היה ואם נתפסתי על 147 קמ"ש,

לא לא.

אני מקווה שישללו לך למספיק זמן כדי שתחשוב על זה שוב, ואם אתה רוצה לסוע במהירויות כאלה תצטרף לתחרויות, אבל אל תעשה את זה בניגוד לחוק על כבישים ציבוריים.

Krishi

New member
הו! נגעת בנקודה מצויינת!

תחרויות? איזה תחרויות? ראית ספורט מוטורי מאורגן וחוקי בארץ בזמן האחרון? לא נראה לי בעיקר כי אישור החוק של הספורט המוטורי עוברת סחבת בממשלה כבר מעל ל-5 שנים!! איפה עוד נהג סמי מקצועי כמוני יכול לכבוש את תשוקתו למהירות אם לא בלילות בכבישים בינעירוניים כדי לא לסכן אף אחד?

אז תאבק על זה בדרך לגיטימית - או שתמצא

מקום אחר חוץ מבארץ. אתה יכול להצטרף למאבק כזה, או לחסוך כסף כדי לעשות גיחות לחו"ל - במקום לבזבז את הכסף על קנסות. או לעבור לחו"ל. תמצא דרך - אבל לגיטימית.

Krishi

New member
אני באמת מתכוון לעבור לחו"ל.

זאת המטרה העיקרית כרגע. מהמדינה הזאת נואשתי כבר... ככה שאני מניח שלא תצטרכי לפחד לאורך זמן ממופרע כמוני..

Pure M

New member
הנטיה היום

היא במצבים כאלה לעשות שלילה ארוכה מאוד, או אפילו כלא במקרים חמורים. קח עו"ד.

Antonio Montana

New member
קרישי, איך נפלת ככה?..

מבחור משכיל ומגיב לעניין כמוך ציפיתי ליותר. seriously, לא עושים כאלה דברים. אני מקווה שלמדת את הלקח שלך (אני מאמין שכן), ומקווה בשבילך שיישאר לך הרשיון, ושתדע לנהוג אך ורק במהירות המותרת. בשביל דברים אחרים יש את GTA. נו, וגם הגעת לראשי. אפילו שאתה צריך להילחם עם כולם, זה עדיין סוג של אשיבמנט. עלה והצלח חברי התפוזי משכבר הימים.

Krishi

New member
אני אומר, הכל לטובה. מה שאמור לראות יקרה.

עדיף לזרום עם הכל. למרות שעכשיו שהזכרת את GTA... חחח... נשמע מעניין. רק צריך להשיג נשק

Krishi

New member
כביש "מכבית". כביש חדש שפתחו לפני כמה חודשים

שמחבר את דרום פ"ת עם כביש 4 במחלף בר אילן.

בני ברק

New member
המשטרה פושעים ברישיון

בערוץ 10 הראו בכירים במשטרה,ובמיוחד בכירים במשטרת התנועה שנסעו הרבה יותר מהר מימך.... והם אפילו לא קיבלו בררת קנס....אז אם ניתפסת בכביש מכבית על עברת מהירות של 140 קמ"ש... יש לך עוד הרבה הרבה מה ללמוד משוטרי משטרת ישראל. הם קנסו אותך לא כי עשית מעשה מסוכן-תשכח מיזה. הם קנסו אותך כי הם רוצים עוד קצת כסף לקופת המדינה, (שיהיה כסף כדי לחגוג 60 שנה לקיומה של מדינת ישראל) אני מציע לך כנס לקורס שוטרים,תעלה במדרגות הקצונה המשטרתית,תפעיל את הקואזק הכחול וסע לשלום על כל מהירות שתירצה...אין לך מה לדאוג-אתה לפחות לא תסכן את האזרחים כמו ששוטרנו הנוכחים מסכנים אותנו

ילדוnet

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif מזה?? אני ממש בשוק!!!

אתה לא מבין בעצמך שמגיע לך שעונש?? שעשית משהו מאוד לא בסדר?? אם כן - מגיעה לך שלילה עד שתפנים את זה!!!

המנקב1

New member
אז נסעת על 147 קמ"ש אז מה ולכל החכמולוגים

כולם נוסעים מעל המהירות המותרת ... מאיזה מרחק הוא תפס אותך ? יש מספר חוקים . קודם כל אני חושב שכרגע מפכל המשטרה הקפיא את השימוש בממלז... דבר שני הוא צריך להפעיל בלילה ממרחק של 100 מטר . תראה אם מתקיימים התנאים האלה בדוח אם לא הדוח נפל ...

