היה ואם נתפסתי על 147 קמ"ש,

פנומן 72

New member
תחושה אמביוולנטית

מצד אחד אתה צודק בדבר אחד - הגבלת המהירות בארץ בכבישים בינעירוניים היא מטומטמת ונועדה רק לנפח את הקופה הציבורית. אין שום בעיה לנסוע שם 140 קמ"ש ומי מאיתנו לא חוטא מדי פעם ב-120 לפחות ? אממה ? שאתה אחרי שלילה ולקחת סיכון מיותר. זה בערך כמו אדם שנוהג ללא רישיון - הוא לא יעשה דברים שייגרמו לו לשוטר לעצור אותו - אפילו לא לביקורת סתמית. אז לקחת סיכון ונתפסת ויכול מאוד להיות שהעונש הפעם יהיה כבד ביותר. אל תחפש טעויות של שוטר - עברת עבירה (גם אם בעינינו החוק הוא אווילי) ותצטרך לדעת לקבל את זה כמו גבר ולהבא אל תיקח סיכונים. תשאיר את הנהיגה הספורטיבית למקומות שאין בהם אזרחים חפים מפשע שיכולים להיפגע (והם יכולים)

תגובתי האישית

הבעיה העיקרית מתחילה שכל אחד חושב שלו זה לא יקרה אך אחוז התאונות גבוה יותר... אתה צריך להבין שאתה מסכן את חייך וחיים אחרים שיכולים לעבור לגמרי במקרה בסביבתך כולנו כאן כואבים ורובנו אף תוקפים אותך מכיוון שהותצאה יכלה להיגמר אחרת אולי עדיף שתיתנחם בדו"ח ולא שגרמת למוות של אנשים אחרים... http://rvital-zilberbus.ad-olam.co.il/Default.aspx

סלים וארזה

New member
מנהל
הנה תשובה שמתייחסת לבקשה שלך עו"ד שמעון מזרחי (כן, ההוא מהכדורסל) מתעסק בדיני תעבורה ומייצג הרבה לקוחות. הוא לא זול (כמובן), אבל יש לו הישגים טובים. אז הייתי ממליץ לך לפנות אליו אם הכסף לא משחק תפקיד, כי יש לו שם טוב בתחום.

eli551

New member
תנאי דרך

אתה כותב כאשר הכביש כך וכך וכך..... אני לא נוסע מהר בחניה מאותת וכו' וכו' אתהצריך אם כך להיות הנהג הזהיר ביותר אז אתה מצליח להתפס כל כך הרבה פעמים ואם היתה לך שלילה למה לא למדת את הלקח אני אישית מקווה מאד שישללו לך את הרישיון ל10 שנים ,ולפי מה שאתה מתאר כנראה תיסע גם בשלילה כדאי לך לטובתך להירגע אם החיים יקרים לך (חייך וחיי אחרים) אתה יכול להיות סופר זהיר תאר לך שיש יש עוד אחד כמוך (ויש עוד אלפים) מה יקרה אם תהיו על אותו כביש ביחד?

eli551

New member
אני ממשיך לקרוא

ורואה שאתה ברוב "חוכמתך" ממשיך להגן על עמדתך שאתה בסדר וכל מה שאתה עושה תקין ורשויות החוק הם המטומטמים על שחוקקו חוקים שממש לא מתאימים לאופי הנהיגה שלך, וכל האנשים שמגיבים ואומרים לך שאתה לא נוהג בסדר הם בעצמם לא בסדר , תגיד לי אתה שפוי ,אתה למות על הכביש ,מילא נניח שאתה תמות (זה מה שאתה כנראה רוצה) אבל מה עם כל אלה שתהרוג בדרך? תחשוב על היקרים לך,על המשפחה על החברים, סע לבית לוינשטין יום או יומיים ותשמע סיפורים של אנשים שנפגעו מנהגים כמוך (ואלה נשארו בחיים)אם תרצה משפחות שכולות לשמוע סיפורים תתקשר לעמותת אור ירוק יפנו אותך, בקיצור תתאפס על עצמך כי אתה עלול לפגוע גם ביקרים לי ובכל אחד מחברי הפורום שהגיבו בברכה אלי

למעלה