הזירה 25 תם ונשלם....

Pyongwon

New member
3 נוקאאוטים - היכן? עם מה? יד/רגל?

יש את זה היכנשהוא? :) רוצה לראות!

תשמעו אני אישית חושב

שהיו בעיות חמורות בשיפוט, חמורות מאד.. אבל דוגרי אין לי כח להיכנס לזה......... מי שראה בטח כבר מבין על מה אני מדבר...

הקרב של הבנות היה הכי יפה!!!

אני חשוב שלאירה יש מכות יותר חזקות משלי, אמאלה!! עבודה יפה של שתיהן, אבלאני הייתי הולךע ל תיקו.. ממש קרב יפה, הקרב הכי יפה.. יורת יפה מקרב נקש שהיה יחסית משעמם הוא היה צריך עשות את זה לפחות בסיבוב שלילשי...... ככה שיהיה מעניין חוץ מזה אני שחוב שעסאד פשוט לא ציפה לעבודה אינטנסיבית סיבוב ראשון, למרותש נקש עדיין תותח, כן? יאללה דור הניקבות!!

א מיכה

New member
חוויות מאירוע "הזירה" מס' 25

נפתח במחמאות הערב הופק רמה גבוהה כמיטב המסורת . אהבתי את מסכי הענק, רעיון מקורי ומבורך. ההפתעה הגדולה של הערב הייתה ללא ספק הקרב המרכזי בין הגר שמואלפלד לבין אירה "הילדה" מכרמיאל ,אירה ילדה צעירה כך לפחות זה ניראה, בעלת רקורד לא רע בחובבנים עלתה כאנדרדוג מול ספינת הדגל של CMA באגרוף נשים ואירה אפילו לא בקטגורית הבוגרים עלתה מול מתאגרפת שאמורה על הנייר להיות מנוסה הרבה יותר בעלת הישגים בזירה הבינלאומית, בעלת יתרון גיל וביתיות על הניר הגר הייתה צריכה ל"אכול אותה כמתאבן לפני הארוחה" אולם מה רבה ההפתעה כאשר אירה סירבה להצטרף לאוסף הקרקפות של הגר ולא הסכימה להיות עוד ניצחון קל להגר. אירה לטעמי ויאמרו זאת אנשים נוספים כמוני שצפו בקרב...אירה הפגינה עליונות טכנית ,המכות שלה היו יותר משכנעות ממכותיה של הגר שנראו חלשים מתמיד, הגר הרבתה להוריד את הראש בצורה מסוכנת כדי לתמוך מההתקפות ששיגרה ''הילדה'' שהוכיחה שהיא לא מתכוונת לוותר על הקרב בקלות והיא באה בהחלט בשביל לנצח גם מבחינת הכוח והכושר אירה הוכיחה שהיא לא נופלת מהגר. מבחינתי את הקרב ניצחה אירה ולא הגר למרות החלטת השופטים. ולמאמניה אני ממליץ לעשות שעורי בית ולהתכונן לקרב חוזר. כל הכבוד לאירה ולמאמניה ונקודה שחורה לשיפוט בקרב המוכיח שוב שכדי לנצח באירועי "הזירה" את מתאגרפי הבית בלי נוקאאוט זה כמעט בלתי אפשרי . *** לגבי הקרב של אלעד שמואל: אלעד מתאגרף מוכשר שעושה התקדמות יפה מקרב לקרב, חבל שלא מצאו לו יריב חזק יותר . חסרה לו חדות ומהירות , אולם הוא ללא ספק במגמת עלייה. *** לגבי הקרב של שני עוזרי: הבחור חייב לשפר את יכולתו הטכנית ובמיוחד את יכולת התנועה שלו בזירה, כח וכושר לבד לא מספיקים. אפרופו ג'רי.......הבטחת להגיע לאירוע , מה קרה??? שלכם מיכה א.

garey

New member
א מיכה הגעתי ועוד אייך הגעתי אבל

נשאיר זאת לפרשניות האחרים ,אני את שלי עשיתי כמובטח ,באתי כיבדתי , נוסף לזאת פירסמתי בפורום ועודדתי כן פשוט כך לבוא לארועי הזירה , לעודד את המאמנים והלוחמים כאחד,מי שלא מבין זאת כאדם צריך ללמוד לכבד אני את שלי עשיתי מהלב והנשמה ,מעבר לזאת אין מה להוסיף וחבל.......... ג'רי מזרחי

טל390

New member
מיכה צודק 100%...