dietoday

New member
אז בניגוד לשאר המגיבים,

אני מסכימה איתך שהגבלת המהירות בארץ היא מטופשת, וש90 קמ"ש ברוב הכבישים המהירים זה לא הגיוני בעליל. אבל מה? חוסר הכבוד שלך לחוק הוא מה שיותר מפריע לי.. אז נכון, לא היית מעורב בתאונה, ואתה טוען שאתה נהג מושלם, ואני לא אחזור על מה שרשמו פה (בצדק) אחרים לגבי גורמים שלא בשליטתך, אבל אם אתה עד כדי כך מזלזל בחוק, וכ"כ מנסה לחמוק מכל סוג של עונש, מה יקרה אם חלילה כן תבצע עבירה יותר רצינית? מה אם חלילה כן יפגע או אפילו יהרג מישהו בגלל יתר הביטחון העצמי שלך? גם אז תנסה לצאת מזה נקי? אני עברתי תאונה לפני כמעט שנה. ולמה? בגלל שהנהג החביב שחיכה ברמזור בנתיב שלשמאלי החליט להתפרץ לי לנתיב בלי לשים לב שאני מגיעה מאחוריו. למזלינו אף אחד לא נפגע, אבל אתה יודע מה קרה אח"כ? הוא סירב להודות באשמה, הייתי צריכה לתבוע אותו, וכדי לצאת נקי בכל מחיר, הוא אפילו שיקר בבית משפט(ולא רק לי היה ברור שהוא משקר..), והוא עו"ד! הכל כדי לצאת נקי.. אם אתה הולך לעבור על החוק, לפחות תהיה מספיק גבר כדי להודות שנתפסת ולקבל את העונש המגיע לך.

Scott Evil

New member
גם אני אגיב

הגעתי מהשער. לי יש רשיון 6 שנים. מחשיב את עצמי נהג טוב חד וזהיר מהסוג הכי טוב שיש היום בכבישי ישראל. כשאני מאחורי ההגה אני נוהג בצורה מרוסנת רגועה ודי חנונית. אני משתדל לא לעבור את ה 110. כי זה מסוכן. ואיך אני יודע שזה כזה מסוכן ? אני רוכב גם על אופנוע. רכבתי גם 180 וגם 190 על כבישים ריקים. רוכב בדר"כ 140-150 כשהתנועה זורמת. אמנם אין לי דו"חות מהירות כי כשאני טס אני עושה את זה בצורה מחושבת וכמובן מקפל את המספר כשצריך. אבל זה אופנוע. זה נמצא אצלי בין הרגלים. ההיגוי הוא בהטיה ואינסטיקטיבי. בתור רוכב שהגיע למהירויות שמכפילות את המהירות המותרת אני יודע בדיוק כמה נהיגה במיהרות לא סבירה (130+) במכונית זה מסוכן. נהיגה במהירות מופרזת במכונית זו התנהגות ילדותית שיכולות להיות לה השכלות. אבל אם אמשיך להתבטא בקו הזה אני חייב להודות שזה גובל בצביעות. הרי ציינתי בפסקה הקודמת שאני בעצמי מעקם לא מעט את חוקי התעבורה בכל הנוגע למהירות רכיבה. אני, בניגוד לשאר המגיבים, מבין ואפילו נוטה לקבל את הטענה שהדרך מוכרת, הכביש היה ריק ואין גישה להולכי רגל. הרי דברים כאלה אני אומר בעצמי אם יבואו אליי בטענות כל פעם שאני עובר את ה 160. אבל ... בזה זה נגמר ? "פתיחות" אתה עושה ? תחרויות בשישי בערב בשדרות עירוניות אתה עושה ? זיגזגים בשעות עומס אתה מזגזג ? שהשם יעזור איך אפשר לזגזג עם כזה כלי מגושם עם היגוי כל כך לא טבעי ... אני מתאר לעצמי שאתה עושה את אלה. כי מי שנוהג מהר במכונית בדר"כ עושה גם מה שציינתי למעלה. אני מכיר את האופי והטיפוס הזה. פוזה, רושם, בטחון עצמי מופרז. בלי להכיר אותך אני נוטה לחשוב שאתה נהג מסוכן. למרות שלדעתי הליברלית דווקא המקרה שציינת לא כל כך מסוכן. ובקשר למה יקרה ... אתה חייב עו"ד טוב. אני מתאר לעצמי שאתה מקושר עם עוד כמה פורעי חוק שמכירים כאלה. לגיטימי להתעסק בכל העניינים של כשרות הדו"ח. עו"ד טוב ומנוסה הוא המפתח שלך. לא ציינת אם תלוים עונשים על תנאי. לא ציינת אם הפעמיים שנתפסת על 120 נגמרו בדו"ח או הגיעו לבית דין. אני מתאר לעמי שאתה כרגע ב 30 מנהלתית. אם זו לא הפעם הראשונה שלך בבית דין צפה ל 3-6 חודשים סה"כ (כולל המנהלתית), גם אם זו לא פעם ראשונה שלך בבית דין אני אופתע אם תקבל יותר. נוטים להקל בעבירות תנועה ו 147 זה לא כל כך הרבה. רק עשה לעצמך טובה ואל תדבר עם השופט על זה שהכביש היה ריק ומבחינתך אתה הנהג הכי טוב עלי אדמות. תן לעו"ד שלך להוציא אותך מזה. ועו"ד ממש טוב יעלה לך כמה אלפי שקלים טובים.

