היה ואם נתפסתי על 147 קמ"ש,

Krishi

New member
חוק דפוק

בחיים לא אכבד אותו. גם אם אני אקבל שלילה לכמה חודשים, הדבר היחיד שאני אפנים זה שצריך לקנות גלאי מכמונות מהירות בהקדם האפשרי ולא להיתפס. אולי יום יבוא והמשטרה והשלטונות יבינו שהחוק דפוק ויתקנו אותו או לפחות יקטינו את האכיפה בנושא.

Krishi

New member
נסעתי בכביש חדש בעל 5 נתיבים עם גדר הפרדה

בין כיווני הנסיעה ב-11 בלילה כשלידי אין בכלל מכוניות ואין עצים או תעלות ואין גישה להולכי רגל. אם אני אמות זה כבר בעיה שלי, אבל לסכן לא סיכנתי ולא אסכן אף אחד. אנשים לא צריכים לפחד מנהגים כמוני, אלא צריכים לשנות את החשיבה שלהם קצת כי 147 זה לא כזה הרבה במצב שבו נהגתי. אבל כנראה לא מבינה את זה כי את פשוט.. לא מבינה בזה כנראה אז את בוחרת לתקוף ולדרוש שישללו לי את הרישיון. אולי תנהגי איתי קצת ודעתך תשתנה, לא יודע..

robbar

New member
ביטון אתה לא אוהד בית"ר ירוש' במקרה?

מי עושה לך הגהה? תפטר אותך !

r6801

New member
מחזיקים לך אצבעות

אשרי ויבוא יום ונוכל אנחנו האזרחים העמלים על פת ילדינו ,ללמד את השוטרים לקח בצורה שווה שהם עושים לנו גם אני נתפסתי היום ע"י שוטר חמום מוח בצורה עדינה ,על עבירה שנעשתה מחוסר הבנה , בעשיית פרסה במקום שמצווין ששמאלה אך ורק לאוטובסים ואין שילוט על מורה אין פניית פרסה,וכל הפצרותי ובכיותי נפלו על אוזניים אטומות פלוס כמה קינטורים שלא במקומם העיקר למלאות את פינקס הדוחות. מי יתן ויעשה סדר

אישאחר31

New member
חוק דפוק ? אולי.

תראה - אני במתכוון אקצין. אם מישהו הולך לשדוד חנות תכשיטים ופורץ לשם בשעה שאין איש בחנות וגונב תכשיטים בשווי מליון דולר. החנות מבוטחת - כך שמבחינתה היא מכוסה. איש לא נפגע - הרי זה היה באמצע הלילה. מקסימום הנזק שנגרם לחלון וגם זה יכוסה ע"י הביטוח. אתה חושב שהמשטרה צריכה שלא לאכוף את זה כי לא קרה כלום ולא נגרם נזק ?

AvihayA

New member
לא רוצה ולא יכול לסמוך עליך

בכל אופן לא בכל הקשור לדיני תעבורה

Krishi

New member
היה ואם נתפסתי על 147 קמ"ש,

בכביש של 90 קמ"ש. באמצע הלילה. ובאמתחתי יש בנוסף 2 עבירות של 120 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש. בעל רישיון 4 וחצי שנים. בלי תאונות. מתעסק בנהיגה ספורטיבית קצת (חוקית!). מה צפוי לי בבית המשפט? אמנם אני יודע שהשופט הוא זה שמחליט כראות עינייו, אבל יש פה מישהו שיודע אולי בערך מה אפשר לקבל במקרה כזה? יש להוסיף שאני כבר אחרי חודש של שלילה מנהלתית. ועוד משהו, יש דרך לבטל את הדבר הארור הזה? איפה אפשר להשיג את המידע בקשר לכל מה ששוטר צריך לעשות כשהוא רושם דו"ח, בטוח הוא עשה טעות איפשהו. ומה לגבי עסקת טיעון? שווה לנסות? אודה לכם מאוד על העזרה

=== תשמע ! ====

יכול מאוד להיות שאתה נהג בן זונה מספר אחת בארץ, גם אני נהג מספר אחת, אבל בדיוק בשניה שהייתי נהג מספר 2, בשניה אחת! לא שמתי לב. ועליתי על מישהו, שמונה חודשים ריציתי מאסר בפועל, שמונה חודשים, אני נהג 15 שנה בארץ, אני עובד כ - נהג, אני 15 שעות ביום על הכביש, עבירה אחת לא היתה לי, פעם אחת לפני 8 שנים תמרור עצור, וזהו 15 שנה , עבירה אחת! תקשיב טוב! לשניה אחת הייתי נהג מספר 2, ונרדמתי, דרסתי בנאדם, פצעתי אותו. ישבתי בבית סוהר בגלל זה, הלוואי שאותך יתלו, אידיוט

