הזירה 25 תם ונשלם....

MikeTyson

New member
שים עוד תמונות יניבבב !!

ותן גם זכויות על התמונות שלך (אם צילמת) שלא יסתובבו ככה באינטרנט...

muaythai7

New member
רגע...........

לא ענית לי על השאלה .... למה רז לא עשה קרב תאילנדי או קיקבוקס?? ודרך אגב בקרב קראטה שלו הוא היה מס' רמות מעל המתחרה שלו ..... בסיבוב הראשון או השני נדמה לי , רז בעט מוואשי שנכנס יפה לראש ויריבו הטשטש קצת זה היה יפה!

muaythai7

New member
הערב קרבות אתמול

אהבתי את הקרבות ששודרו בהתחלה על המסך זה רעיון טוב !! ובכלל אהבתי את כל הערב שהיה מושקע בצורה בלתי רגילה עם הזיקוקים והניירות שעפו כל הכבוד !! אהבתי את הקרב של רן נקש , פשוט בן אדם מפחיד חח איך הוא עולה רגוע לזירה ושליו הרבה ניסיון !! היה קרב חם גם הקרב על אליפות ישראל !! זה היה קרב הכי צמוד בתחרות פשוט!! שני תותחים !! אני לא מקנא בשופטים ..... עוד קרב שאהבתי זה הקרב של גסטון מארגנטינה שהיה נגד חואנקין זיו היה קרב קיקבוקס יפה מאוד אבל לדעתי נעשה עוול לזיו כי הוא היה יותר טוב !! בכל מקרה אחלה של ערב מקווה שיהיו עוד הרבה כאלה!

muaythai7

New member
חחחחח איך צחקתי בקרב של שני עוזאני

אני זוכר מהערב קרבות הקודם את העוצמה של שני והפעם עלה מולו מתחרה פיזי כמוהו ואפילו עולה עליו .בקיצור הרוסי שהלך נגדו הוריד אותו לנוק דאון בסיבוב השני ושני התחיל לבעוט בחבלים ולהתעצבן חחחח הבחור לא אוהב להפסיד ! ועוד יותר היה מצחיק כשיריבו הוריד אותו לנוק אאוט שני קם וכמעט הלך להרביץ לו חחח אם השופט לא היה עוצר אותו הוא היה מרביץ לו !! שיירגע הבחור רק קרב .... הוא יעשה עוד הרבה קרבות לא צריך להתעצבן

joker89

New member
בזירה הקודמת

הוא ספג יותר אגרופים אבל נתנו לו את הניצחון,היה גם הפרש במשקלים לטובתו.

der bomber

New member
אין טכניקה יש רק כוח לבחור זה

באיגרוף צריך ראש עובד ומהירות, מתי יש מהירות וטכניקה בחור נופל כמו עוזאני. באיגרוף לא צריך גוף של שרירים כמו עוזאני ככה רואים מכות שלו ומקבל מכות חזק.

BROWN BOMBER

New member
למה שלא תתחרה בעצמך?

בקרב בודד אחד כאלוף שפרש וחוזר לקרב ראווה חד פעמי. תלך בעיקבותיו של לארי הולמס שעלה לזירה מול באטרבין בגיל 54. תראה לנו איך צריך להתאגרף....

היו הרבה קרבות יפים הפעם...

הרמה היתה ממש טובה! גם הקרב של מיכאל גליקרוב (בועז פולני) אנטון פיטרמן (קובי כהן) היה קרב יפה החניך של קובי כהן עבבבבדדדד מממממשששש יפפפההה רמה גבוה ממש יפה ומיכאל לא יצא פרייאר ולא חסך בהתקפות ולחץ... יניב

der bomber

New member
נקש - קרב חזק אבל בחורה מנצחת הגר

אירה תלמידה של וולרה ופינסקי מכרמיאל צריכה מנצחת קרב זה. הגר מקבלת מכות חזק כל קרב ומכות שלה חלש מאוד. לא טוב החלטה של שופטים. זה לגנוב קרב לבחורה. אתם רואים מתי יש טלויזיה מה אני אומר.

der bomber

New member
לא בסדר גונבים לילדה קרב

הם אומרים כמו אני אמרתי. הגר מקבלת בראש הרבה מכות חזק. ילדה מה עובדת איתה קטנה בגיל ועושה לה דיספלינה של בוקס. רואים יש בית ספר מרוסיה. כוח של הגר לא מספיק. יש לבבאייב בעפולה בחורה לא במשקל של הגר. מזל למה אם היא במשקל שלה הגר הולכת לבית חלים. לא בסדר נותנים קרב להגר.

היא שוקלת יותר מהגר.....

ב-9 ק"ג..... דווקא הגר תקפה אותה חזק מאוד... אם אני לא טועה אפה נפתח... למה לדבר בוא נראה בטלויזיב יניב

קבלו הפתעה באתרCMA ../images/Emo124.gif

הנוק אאוט של רן נקש בוידאו שימו לב מה צועק לו מורדי ברקע.... אתר CMA יניב

למעלה