Krishi

New member
הו, תגובה נורמלית סוף סוף.

אז ככה: אני לא עושה "פתיחות". גם לא תחרויות עירוניות. המקום היחיד שאני מתחרה בו זה במסלולו קארטינג חוקי. וגם זיגזגים בשעות העומס אני לא עושה. אני לא צריך פוזה. נהיגה בשבילי היא הנאה ולא בשביל לעשות רושם על מישהו. בקשר למקרה. אני לא מקושר לאף פורעי חוק. באמת שלא. כל החברים שלי נוהגים כחוק וזהיר. אין עונשים על תנאי. הפעמים הקודמות שנתפסתי על מהירות נגמרו בדו"ח. השלילה המנהלתית נגמרה כבר. מחכה למשפט. פעם ראשונה בבית דין. ובמשפט אני בהחלט אדע מה להגיד ומה לא, אני לא טיפש. בהנחה שזה בלי עורך דין כי אין לי כסף לדבר הזה. מה הצפי?

Scott Evil

New member
לא יודע ../images/Emo4.gif

כתבתי מתוך ידע מאוד כללי. אף פעם לא הייתי בבית דין. הדו"חות היחידים שלי ב 6 שנות רשיון הם שלא עצרתי עצירה מלאה על הקו של נעצור ושרכבתי על איילון עם קטנוע 50 סמ"ק (למרות שהוא מגיע ל 95 וזה הרבה יותר מהר מכל הקשישים שזוחלים שם על 75
). אבל מהידע הכללי שלי אני יודע שעו"ד טוב בעיקר בשביל שני דברים. 1. הפרטים הטכניים. הצורה שהושטר חתם ? המרחק שהוא היה ממך ? מה כתוב בדו"ח ? שמעתי על אופנוען שיצא בלי כלום על יותר מ 200 קמ"ש כי בדו"ח היה כתוב שהאקדח היה מכוון לבין שני הגלגלים האחוריים. באופנוע אין גלגלים אחוריים והעו"ד ביטל את התלונה. החוק מטומטם ואפשר לנצל את זה לטובתנו אם אפשר. 2. תובעים ושופטים. בית הדין לתעבורה הוא הרבה יותר מסחרה ממה שאתה מדמיין. שליח שעבד איתי היה מעורב במרדף עם ניידות וסירנות בכל ראשון. נתפס. יצא עם פחות מ 4 חודשים. היינו בהלם מוחלט. העו"ד סידר עניינים בשביל לשלב בין תובע "רצוי" לבין שופט "רצוי". אל תיכנס לסרט הזה בלי עו"ד טוב. תגרד את ה 7000 שקל האלה מכל חור שאתה יכול. זה מה יש ... אפילו אם המצב ממש מתסכל אותך. לא רלוונטי כמה אתה מסוכן לציבור ולא רלוונטי כמה שנים חלק מהציבור חושב שצריך לשים אותך בכלא עם עבודות פרך. רלוונטי שנפסת ...

theone24

New member
מצחיק שאתה לא מצליח להבין את הטעות שלך...

ועוד יותר מצחיק שזאת לא הפעם הראשונה או השנייה, אלה הפעם השלישית שאתה נתפס על אותו עברה. מה בדיוק אתה מנסה להשיג? ולמה אתה מצפה לקבל עזרה ועצות מאנשים איך להוציא את עצמך מהבוץ שאתה הכנסת את עצמך בכוח? באמת ציפית לתגובות בנוסח "השוטר המנייאק סתם דפק לך דו"ח"? לא, באמת זה מה שציפית? באמת ציפית שאנשים יעזרו לך להיפטר מזה כדי שתחזור לעשות אותו דבר בדיוק? אתה כבר הצהרת בתגובות שלך לאנשים שאתה לא תלמד לקח.... אתה חושב על ההורים שלך? מה המשפחה שלך תעבור אם יקרא מה שבסופו של דבר אתה מנסה להשיג בכוח? או שאתה שקוע עמוק בתוך האגו שלך,שלא נותן לך לראות באיזו סכנה אתה מעמיד אנשים.... תטען עד מחר שאתה נהג בטוח,ושכולם צריכים לנהוג איתך... 3 עברות תנועה על אותו עברה כבר מעידה שיש לנו עסק עם בן אדם בעייתי... אבל בעצם,אתה תמיד יכול לטעון על אי שפיות....באמת עושה רושם שאתה אחד כזה.

למעלה