AvihayA

New member
זה לגמרי לא אותו הדבר

אתה ביצעת פניית פרסה במקום שלא ראית את התמרור ... ה"נהג" הזה בכוונה תחילה נהג במהירות מופרזת ונתפס כבר 3 פעמים על עבירה דומה במשך 4.5 שנים. ועוד ממשיך להצהיר שגם בעוד 50 שנה הוא ימשיך לנסוע במהירות מופרזת כי הוא סומך על עצמו. מצטער, אני לא סומך על עצמו !!! מדובר בעבריין מועד, ואם תדפדף אחורה ניסיתי להסביר בעדינות למה הוא טועה. הבן אדם לא מבין. אנו חיים במדינת חוק ועל חוק יש לשמור !!! ולא מדובר בטעות אנוש כפי שקרה לך אלא בעבירה מכוונת מראש !!! ולכן אני מאחל לו שאם באמת אותו "נהג" לכאורה ימצא אשם ש"יפול" על שופט מחמיר ויקבל את כל מלוא חומרת הדין. עם זאת, לצערי, עדיין אין במדינת ישראל עונשי מינימום לעבירות תנועה מסוג זה ולכן קיימת אפשרות שעו"ד טוב ימתיק את עונשו הנחמה שלי בכך שלפחות עו"ד גובה מחיר גבוה והעבירה תכאב לו בכיס.

shlang

New member
לנהגים כמוך צריך לשלול את הרשיון לכל החיים

אתה עבריין תנועה מסוכן ופורע חוק, ייעוץ ממני לא תקבל.

Krishi

New member
כן, מסוכן מאוד, לתלות אותי על עץ.

אתה ראית אותי נוהג בכלל? מאיפה אתה יודע שאני מסוכן? פורע חוק מילא, עבריין תנועה גם מילא, למרות שהעבירה החמורה היחידה שאני עובר עליה זאת עבירת מהירות. אבל מסוכן? בחיים לא. לא תמצא אותי לא עוצר בעצור אפילו אם זה 2 בלילה ואין אף אחד מסביב, לא תמצא אותי נוסע באף אור אדום, לא תמצא אותי עובר פס הפרדה לבן רצוף, לעזאזל אני מאותת אפילו כשאני בחניה. ואלו העבירות שבאמת גורמות לתאונות (וזאת לפי הודעה שמוציאה המשטרה כל שנה. נחש כמה עבירת המהירות מקבל - סביבות ה-4%. ממש אחוז "גדול"). ואם כל זה לא מספיק, אני גם משתתף במירוצי קארטינג. זה אולי לא אוטו אמיתי אבל זה בהחלט עוזר בבניית קוי נסיעה נכונים ובפיתוח הרפלקסים בנהיגה. מה לעזאזל אני אשם, שהמדינה הדפוקה הזאת שמה הגבלות מהירות פשוט חסרות כל הגיון יחסית לתשתית ולהתקדמות של המכוניות? כשהגעתי למדינה הזאת לפני 17 וחצי שנים ההגבלה הייתה 90 קמ"ש ולמרות שהכבישים והמכוניות השתפרו היא עדיין 90 קמ"ש, זה נראה לך הגיוני? לשוטרים הרבה יותר קל לשבת על התחת שלהם ולתפוס עברייני מהירות ולהוסיף עוד שקלים למדינה מאשר לעשות את העבודה שלהם ולרדוף אחרי הנהגים שבאמת מפרעים על הכביש וגורמים לתאונות כי זה כבר אומר שהם אשכרה יצטרכו להזיז ת'תחת שלהם. לא צריך ת'ייעוץ שלך. עושה לי טובות עאלק..

AvihayA

New member
אני מאמין שאתה נהג מיקצועי ...