כצופה באירוע ה"זירה" האופן כללי די נהנתי מהקרבות. אבל הקרב בין הגר לאירה היתה נקודה שחורה מבחינת השיפוט, גם מבחינתי אירה ניצחה את הגר בצורה ברורה. השופטים רצו למנוע מהגר את ה"פדיחה" שילדה ניצחה אותה! אפשר להבין את זה, אבל צריך גם להבין שאי אפשר לקפח ילדה שהשקיעה והרשימה ולתת את הניצחון לוותיקה בגלל שהיא אלופה. תחשבו מה זה עושה למוטיבציה של ילדה שהצליחה לעשות את זה ולנצח את האלופה. לכן אני חושב שהשופטים היו צריכים לפחות להכריז על תיקו. אני מקווה שהגר תהיה מספיק הוגנת להודות שהיא לא ניצחה את הקרב הזה (לפחות). וכמו שאמרתי, מבחינתי אירה ניצחה את הגר ואני בטוח שעוד רבים מהצופים חשים כך.

orslimy

New member
על מה אתם מדברים??

אתם בכלל ראיתם את הקרב...? אירה שקלה יותר מהגר וגם הגר פתחה לה את האף(ירד לה דם) הגר הכניסה לה הרבה יותר מכות- אז מבחינת נקודות היא גם ניצחה... אל תשכחו שאולי מנקודת מבט של הקהל המכות של הגר לא נראו חזקות ושל אירה כן, אבל אל תשכחו שהמכות של אירה היו יותר חזקות בגלל ההבדל משקלים...

צודק אור ותראו זאת גם בטלויזיה....

א. אירה שקלה הרבה הרבה יותר מהגר, למרות זאת נותנים להגר מתחרות ששוקלות יותר ממנה משום שאין ברירה. ב. אני מזמין אתכם להכנס למאמרי הפורום ושם תמצאו מאמר של רענן טל על השיפוט בקרבות אגרוף, לאחר שתקראו היטב את המאמר אני מזמין אתכם לצפות באותו הקרב בטלויזיה ולרשום שוב את דעתכם. ג. אירה קיבלה מכות כבדות מהגר שפתחו לה את האף.... ד. למרות כל זאת הסיבובים בינהם היו די שקולים.... בתור אחד שצפה בקרב ממש בין החבלים של הזירה - הגר ניצחה אותה בניקוד. השיפוט בקרב הזה היה בסדר גמור יניב

טל390

New member
נחכה באמת לטלוויזיה..

אני לא מתווכח אתכם, כי אתם מקצוענים ואני בסך הכל חובבן שבא להנות מערב קרבות, ואכן נהנתי. אבל יצאתי בתחושה כבדה של קיפוח שנעשה לאירה, ובתור חובב ראיתי ניצחון ברור של אירה, ואני חושב שלתחושתי שותפים עוד רבים. נחכה באמת לשידור.

muaythai7

New member
גם אני מסכים איתכם

הגר היתה יותר טובה .... אולי היא הוציאה פחות מכות מאירה אבל אם היא הוציאה כבר מכה אז היא פגעה ישר במקום הנכון ... לעומת זאת אירה הוציאה הרבה יותר מכות אבל המכות שלה לא היו אפקטיביות כמו של הגר ! זו לפחות דעתי על הקרב

אני אגיד לך מה הבעיה...

