הטיול שלי- בקובץ תמונות

The Cat Woman

New member
והפרפרים שיעוטו עליכם בלי בושה...

רק חלק קטן משלל החיות שתראו בשמורת האיגואסו

The Cat Woman

New member
שמתי אצבע על המפה ורוסריו נבחרה...

אגב- בשלב הזה של הטיול אני כבר מטיילת לבד. בריו הייתי לבד, באיגואסו הייתי לבד וכך עד שעליתי לבוליביה. טוב, אין לי יותר מדי תמונות מיוחדות מרוסריו... אז קחו תמונה של עגלה עם סוס ו... ילדים שמחטטים בזבל
מה יש לעשות ברוסריו? לא הרבה. עיר נחמדה, יש הרבה סטודנטים שם, יש הרבה שווקים, גם יריד אמנים, יש חוף (לא חוף ים מן הסתם) שלא טרחתי ללכת אליו כי רק הגעתי מברזיל וזה נראה לי קצת טיפשי ומיותר. המין הזכרי מדווח על ריכוז עצום של בנות לא-מכוערות בלשון המעטה.

The Cat Woman

New member
קורדובה, אלטה-גרסיה ופארק אל קונדוריטוס

אחרי רוסריו הגעתי לקורדובה. בימים הראשונים דאגתי לבצע את הצניחה החופשית. לאחר שמטרתי זו הושגה- נסעתי לאלטה גרסיה למוזיאון של הגיבור הלאומי- צ'ה גווארה!!! האמת? לא היה לי חצי מושג במה בדיוק כ"כ מיוחד בבנאדם הזה, אחרי המוזיאון קיבלתי איזשהו מושג כללי. זה שבמקרה הגעתי ביום רביעי- יום בו המוזיאון פתוח חינם- היה רק בונוס! לאחר מכן- טיול של יומיים בפארק אל קונדוריטוס. תמונה ממש לפני הצניחה
כשאני עוד לא בחרדות.

The Cat Woman

New member
ובצניחה עצמה

לא יודעת אם רואים את זה בתמונה, אבל הוצאתי לשון

The Cat Woman

New member
ובינתיים באלטה גרסיה...

הדברים מתנהלים על מי מנוחות. הרחובות שקטים בניגוד לקורדובה הסואנת והשמיים כחולים. אגב- בקורדובה אפשר לעשות המוווון דברים, יש רכיבה על סוסים, טרקטורונים ועוד המון אטרקציות כמו גם המון קניות למי שמחפש את זה...

The Cat Woman

New member
חייבת לרוץ לבואנוס איירס...

כבר סוף פברואר, תחילת מרץ ונשארו לי 2 מדינות ואת צפון ארגנטינה... אני עדיין מטיילת לבד ורוצה להספיק עוד יעדים לפני מעבר לבוליביה. אז אני מגיעה לבואנוס ואז שם אני נתקעת 3 שבועות וחצי, בהוסטל מדהים עם אנשים מדהימים... ממש בכיתי כשעזבתי. התמונות הבאות הן מבית הקברות בשכונת ריקולטה, שימו לב- אני שמה רק תמונות משעשעות משם! קשה להיות שם, לראות דברים כאלה ולא לצחוק למרות שאתה בבית קברות...

The Cat Woman

New member
וזוג גות'ים בבית הקברות

זה היה קצת אירוני אז די רדפתי אחריהם כדי לצלם אותם...

The Cat Woman

New member
ובגן החיות בבואנוס...

כאן הבנתי שאני ממש נגד גני חיות, שזה פשוט עוול וזה עצוב ונוראי! בתור אוהבת בעלי-חיים, היה לי קשה לראות כמה שהם מסכנים...

The Cat Woman

New member
היום האחרון בבואנוס...

אחרי הטיול הכיפי עם ג'ון בפורטו מאדרו- ביי ביי לחבר'ה... אני נוסעת לסלטה.

למעלה