וגם אני אוהב את מיכאל שומכר ... אבל אפילו מיכאל שומכר יודע שאת מירוצי המכוניות שומרים למסלולים, שם המהירות חוקית. בינתיים, כאן בארץ אלה החוקים, צודקים או לא צודקים זה עניין של השקפה (דעתי האישית חלוקה ואני יכול להביא טיעונים לכאן או לכאן) אבל זו לא הנקודה. זה החוק במדינה שלנו ויש לציית לחוקים הללו. קבעה המדינה שבמהירות מעל 30 קמ"ש רשאי קצין משטרה לשלול מינהלית את הרשיון. אם לא מדובר במקום בו השוטרים מתחכמים רק כדי לתפוס ושמים מכמונת באיזור פתוח אך עירוני (בו מותר לנסוע 50 קמ"ש ואפשר לנסוע יותר) אלא בכביש בו מותר לנסוע 80, 90 או 100 קמ"ש והרכב נוסע יותר מ-130 קמ"ש אז ידידי, לדעתי זו קביעה מוצדקת כדי להרתיע ולהרגיל אנשים לשמור על החוק. בניגוד לקודמי, אני לא מאמיןשאתה מסוכן ובוודאי שאני לא מאמין ש"יש לתלות אותך על עץ" חלילה. אבל רבאק !!! תלונה שלישית על מהירות מופרזת (על 30 קמ"ש מעל המותר) תוך 4 וחצי שנים ??? אתה צריך להבין שהכביש אינו מסלול מירוצים והחשש הוא לא מהנהיגה שלך, אלא אם התוצאות של הגורם המפתיע. בגלל אותו גורם מפתיע מתרחשות תאונות ואני ראיתי במו עיני איזה נזק נגרם לאנשים בתאונות של 90 קמ"ש ואיזה נזק נגרם להם בתאונות של 140 קמ"ש ויותר. רוצה להיות שותף לחוויות האלה כדי להבין על מה אני מדבר ??? וחוץ מזה: מה מיכאל שומכר היה אומר על זה ???

Krishi

New member
אם מבחינתי היה חשש לגורם מפתיע, לא הייתי נוסע

במהירות שנסעתי. אם תנאי הדרך לא היה מאפשרים זאת שזה כולל סוג האספלט והמצב שלו (שלוליות, רטוב וכד'), כמות הנתיבים, האופן שבו הכביש בנוי (ישר, עם סיבובים חדים/כהים וכד'), מזג אויר, אם יש מכוניות באזור, המגבלות של הרכב שלי, המצב ריכוז שבו אני נמצא באותו הרגע, האפשרות שיהיו באזור הולכי רגל, עד כמה אני מכיר את הכביש וכמה ניסיון יש לי באזור הזה ובטח עוד כמה דברים ששכחתי, אם היה משהו מכל אלה שלא הייתי יודע או שהייתי יודע שהיה מגביל אותי אז הייתי נוסע במהירות כזאת וכזאת. בכל מקרה, לא היו לי 2 דו"חות על מעל 30 קמ"ש מעל המותר. היה לי דו"ח אחד על 122 קמ"ש בכביש של 90 ואחד על 115 בכביש של 90. ושלילה מנהלתית מקבלים רק אם נוסעים במהירות שהיא יותר גדול מ-40 קמ"ש מעל המותר ככה שזאת השלילה הראשונה שלי. ואני דווקא חשבתי ש-4 וחצי שנים זה זמן לא קטן לקבל כולה 3 דו"חות.. חחח.. בכל מקרה, עם כל הכבוד לא באתי לפה בשביל שיטיפו לי על הנהיגה שלי ועל הציות לחוקי מדינת ישראל. בסך הכל ביקשתי לדעת מה מצפה לי במשפט ואיך אפשר למזער את הנזקים. תהיו בטוחים שלא אני הוא הנהג שממנו נהגי ישראל צריכים לחשוש. ומה מיכאל שומאכר היה אומר על זה? שומאכר היה בורח מהמדינה הזאת שבה אין שום כבוד לספורט המוטורי (ולאזרחים שלה בכלל) ויותר נכון אין בכלל ספורט מוטורי ואין את האפשרות לקחת את התשוקה הזאת למהירות ולהוציא במקום המתאים לה - במסלול המירוצים. כי תאמין לי שאם הייתה את האפשרות הזאת בארץ אז בכבישים עצמם הייתי נוהג כמו טטל'ה. הוא בטח היה עובר מפה למקום שכן מאפשר את זה, אבל לי לצערי לא היו ועדיין אין את האמצעים לכך (נכון לעכשיו לפחות). מה שבטוח שאת הרכבת שלי פספסתי כי בגיל שלי כבר קשה מאוד להתחיל ולהגיע למשהו. במיוחד כשאין כסף לזה. אבל... אולי יום אחד..

למעלה