדת'. למה? כובע. אתה יודע למה כולם אמרו את זה? כי הם לא אהבו כל כך את מה שהם שמעו! השיר הראשון, מבחינתי, עבר בקושי את גבול ה-"שיר חמוד...הלאה בחיים", והשני היה פשוט זוועה. מה הקשר כאן איכות, אם אתה לא אוהב את מה שאתה שומע מלכתחילה? נכון שהאיכות כאן חרא, אבל ממה שאני הצלחתי לשמוע (ותעשה לי טובה, זה לא כאילו שומעים רעש סטאטי ומלמולים של מוסטיין), יש לי ציפיות גבוהות לשמוע את השיר הזה באיכות נקייה. ובקשר לליריקה? אין לי בעיה לשמוע NSBM, פאוור מטאל, ליריקת גור, ליריקה מפגרת או סתם חירבושים (לדעתי רד הוט צ'ילי פפרז הם כמה מהליריקנים הכי גדולים אי פעם). מצידי, שיכתבו על איך שולאד טפש אהב ללקק לקורבנות שלו את הקורקבן המדמם שלהם, תוך כדאי הסנפת קוקאין ואוננות מאסיבית, וכל זה כשתקוע לו את חפירה בתחת.

אתה אוהב באמת את Мета

בכל מקרה, אם אתה אוהב ליריקה דפוקה כזאת אז שמע את Body Count

Piece Of Mind

New member
אני אומר

שאפשר לתרגם את זה בכל דרך אפשרית אם זו מילה לועזית.. וזה מה שזה

genz

New member
לא, זה אומר שאפשר לכתוב את זה

איך שרוצים. המילה עצמה מבוטאת ex-oh-das, ופירושה הוא עזיבה/יציאה של עם/מספר אנשים גדול. אם אתה אומר שאפשר לבטא את זה כמו שצריך בגלל שזה לועזי, אז אתה יכול גם לבטא מילים אחרות בלועזית איך שבא לך, כשברור שככה לא מבטאים אותן.

למעלה