הורים נאבקים בילדים שמבקשים לחיות כאוטיסטים

גם אוטסטים וחולי נפש לא סובלים אותי

ממש לא אף אחד לא סובל אותי כולם לא רוצים קשר אתתקווה באנושע אוטיסט נט הכל חרא ש אין אף אחד

arana1

New member
אתה מחפש קבוצה, זו טעות

אוטיסט בניגוד לנ"ט הכי לא צריך קבוצה למגע מיידי, הוא צריך רק אדם אחד, האוטיסטים כמו הברבורים הם יצורים מונוגמיים לחלוטין.

קבוצה זה לאנשים דפוקים,

לא מחפש קבוצה להפך

תמיד היה לי רק חבר חברה אחת אבל הקשר עם אוטסטיות אפילו אלה שהיא מדהימה הבהיר לי שלי כגבכ אוטיסט אין סיכוי איתן ולא עם אף אחת ככה אני מרגיש אחרי הקשר עם דודנ ועכשיו אלה

arana1

New member
טיפשי להסיק מסקנה סופית רק בגלל שמישהי לא מתאימה לך

זה לא עניין של טיפשות אלא אכזבה

אני מאוכזב מעצמי אני מאועזב שתמיד אני מתאהב במי שלא מתאהבת בי , לך אין בעיה כזו נראה לי ככה אני רואה לפחות , ואצלי זה טוטאלי ואני יכול לרצות למות בגלל זה או לנסות אפילו כמו עם דודה. שהיא נלחצה וניתקה קשר , לא רוצה את זה עדיף ספריך לצייר ולכתוב תיצירה שלי פחות סיכונים יש לי חרדת ניטשה מטוכפת של ממש אני בדיכאון מפס בגלל מה זהיה איתה בא לי לסיים הכל

חח איך יכול להיות יא ארי

אמרתי לאלה לפני יומים שאתה תחמן בן תחמנית ומהרגע שהבנתי מי אתה הבנתי שאתה מגנט כוס וכל נקבה שתרצה תשיג , חח שאל אותה אני תמיד אומר ככה , אני הייתי ככה שהייתי נער יפה מאוד ובמצב טוב היום אבא אומר שאפילו הומלסית מעזה לא תסכים ללכת איתי גך אם אשלם לה ש כולי צלקות כולי מעוות חחח יארי

ואל תשכח שאתה זקן

וגדול ממני באיזה ארבעים שנה הספקת הרבה יותר ממני לכן אי אפשר ממש להשוואוץ נדמה לי

גורג42

New member
ההורים שלו מתעללים בו ומכים אותו וחושבים שהוא מקרה אבוד

אם היית אומר לנתנאל שהוא לא פייר כלפי עצמו, אז הייתי מסכים איתך.

אבל לטעון שהוא "כפוי טובה" מול הוריו? ממליץ לך בחום לרדת מהקטע הזה.

רק היום אבא נתן לי מאחור אגרוף

כי הרמתי את אחי והוא לא כזה רצה אז אני אומר לו אבא איזה אגרוף יש לך הרסת אותי הוא אומר כן הייתי מתארף בצעירותי

וכזה התלהב שנורא כאב לי כי אני מאוד סובל כאב חח יצור מוזר, חוץ מזה שהיום הוא
פחות אלים רק מקלל קורא לי מדרוב פראס יענו מוח חולני וכל מיני כאלו . אבא באמת טרגדיה של חיי האיש שהכי השפיע עלי אבר הוא גך נורא אוהב אבל בלב

חוף מזה בלי להטיח אשמה או לאשים עברתי בגלל היותי אוטיסט התעלליות במשפחה מכל סוג אפילו מינית כלומר גלוי עריות שאני זוכר איך אמרו שזה טבעי . אז המשפחה לא צריכה לסבל אותי נכון אבל הם לא צדיקים אפילו שאבא בטווח שהוא אב השנה אז לא גם לי יש חלק נכון היתי ילד חרא , אבל עדין זה מורכב חוץ משפחה משפחה לא בוחרים חסך הכל משפחה טובה או נוטה לזה עצבנים פשוט כמוני

