הזירה 25 תם ונשלם....

lironmarko

New member
נראה מוזר הKO הזה

זה בכלל נראה כאילו הוא גישש ש ם הוהבחור השני עשה הצגה שלמה ... אני מכיר את נקש כשהוא התאמן אצל ארז לוקוב הוא חזק לאללה אבל באמת זה נראה כמו גישוש יותר ממכה ...

האמן לי לירון,

אתה לא היית מוכן לחטוף מכה מ"גישוש" כזה של רן נקש,ה-LOW KICKS של נקש היו פשוט ממוטטים ואם נוסיף לסיפור את מכות הידיים,הרי בטוח שהסיפור הזה לא יגמר בטוב למתמודד מול נקש. שלך בפורום, אורי צבי,

lironmarko

New member
הKO היה צפוי

אמרתי את זה פה רן צריך לעבוד עם יריבים ראויים .... אני לא אומר שהמתחרה שלו לא שווה כלום פשוט הוא לא ב אותה רמה כמוהו..וכן לדעתי עשו לו עוול כי זה קרב "לא כוחות" כמו שאומרים. בזמנו דימה לזובצקי הפיל את אותו מתחרה גם בKO אחרי שהוא פרק כתף או משהו ודימה לזובצקי רק עכשיו מגיע לסביבת ה85 קילו ...בזמנו הוא היה לפחות 10 קילו פחות... לירון

RoyceGracie

New member
אני לא בטוח לירון...

ראיתי את הסרטון הזה, וזה מוזר.... הסעיד שבסרט הזה עם שיער שחור, ואילו הסעיד שנלחם בדימה נראה שונה לגמרה. ראיתי אותו לפני שבוע בכרמיאל, ואני לא חושב שזה אותו אחד. ד"א, דימה שנלחם בסעיד מכרמיאל ניצח אותו, ואז הוא חזר לקרב נקמה (בערב קרבות שאתה נלחמת בלירוי) והגן מידל של דימה עם היד ושבר את המרפק. בברכה

מה המשקל של אירה,

זהו עניין לא רלוונטי,הקרב נסגר בהסכמת שני המאמנים,אשר בוודאי ידעו על הפרשי המשקל בין שתי המתחרות.לגופו של עניין,אירה לחצה על הגר,אך המכות של הגר היו מדוייקות יותר,ופגעו בפניה של אירה,נכון היה זה קרב חזק וקשה,ובאמת מגיע כל הכבוד הראוי לאירה על שבכלל הסכימה להתחרות מול הגר,וכמובן על הקרב המשובח אשר הפגינה.אם המכות של אירה היו מדוייקות,הסיפור היה שונה. בכבוד רב, אורי צבי,

אותו דבר גם עם אלעד שמואל...

הוא עלה נגד מתחרה ששוקל 5-6 ק"ג יותר ממנו.... אין מה לעשות אז מתפשרים.... יניב

BROWN BOMBER

New member
היא בצבא עכשיו...

אין ספק שנטלי היא הטובה ביותר באיגרוף נשים בארץ למרות שלא זכתה לפרסום כמו הגר. אבל היא חיילת עכשיו ואני לא יודע עם היא מקפידה על אימונים כמו בעבר. עם כן. אז בהחלט - הגר וכל שאר הבנות יהיו בצרות...

joker89

New member
כמה דברים

מי שאצל בבאייב היא מתאגרפת שהייתה באמריקה כבר,היא במשקח לפחות ב 15 קילו יותר מהגר ,נדמה לי שהיא פחות שומרת על ללכת לאימונים.גם בזירה הקודמת היה נדמה לי תיקו לפחות בין הגר והלנה.

איזה ערב זה היה,

מי שלא נכח באירוע "הזירה" אמש,הפסיד אירוע גדול ומרתק.ההפקה היתה פשוט גרנדיוזית,הקרבות היו חמים ביותר,ובלטו בעיקר שני קרבות הקיק-בוקס במשקלים כבדים,שלושה "נוקאאוטים",כאשר המיוחד מביניהם הוא ללא ספק הקרב של רן נקש!! ערב כזה בהחלט משאיר טעם של עוד...ברכות למארגני הערב,רענן טל ויניב פישר על אירגון והפקה ברמה בינ"ל,תודה מיוחדת לגסטון גרסיה אשר הגיע אלינו במיוחד מארגנטינה כדי לערוך קרב פה בישראל,תודה למאמנים,לספורטאים אשר נתנו את כל כולם בקרבות,השופטים אשר עמלו קשות בשיפוט הקרבות (16 במספר).וכמובן תודה רבה לקהל אשר הגיע לאירוע ועודד את המתחרים,מאחורי כל ספורטאי טוב,מסתתר 1קהל תומך. בברכת עלו והצליחו!! אורי צבי, יו"ר האיגוד הישראלי לקיק-בוקס

ותודה גם לך אורי צבי....

על העזרה בערב קרבות, על השיפוט בקרבות המרכזיים, ועל הפיקוח שהכל מנהל בהתאם לחוקה ובאופן תקין יניב

למעלה