היא חובבנית ואנשים חושבים שבגלל שהיא מוציאה המון מכות אז מגיע לה לזכות! במקצועני זה עובד אחרת מהחובבני - מחפשים את הפגיעות!! ולא את המכות הרבות שהיא מוציאה ונחסמות או לא פוגעות! אני שוב ממליץ לכם בחום לקורא את המאמר של רענן, ולצפות שוב בטלויזיה. יניב

muaythai7

New member
נכון

הגר פגעה בראשה בגופה של אירה פעמים רבות יותר מאשר אירה פגעה בה ולכן היא ניצחה,אחלה של שיפוט אני לא מבין מה הבעיה?? אני אומר שאירה מתאגרפת מוכשרת מאוד, שלא תבינו אותי לא נכון היא הביאה פייט נורא טוב להגר, אבל מה לעשות הגר ניצחה ובצדק ! יכול להיות שאירה פגעה אולי יותר מכות לפניה של הגר אני לא יודע אי אפשר לראות טוב כל כך מהיציע , בכל אופן גם אם היא פגעה בה המכות שלה לא היו אפקטיביות כמו שאמרתי לא עשו נזק להגר בכלל! לעומתה הגר, הוציאה פחות מכות ממנה אבל כל מכה הייתה מכה שנכנסה ופגעה בעוצמה !

לכל "השופטים" בפורום,

אל תמהרו להסיק מסקנות לגבי קרב זה או אחר,המתינו בסבלנות לשידור הטלויזיוני,בליווי הפרשנות,ולאחר מכן נוכל להבין מדוע הוענק הניצחון להגר.לגבי הערתך טל, כי "אני מקווה שהגר תהיה מספיק הוגנת להודות שהיא לא ניצחה את הקרב הזה (לפחות)" דבר זה אינו מקובל בעןלם האגרוף,לשם כך יש מאמנים,שופטים,ועדות ערר וכו'. שלכם בפורום, אורי צבי,

joker89

New member
נו...ברור

שcma יתמכו בהגר... גם בטלוויזיה השדרנים הרי יודעים מראש את התוצאה ולכן תמיד יגידו שמי שניצח בסוף הוא זה שמוביל,אני מציע תראו בטלויזיה בלי ווליום וזה תיהייה אינדיקציה טובה. בלי לפגוע ב דון ואורי צבי.

BROWN BOMBER

New member
יש לי מתכון נגד שיפוט לא הוגן...

אני עדיין לא ראיתי את הקרב אז לא אוכל להתייחס לתוצאה בינתיים. אבל ראיתי קרבות רבים שנערכים בגרמניה למשל. שם באמת ללא כל ספק קובעים את התוצאה של הקרב מראש. הדבר גורם לזה שהדרך היחידה לזכות בקרב הוא נוק אאוט. פעם חברי לקבוצה השתתף בקרב שנערך בנצרת תכתית מול יריב מקומי. הבחור היה ביתרון ברור בנקודות. הוא היה מהיר יותר טכני יותר ויריבו האגרסיבי ניסה ללא הצלחה לתקוף אותו אך לא הפסיק לפספס ולחטוף חבטות לפניו ולגופו. חברי הקבוצה, המאמנים מהקבוצות המתחרות (לא שלנו) וגם המתחרה שלנו עצמו ידעו מי המנצח. בסיבוב המתחרה המקומי ירד פעמיים לקרשים והעניין היה קרוב לנוק אאוט אך המתחרה שלנו כלוחם עם כבוד ידע שהוא ביתרון גדול בנקודות חס על יריבו המוכה ולא חיסל אותו. פשות נתן לו לסיים את הדקה האחרונה בקרב עומד על הרגליים. כאשר הגיע הזמן על החרזת המנצח למרבה הפתעתנו האהדה של הקהל המקומי היתה כל כך חזקה למה שקרה בזירה לא היתה כלל השפעה על התוצאה והנצרתי הוחרז כמנצח. אז אני טוען שאם מתחרה לא סומך על השיפוט ההוגן של השופטים עדיף לנצח בצורה משכנעת.

למעלה