גורג42

New member
גם אני אותו הדבר מהבחינה הזאת, אז בוא ותתחקר אותי

אני חי באופן עצמאי, נשוי, עשיתי תואר בהצטיינות, וכתבתי ספר (על אחד מנושאי העניין שלי - no less). גם הגשמתי כמה חלומות-חוויה כמו להטיס מטוס ולנסוע לחו"ל כדי לצפות בליקוי חמה ועוד כמה דברים.

ובעצם, כל הדברים האלה זה זוטות לעומת העובדה הפשוטה שבחיי היום היום אני חי בדרך שמתאימה לי ונהנה מהחיים.

אז מה תגיד על זה? אני 100% אוטיסט. לא נוהג לדבר עם זרים ולא חיה חברתית, ורק אתמול אמרו לי שאין לי מושג בקשר של מוסכמות חברתיות (ומיד הוסיפו "אבל זה סבבה, כי זה חלק מהקסם של האופי שלך").

אז עם כל הכבוד, הטענה שלך כאילו היעדר קשר עין או קטעים אוטיסטיים אחרים הם מחסום לחיים מלאים, לא עומדת במבחן המציאות.

בדייוק גור

למשל ניטון או קאנדיש המדענים המוללך ועוד הרבה יש לאוטסטיך יכולת יוצאות דופן צריך לסיים דגש על זה , לפי ידעתי ו מממה שספרה לי המטפלת שלי יש המון אחוזי מחוננות וגאונות אצל אוטסטים וזה בא כמו שאתה מתאר עך אופי מאוד קוסך , גם אני כמוך הכי אנטי מוסכמה אבל אהבו אותי בגלל שאני נורא חכך לטענתם ומצחיק נורא ועושה כיף וחיקוים וכיף לידי . אז יש קשים נכון אבל זה בעיקר נובע מהיחס שת
ל הסביבה בעיני
&nbsp

גורג42

New member
טוב, לא כל אחד יכול (או צריך) להיות ניוטון

ובכלל כל הקטע הזה שלמדוד את הערך של אנשים לפי הישגים חיצוניים (או יותר גרוע: לפי כמה כסף הם עושים) הוא טיפשי. מה שחשוב זה להיות אתה.

מזכיר לי את הסיפור המפורסם על זושה, שאמר:
"אם יאמרו לי בעולם האמת זושא, למה לא היית כמו משה רבנו? לא אתיירא כלל, וכי אפשר לדמות אותי למשה רבנו? ממה אני כן מתיירא - כשיאמרו לי זושא, למה לא היית זושא?"

והסיפור הזה גם מתקשר לכל נושא השרשור הזה. מה אני צריך להתנהג כמו נ"ט, כשיש מיליוני נ"טים שמתנהגים כמו נ"ט? אנשים שיוצרים קשר עין יש מיליונים, אבל גור יש רק אחד. אז כדאי שגור יהיה גור, ולא ינסה להתחפש למשהו אחר.

ממש כך הוצאת לי תמילים מהפה

בנוגע לניטון רציתי לומר שהוא דוגמה לאוטיסט שחיי את חייו ל ד כשרנות ולכן קיבלו אותו ולמה אמרתי בגלל מה שהזכרת על עצמך שלמרות שאתה לא כמו כולם יש לך תכונות יפות שמכפרות על זה כלומר יקבלו אותך בגלל הטוב , ממש לא בעד השיגות או ראיה מי חכם יותר ממש לא , סתם הזכיר לי אותך .. ומה שאמרת
&nbsp
&nbsp

guyshefer

New member
אשתך התחתנה איתך בלי שהסתכלת לה בעיניים אף פעם?

