הטיול שלי- בקובץ תמונות

The Cat Woman

New member
מואלדיביה לסנטיאגו---> פלוריאנופוליס, ברזיללל

בארה דה לגואה, הלא היא אחד החורים- סליחה- אחד המקומות הכי קסומים בהם ביקרתי בטיול שלי! בארה דה לגואה נמצאת על אי בשם איליה ג'י סנטה קטרינה, האי (לפי הגדרתם זהו אי), מחובר לשאר ברזיל דרך פלוריאנופוליס- עיר ענקית ומרהיבה שלי אישית הזכירה את מיאמי ביץ'. הקרנבל בפלוריאנופוליס מאוד צבעוני וססגוני ושמח, אם כי עם זאת- שקט ומקרי האלימות פחותים יחסית. צילמתי באין מפריע בקרנבל עצמו, במהלך התהלוכות וכמו כן גם בחוץ... המקרים היחידים ששמעתי עליהם היו בחופים המרוחקים בלילה. ומי שלא מספיק מטומטם בשביל להגיע לשם גם יכול לשרוד את הקרנבל בקלות. בתמונה- הדירה ששכרנו מעברו השני של נהר, באופק- יער גשם טרופי... אחד מני רבים :)

The Cat Woman

New member
כדי להגיע לדירה צריך לחצות את הנהר בסירה...

כשהמשוט שלך זה בעצם קנו.

The Cat Woman

New member
"החוף הקטן" בבארה דה לגואה- כמה מטרים של שקט.

במעלה החוף- פאב בחוף עצמו- דוכן קאפיריניות כמיטב מסורת ברזיל ותירס חם (תהרגו אותי אם אני מבינה למה לי לאכול תירס חם בחום הזה)

The Cat Woman

New member
קול ששון וקול שמחה- הקרנבללללל!!!

בפתיחת הקרנבל הגענו לפלוריפה, קנינו כרטיסים יום לפני כן מראש... וגם עליהם התמקחנו מן הסתם. פחדנו להביא מצלמות ודברי ערך אז הגענו בגפינו. לאחר שהבנו שזה היה טמטום וטעות, חזרנו בבושת פנים לבארה שם התחוללה לסיבה של ממש על החוף, עם חגיגות מקומיות ולא מקצועיות בעליל... וזה מה שכל-כך היה כיף בזה! לאחר מכן, נסענו שוב לפלוריפה ליום האחרון של הקרנבל, לא היו לנו כרטיסים למצעד המנצחות של פלוריפה, אבל באורח פלא ובמזל גדול- השומר פתאום יצא ונתן לי כרטיסים
אז נכנסנו- אני וחברה שלי- לשורה הראשונה, איפה שהיו הקריינים... ומשם ראינו הכל וצילמנו הכל והיה פשוט מרהיב, מקסים ומדהים!!

The Cat Woman

New member
אחרונה מהקרנבל

למרות שיש עוד איזה 200 מאיפה שזו באה וגם לא מעט סרטונים

The Cat Woman

New member
איליה גראנג'י Ilha Grande , ברזיל

אל איליה גראנג'י מגיעים במעבורת ממקום שכוח בשם אנגרה דויס רייס. באי אין כלי רכב כלל וכלל, אין כספומטים והאינטרנט נורא יקר! התמונה צולמה בדרך מחוף בשם אבראוזיניו לחוף בשם אבראו, החוף הראשי וסוג של "מעגן" באי. (מרחק הליכה קצרצר)

The Cat Woman

New member
החוף המפורסם- לופס מנדס

(או לופש מנדש אם אתה מריו) חוף מקסים, עצום בגדלו, כדי להגיע אליו - צריך לקחת סירה של שעה וחצי וללכת עוד חצי שעה ברגל או ללכת ברגל משהו כמו 3-4 שעות. חוף מומלץ לגולשים!

The Cat Woman

New member
עוד בחוף לופס מנדס...

אפשר ללכת על המים. הגל מגיע בעצמה, מפזר שלולית מים עד לחוף, ואז נסוג משהו כמו 10 מטר אחורנית... מדהים!

natyh

New member
למחוק .... ../images/Emo13.gif

אני קורא למנהל הפורום למחוק מעל דפי הפורום כל דבר תועבה ....
עד מתי רשעים יעלוזו .... כסדום ועמורה נהינו .... מנהל יקר מחק בבקשה את כל התמונות הנוראות מברזיל לפני שאצטרך לפנות להנהלת תפוז ...

The Cat Woman

New member
אם אתה חושב שלי לא רע לראות את זה- אתה טועה!

בא לי לבכות כשאני יושבת פה ומסתכלת על תמונות משם... זה פשוט כואב מדי!

natyh

New member
../images/Emo13.gif

זה יעבור לך .... אבל זה יכאב גם בפעם השניה והשלישית .... ולא נראה לי שזו הפעם האחרונה שלך . העיקר הרוחנו יופי של סיפור הטיול בתמונות כשהקמתי את הפורום זו היתה בדיוק המטרה שלו החלפת חוויות , תענוג לראות תענוג לקרא . נהניתי .

The Cat Woman

New member
חכה, זו רק ההתחלה...

יש עוד 3 חודשים ו2 מדינות לעבור! בוליביה ופרו.

The Cat Woman

New member
ו... לאיגואסו!!!

האמת, לפני האיגואסו הגעתי לריו, הייתי שם יומיים, ביקרתי במרקאנה (משחק חצי גמר- הייתם מפסידים??) ובשוק ריקולטה ורק אז נסעתי לאיגואסו... אבל גם ככה חזרתי לריו בסוף הטיול אז אני ארכז הכל בסוף. (לא היתה ברירה, משם היתה הטיסה הביתה וזה סיפור ארוך) אוקי... אז בלי להרוס יותר מדי לאלו שלא טסו- זו תמונה מהצד הברזילאי.

The Cat Woman

New member
והצד הארגנטינאי...

ראוי לציין שאת שניהם אהבתי! בניגוד לכמה אנשים הגורסים כי "הצד הברזילאי מעפן" שקר וכזב!!!

למעלה