החלפתי את הסקר...

JackDanyells

New member
החלפתי את הסקר...

תענו עליו!!!
מה לדעתך הממשלה צריכה לעשות על מנת למגר את ירי הקאסמים? 1. לא לעשות כלום-שום דבר לא יעזור. 2. ללכת לדבר עם החאמס על הפסקת אש. 3. לחתר את הרצועה מכל הכיוונים אין יוצא ואין נכנס, אין אספקה של חשמל. 4. להתקיף מהאוויר את רצועת עזה בכל הכוח ובמידת הצורך להכנס לרצועה עם מבצע צבאי רחב היקף. 5. גם 3 וגם 4.
ל"החזרה למוטב" על המסר עם הבקשה לשנות את הסקר

JackDanyells

New member
מעניין לעניין באותו עניין

הוספתי טאגליין - "למה אין פה אף אחד אדום?" יום נעים!

antreprize

New member
היי! זה היה רעיון שלי לטאגלן את זה.

אז אתה חייב לאדם אותי.

אוקיי,

לא הצבעתי כי האפשרויות או שמאליות ולא ריאליסטיות, או ימניות ומוגזמות
. מצד אחד דיבורים לא עובדים, בדקנו את זה, ומצד שני להתקיף ו/או לעשות מצור זה רק להגביר את התסכול שיוביל לתוצאות הפוכות- הגברת השינאה כלפיי ישראל. הפתרון שאני מציעה הוא טכנולוגי. כבר קיימת המכונה הזאת איך שלא קוראים לה, שמפוצצת את הטיל כשהוא עוד באוויר. רק שזה יקר מדי לישראל, כמובן.

M e g g i

New member
הטיל הזה, שנקרא טיל חץ הוא יקר מאוד!

מעבר לזאת, אינני בטוחה עד איזה טווח הוא יעיל. [כשאבא יחזור בחמישי מחו"ל אני אברר
]

אני חושבת שהטכנולוגיה הצבאית בישראל,

תוכל למצוא פתרון זול יותר, אם מישהו רק ירצה.

M e g g i

New member
אמנם אנחנו מהמובילים בתחום אבל בכ"ז

הדברים לא כ"כ פשוטים ובטח שלא זולים!

M e g g i

New member
לדעתי הוא יכול להוריד קאסמים אבל זה יקר מידי.

תשובה מהמומחה [אבא שלי היה המהנדס של התחום העיקרי בחץ, שפורפרות מיקרוגל ומכ"מים] תתקבל בעוד מס' ימים..

antreprize

New member
אני לא יודע איך זה מבחינה טכנולוגית,

אבל מה שאני כן יודע זה שלא ישגרו טיל שמחירו 3$ בשביל לפגוע בצינור מעופף. כרגע נמצא בפיתוח טיל זול יותר(70,000$) שאמור להיות הפתרון לקסאם.

אז אם יש פיתוח, זה טוב.

כי מיגון העיר לא יפתור את הקסאמים, ובטח שלא את הבעיות הפסיכולוגיות הנגרמו לתושבים [וראיתי את זה אישית, זה נוראי].

antreprize

New member
לא, זה לא טוב.

את הטיל שמפתחים עכשיו יכלו להתחיל לפתח לפני שנים, תושבי שדרות ימשיכו לסבול מהקסאמים לפחות עוד שנתיים.

אחלה

מה מוגזם בלחתר את הרצועה? מה מוגזם בהפצצת עזה? אף פעם לא שמעת על פעולות אלו? ואגב שנאה לישראל, זה בסדר, התושבים העזתים יש להם שתי דברים זה בסדר התושבים העזתים גם ככה שונאים אותנו כל כך שכבר שום דבר לא יעזור וזה בסדר התושבים העזתים גם ככה שונאים יותר את שלטון החאמס על פניי ישראל "ישראל זה גן עדן לעומת החאמס" פתרון טכנולוגי זה אחלה, אבל זה עיינין של כמה שנים פתרון ראשוני אולי יתחיל להיות ב2010, ועד אז? נמשיך לספוג?!

yonatan31

New member
פתרון טכנולוגי זה אולי יעיל להגנה על התושבים,

אבל רק פעילות צבאית יזומה תמנע את התחזקות החמאס, בלעדיה הם פשוט ישיגו טילים גדולים וחזקים יותר, שאי אפשר להגן מפניהם בפסיביות. יש את מערכת הנאוטילוס שהוכחה כלא יעילה וכעת מפתחים תותח שיירט את הקסאמים באוויר (כאמור, זה לא יפגע ברקטות גדולות יותר שעתידות להגיע לחמאס).

רוני13

New member
למה לנסות להתגונן מהבעיה?

למה לא פשוט לפתור אותה וזהו? זה לא מצב אידאלי שיורים קסאמים על שדרות ואנחנו עוצרים אותם-אנחנו צריכים לעצור לגמרי את הקסאמים. ככה שרק עצירה מוחלטת של החמאס תוכל לעצור את הקסאמים.

למעלה