הזירה 25 תם ונשלם....

הזירה 25 תם ונשלם....../images/Emo6.gif

ערב קרבות של הזירה 25 התקיים אתמול ברעננה הערב ניחן בקרבות מצויינים רמה גבוה, וסדר מופתי. החידושים של הערב היו מסך שהנעים לצופים בהקרנת קרבות עבר, לפני תחילת הערב וכן פירוטכניקה שבסוף נעשתה בזירה עצמה בקרב של נקש ובקרב של סנקביץ. בערב היו 3 נוק אאוטים רן נקש הפליא בנוק אאוט מדהים בסיבוב הראשון ששלח את אסעד מוחמד לקרשים - וידאו של הנוק אאוט יעלה לאתר CMA הזירה 25 ממשיכה בתנופה ובעבודה עם מאמנים שמבינים ומאמינים בדרך שאנחנו מובילים לעבר ערב קרבות הבא - הזירה 26 ..... ולסיום תודה רבה למי שבחר להגיע לערב ולכבד אותנו ואת המתחרים בנוכחותו למרות משחק הכדורגל ששודר במקביל. תמונות מהערב..... בקרוב..... יניב

taltaltal28

New member
כנראה שזה הקרב האחרון של רן נקש

בזירה אף אחד לא ירצה לעלות מולו וחבל. האם בתחום האיגרוף הקלאסי יש מישהו שיכול להתמודד איתו ובכלל מישהו במשקלים שלו??? מדוע הוא לא מתחרה בחו"ל ???. היתי בזירה ה 25 אכן ארוע שאורגן במקצועיות וסיפק קרבות מענינים כל הכבוד !!!

אני שמח שנהנת!!!!

אישית אני חושב שהקרבות היו פיצוץץץץ יש מאמצים ע"י גורמים מאצלנו לארגן לו קרבות בחו"ל.... יניב

mordi glam

New member
TAL28

לא חושב כמוך בתור זה שהכין אותו לקרב אני חושב שיש אנשים שקצת יותר מוכשרים מאסעד בקיקבוקס ותמיד יש חברה חדשים נכון שרן עשוי מחומר של אלופים אך הכל יכול לקרות

angel0117

New member
היה טוב חבל שנגמר ..

אבל בעיה אחת יש לי ואני רוצה שיסבירו לי אותה בקרב קראטה האחרון של ראג' נגד איזה אחד לא זוכר את השם שלו הפסיקו את הקרב .. וז לא היה הגיוני הוא קיבל בעיטה בביצים ולא הפסיקו את הקרב כמו שאמור להיות .. אז בבקשה אם אפשר הסבר זה יעזור ..

16 קרבות זה היה ערב מעייף....

גם אני לא הבנתי בדיוק מה הלך שם.... הכי פשוט זה לחכות לקרב בטלויזיה ולראות אותו, אני בטוח שאז יהיה ניתן להבין מה קרה שם... יניב

מממממממממממממ

היית בערב??? אני צריך לשאול את רענן אם הוא רוצה לסכם את התוצאות...... תמונות עוד כמה ימים.... יניב

MikeTyson

New member
לא הייתי,

בערב הקרבות הזה אבל הייתי ב-2 "הזירות" הקודמות שהיו ומאוד נהנתי. היה לי היום בבוקר מגן ולא יכולתי להגיע. תעלה את התמונות לפורום !! :)

shirli8

New member
ערב קרבות

וואו! אתמול הייתי פעם ראשונה בזירה...מאוד התלהבתי..זה יפה מאוד ומכובד מאוד. מישהו מכיר את אלעד שמואל אישית?

muaythai7

New member
אני לא מכיר את אלעד אישית

אבל אתמול איזה קרב הוא הביא פששש כבוד !! הוא פרק אותו !! אבל כל הכבוד למתחרה שלו אלעד הכניס לו הרבה מכות אבל יהמר לזכותו שהוא עמד בכבוד ולא נפל !! כל הכבוד לאלעד שמואל!

אלעד שמואל מתאמן בקבוצה שלי.....

אני שמח שאהבת לראות אותו, יש לאלעד עוד הרבה מה להשתפר, והוא בהחלט דור העתיד שלנו!

shirli8

New member
ערב קרבות

דרך אגב....יש לישראל דור עתיד באומנויות לחימה נכון? רז מדמון, אור פורת, עידן כהן ודן שוורץ...לא? כל הכבוד להם...בני כמה הם?

muaythai7

New member
כן אחלה של דור עתיד !!

לפי דעתי רז מדמון הוא הכי טוב מבין הארבעה וגם הכי מנוסה לא? כל הכבוד לבחור הצעיר הזה !! גם הקרב של עידן כהן נגד דן שוורץ היה יפה אבל הייתי רוצה לראות קרב של עידן מול רז למרות שאני חושב שרז לוקח אותו בהרבה! עוד משהו אחרון למה רז מדמון עשה קרב קראטה ולא איגרוף תאילנדי??

מאור פז

New member
רז מדמון

לא עשה קרב באיגרוף תאילנדי כי לא היה אף אחד שהיה מוכן להיות נגדו. והוא עשה בקארטה קרב ראווה מול סנדי מהקבוצה שלו.

shirli8

New member
רז מול עידן

מאז האליפויות קראטה רז מדמון ועידן כהן הפכו ליריבים לא? רז יוריד את עידן בנוק אאוט כבר בסיבוב הראשון....לגבי דן, יש לו מזל שהוא מתאמן עם רז מדמון.זה מוסיף הרבה לניסיון.לפי דעתי דן שוורץ ועידן כהן צריכים לעשות קרב חוזר ועידן ורז צריכים לעשות קרב כדי לסיים את היריבות ביניהם

muaythai7

New member
לא כוחות

קרב עידן מול רז ......עידן לא מתקרב ליכולות של רז באיגרוף תאילנדי ראיתי את שניהם עובדים תאילנדי ואין בכלל מה להשוות ! אבל הייתי שמח לראות קרב איגרוף תאילנדי ביניהם!

shirli8

New member
דן מול עידן

אני מסכימה איתך...רז ברמה גבוהה בהרבה. מה עם דן שוורץ ועידן כהן? שווה לראות עוד קרב ביניהם? או שזה הוכרע סופית ועדין יותר טוב?

למעלה