החלפתי את הסקר...

Shira Esther

New member
עם פחדן של נמושות?

ההודעה שלך מוכיחה עד כמה חלק מהימין [ואני ימנית] איבד את הקשר שלו למציאות. ההודעות שלך הזויות ומתלהמות.

חח אני בכלל לא ימני אני מרכזינק

וחח את ימנית? את בושה לימין! את צריכה להיות חברה במפלגת העבודה או משהו כזה.. אם את הימין, אז הימין לא שווה פרוטה.

והשאלה היא

השאלה האמיתית היא היא לא האם אמריקה תפעיל סנקציות בנושא הזה, השאלה האם יש לה זכות בכלל להפעיל סנקציות!! והשאלה הגדולה העם היא אכן תעשה כך..

iRoNBaLLz

New member
הצבעתי 5 ... נימוק בפנים...

למה לא 1? כי כמובן שזה דבילי לחלוטין לא לעשות כלום וזה לא ריאלי ולא יקרה.. למה לא 2? כי החמאס הוא אירגון טרור שהכריז בפומבי כבר מספר פעמים שהוא לא רוצה להכיר בישראל ושהיא אויבת שלו ושהוא ילחם מלחמת קודש באויב הציוני. עם אויבים אכן עושים שלום, אבל אויב כזה, שכל כוונותיו הן רצח וסיפוק היצר הדתי החולני שלו, הוא אויב שאי אפשר לדבר איתו חוץ מבשפה שהוא מבין. למה כן 3? כי זה לא הורג באופן ישיר בני אדם. כי זה לתפוס את הרצועה בביצים. וכי זה בעצם צודק. הם מטיפים להרוג אותנו ולכבוש מחדש את "פלסטין" ומעיפים עלינו קסאמים, אז למה שנספק להם חשמל? כמובן שמקרי חירום רפואיים וכיוצא בזה כן לתת לעבור. אבל לעשות הכל במינימום האפשרי. לתת להם את המינימום הדרוש לקיום, ועדיין ליצור סוג של משבר הומניטרי. כמו שאמרתי מקודם, לתפוס את הרצועה בביצים, להראות להם שאנחנו אלה שמשאירים אותם בחיים. למה כן 4? כי אם 3 לא יעבוד ואם ההסברה הישראלית תיהיה מספיק טובה, אז יהיה מבצע רחב. חוץ מזה שזאת השפה היחידה שהחמאס מבין, וגם רוב הפלסתינאים. כמובן שלא להתקיף בכל הכוח, אבל כן להתקיף מהאוויר נקודתי בעיקר. מבצע רחב היקף היה צריך להעשות מזמן מזמן כדי לשחרר את שליט. אבל עכשיו צריך גם כדי לפרק את החמאס. קיצר. דיבורים הוכיחו את עצמם כלא יעילים. הגיע הזמן לעבור למעשים. הכל יהיה טוב ויפה בתנאי שתיהיה לנו הסברה טובה...

iRoNBaLLz

New member
אם שליט חיי

אני מתאר לעצמי שהוא כבר מעדיף למות. החולים האלו בטח מתעללים בו בדרכים שרק המוח המעוות שלהם יודע. מבצע רחב היקף הוא משהו בלתי נמנע. אם מישהו מהשמאל כמו ברק חושב ככה, אז זה באמת מצב רע וצריך לעשות את זה.

yonatan31

New member
לחתוך חשמל זה לא חוקי

צריך לכבוש מחדש את רצועת עזה, להפעיל על אזרחיה טרנספר מרצון ולספח את שטחינו המשוחררים. דרך אגב, *לכתר.

רק שמולנים כמוך יגידו

שלא חוקי לחתוך חשמל למיגור הקאסמים ואויבי ישראל. לחתוך חשמל זה חוקי! יעיל והומני!

Shira Esther

New member
חח

מה חוקי בזה? אני לא מתווכחת על הצורך האפשרי בזה, אבל חוקי זה לא, בדיוק כמו שמלחמות הכרחיות, ולא חוקיות בעליל. אם זה יעיל, אני לא בטוחה. הומני זה בטח לא.

M e g g i

New member
../images/Emo45.gifבדיוק!

ואגב, כך בדיוק עניתי בסקר. תשובה 3! אם זה לא יעזור אז נאלץ, ללא ברירה, לפעול כפי שמצויין בתשובה 4...

M e g g i

New member
לא חוקי לעשות טרנספר גם אם הערבים מסכימים

ורוצים וגם אם הם אפילו ישלמו לנו על זה! לא ידעת??? הרי השמאלנים יודעים יותר טוב מהערבים מה הם בעצמם צריכים..

antreprize

New member
"להפעיל טרנספר מרצון"

זה די ברור שהכוונה היא לטרנספר לא מרצון.

yonatan31

New member
אם אתה חושב שהתכוונתי לשנע את אוכלוסיית עזה

אז תקן את זה מ-"טרנספר מרצון" ל-"עידוד הגירה". דהיינו, לתת להם כסף כדי שהם ילכו לקובה.

antreprize

New member
זה מפגר, יש 2 מיליון פלסטינים.

גם אם ניתן לכל אחד מהם פיצויים של רק 1000$, זה יעלה לנו 2 מליארד דולר, שזה 8 מליארד ש"ח. זה בזבוז עצום של כסף, אני זוכר שקראתי איפשהו שאריאל שרון הצהיר שעם 4 מליארד ש"ח הוא מחסל את העוני, אז אם 8 מליארד ש"ח אנחנו יכולים לחסל את העוני כאן ואצל הפלסטינים, הרווח מזה יהיה גבוה בהרבה מהרווח שבהגירת הפלסטינים.

למעלה