קודם כל- אני שמח לשמוע שיש לך חיים טובים! אני שמח בשבילך, והלוואי שהבן שלי יגיע אפילו לקצת מהסיפוק וההישגים שהגעת אליהם.
אני חושב שאתה מקצין ומגחיך את הדברים שלי. אני לא טוען שקשר עין זה חשוב כי "אם הילד יצליח לזייף קשר עין כמו של כולם זה סימן שהוא לא אוטיסט". למי שרוצה להגיע למשהו בעולם הזה חוץ מלשבת בהוסטל, דרושים כלים. קשר עין זה כלי חשוב. תקשורת זה כלי חשוב. בשביל הרבה אנשים תקשורת זה גם מטרה (אלא אם התחתנת רק בשביל ילדים), אבל זה קודם כל כלי. אני כהורה צריך להעניק לילד שלי כלים לחיים, שהם שימושיים ורלוונטיים במציאות של עולם הניורוטיפי שסביבנו.

אני די בטוח שהוא מסתכל והסתכל לה בעינים כל הזמן

למה כי אהובתו כי היא אשתו אני גם מסתכל לאמא שלי בעינים לרוב או לחברות שלי , וכן היו לי חברות הייתי יוצא גם למסיבות ומה לא , אבל רק ליחודי לי זה סלקטיבות שמחוננים בה אוטסטים קשר קרוב גורם לקרבה כזו אבל עם אדם זר זה לא יכול לקרות ישר אני לוקח לי שנים עד שאני ממש מתרגל לאדם , אבל שסה קורה אני הכי תקשרותי שיש יותר מכל נט האמין לי ..

גורג42

New member
אתה גם צודק וגם טועה

ברור שאני מתקשר איתה בדרך שונה לחלוטין ממה שאני מתקשר עם ג'ון דואו מהרחוב.

אבל אני לא מתסכל לה המון בעיניים. זה פשוט לא אומר לנו כלום, להסתכל למישהו בעיניים, אז אנחנו כמעט ולא עושים את זה.

מעניין לשמוע שאצלך זה אחרת. זה רק מראה שמה שמתאים לאוטיסט אחד לא בהכרח יתאים לאוטיסט אחר.

גם עבורי קשר עין הוא כמו אונס

אבל לא עם מי שאני אוהב אותו או מכיר אותו לעומק למשל לזר אני בכלל לא מישר מבט מביט בריצפה או מטה ראש לגמרי אבל לחברה שלי או לאחי כן אני מביט ואין לי בעיה כל כך ,לא דסה חשוב לי או להם סה פשוט קורה

arana1

New member
מדהים מה ? רמת הבורות, חוסר ההבנה,טוטאלית

אין אחריות בלי ידע, בלי הבנה , אז כל אנשי המקצוע שווים לתחת,אפילו הרבה פחות מזה, רק נזק הם גורמים

גורג42

New member
אם אתחיל להסתכל לאישתי בעיניים כל הזמן - היא תברח ממני

יש סיבה שהיא בחרה אותי, ויש סיבה שאני בחרתי אותה. מה לנו ול"להסתכל בעיניים"?

זו הנקודה שאתה מחמיץ כאן. יש דרכים רבות לתקשר, ויש אפילו דרכים רבות לתקשר עם נ"טים. העובדה הפשוטה היא שאני מתקשר עם נ"טים כל הזמן, וקשר עין לא נכנס לסיפור כמעט בכלל. וכן, כשאתה טוען שהדבר אינו אפשרי בזמן שאני עושה זאת מדי יום, זה קצת מגוחך.

תשמע, אני כבר בחור די מבוגר, ואני עדיין לומד בכל יום דרכים חדשות לגשר על הבדלי התפיסה ביני לבין רוב האנשים. הלוואי והיו מלמדים אותי את זה כשהייתי ילד. לא שטויות של קשר עין ולהגיד שלום ובוקר טוב (שזה תקשורת נט מול נט) אלא איך לתקשר אס מול נט.

למעלה