הזירה 25 תם ונשלם....

JOKER,

נכון שהשדרים יודעים מראש את התוצאה,אך מעולם לא הסכמנו עם החלטת שופטים באם היתה שגויה,זו למעשה אחת הסיבות שאני יושב כפרשן בתוכניות,בגלל מקרים של טעויות שיפוט.על פניו בתחרות עצמה לא מצאתי לנכון להעניק לאירה ניצחון,נכון הילדה החמודה הזו עבדה קשה מאוד ועשתה להגר חיים לא קלים בקרב,אך הניצחון הגיע להגר,האם טעיתי? זאת כאמור נראה בשידור. דרך אגב,לראות שידור קרבות,בלי לשמוע הסבר ופרשנות על הקרב ועל השיפוט,דומה להכנת מתכון של אוכל מתוכנית בישול,ללא ההסבר של השף... שלך בפורום, אורי צבי,

הערב יחולק למספר חלקים

על השידור הראשון תבוא הודעה בטח עוד כ-3 -2 שבועות... יניב

joker89

New member
ואם אתה השופט

אני לא חושב שכאשר אתה השופט בזירה אתה תחלוק על דעתך ותגיד שעשיתה טעויות. דבר נוסף שאם תראה את הקרב פעם אחת בלי פרשנויות אתה תראה מה קרה כמו מישהו מהקהל שהוא לא דוגל באף צד. אח"כ קך תראה עם הפרשנות ותראה שבהחלט ישנה הסכמה לפעמים חד צדדית לצד המנצח.אתם הרי אף פעם לא תנחשו שהמנצח הוא זה שבאמת הפסיד. אתם הרי יושבים ורואים את הקרב ותוך כדי מדברים. זה כמו הנוק אאוט שהיה בזירה הקודמת שאמרתם חכו לנוק אאוט. אני בטוח שגם הפעם יהייה אותו דבר עם רן נקש,תגידו בטח:"זהו בהחלט קרב חזק עם סיכויי גדול שהקרב לא יגיע לסיבוב השלישי". ככה זה. אם הזירה הייתה בשידור ישיר (מה שלא יקרה) והיו שדרנים בשידור חיי אובייקטיבים,זה היה אחרת.הרי איך זה שמי שהיה בערב קרבות חושב אחרת? שמעתי פה שאירה לפחות צריכה שיוויון.מול מי היא הייתה?הגר! צופים שהיו פה בזירה אמרו שגסטון הפסיד ולא הגיע לו שיוויון.למה?כי הוא התאמן בדון ג'ים,שבין היתר אני בטוח שרותם ישבח אותו בקרב ויגיד הגיע פה תיקו!כי אם הוא לא היה קשור בקצת לאנשים "החשובים" בזירה לא היה פה תיקו.

JOKER,

ראשית לא הייתי שופט זירה בקרב של הגר,טעויות תמיד יש,ואנו מנסים לתקן אותן,לגבי התחרות האחרונה,השיפוט היה בהחלט טוב בכל הקשור לקרבות האגרוף,והקיק-בוקס.במידה ואני טועה,אינני מתבייש להודות בטעותי,שוב הקרב של גסטון וחנוקייב היה צמוד ביותר,וכמו שהסברתי פה בפורום,הניקוד היה צמוד ביותר,שופט אחד נתן לחנוקייב,שופט שני נתן לגסטון,ושופט שלישי הכריז תיקו. מסקנה,הקרב הינו תיקו,והיה ושני שופטים היו נותנים ניקוד לצד אחד נקודות והשופט השלישי היה נותן תיקו,אזי אחד הצדדים היה מנצח. כבר אמרתי בעבר כי לצערי אין אנו יכולים לשדר את "הזירה" בשידור חי,מבחינה תקציבית.בשידור עצמו אני ורותם משדרים את הקרב "און ליין" ללא חיתוכים,נכון כי אנו יודעים את תוצאת הקרב,אך שוב והיה ונעשה עוול עם אחד המתחרים,אני אישית אדאג כי עוול זה יתוקן,ודבר זה כבר קרה בעבר בשידורי "הזירה".אני מאמין כי לאחר שידור הקרבות בטלויזיה דברים יתבהרו וייראו אחרת. שלך בפורום, אורי צבי,

The Indian

New member
joker89 תפסיק סתם להתסיס

הגר אולי פתחה לא משו אבל היא הייתה יותר טובה בשאר הסיבובים (בתור מישהו שישב בשורה ראשונה) היא גם פתחה לאירה את האף, אני לא גאון או משו אבל מליטופים זה בטוח לא קרה... הגר הייתה יותר טובה לכן ניצחה אבל אירה הציגה יכולת גבוהה מאוד בזה אין מה להתווכח

joker89

New member
אין זה מנחם..

אבל אני יודע שאתה אדם ישר,ואין אני שופט אף אחד,אבל עדיין איפה בפעם האחרונה מישהו מלחימה משולבת הפסיד באיגרוף? אה עוד משהו היה אמור ליהיות קרב של שמאל מול טולסטנוג למה הוא התבטל? כי טלסטנוג היה מנצח ולא רצו להרוס את התדמית שבונים למיתאגרפים של cma אני לךא אומר שהם לא טובים אלה פשוט בונים ככה תדמית

mikiz123

New member
joker טולסטנוג ביטל את הקרב עם אלעד

כי הוא היה פצוע ולא כי הם התחרטו ופחדו שאלעד יפסיד לו... חבל מאוד שאתה זורק כך סתם דברים באוויר בלי לדעת מה באמת קרה... אני לא מבין מה יש לך נגד cma אבל כרגיל אנשים מקנאים בטובים וממציאים תירוצים כדי לנסות לשנות זאת... תחשוב על זה...אל תיעלב

joker89

New member
שום דבר נגד לחימה משולבת

האמת שחכתי שהייתה לו פגיע,ד"א הוא הבריא...טעות שלי. אני לא אמרתי בברור מי ניצח אני בעצמי לא ראיתי.

למעלה