היוםם ההופעהה של גריןן דיייי

healing drug

New member
אני משעשעת אותך- שיהיה לך בכיף

אבל אתה קורע אותי מפיגור יאדיוט מושלם

ADCMAN

New member
דיי דיי דיי. מספיק עם הקללות פיגור

האלו. כי אז את יורדת גם על עצמך. אני יותר גדול ממך, ונחשי מה. אני יותר חכם(ואני התייחס רק לעניין של חומר, כי אני לא יודע אם את לא איזה איינשטיין). אני לא מכנה אותך כך מבלי לדעת. מה שאני כן יודע. זה שאת ממש מטופשת, רדודה,שטוחה,יאפית. טוב, אני אחזור עכשיו לקרא את הספר הפילוספי עד מאוד שאני קורא. ועד תחזרי להוריד פרקים של המורדים שעכשיו באו לארץ...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאז בן כמה אתה?

כי רצית להיות נורא מצחיק בכרטיס, אז רשמת 100... מה אתה בטח בן 17-18 אוטוטו מתגייס (כן בטח אתה תתגייס) תגיד לי, איך תשתמט מהצבא? "יש לי בעיות רפואיות.."

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifבשבילך טוב, בשבילי רע.

גועל נפש... אנשים בגילך קוראים ת'תחת בצבא (קרביים), יכולת לפחות להיות ג'ובניק, אבל לא, צבא זה רע, זה עוזר לכיבוש פוגע בתהליך השלום... פחחח שלום...

ADCMAN

New member
אולי אני אהיה ג'ובניק.

וזה לא גועל נפש, זה עניין של אידאולוגיה. תאמיני לי שאם את היית באותו אידאולוגיה כמו שלי היית חושבת אחרת...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifמן הסתם, אם הייתי שמאלנית

האידיולוגיה שלי הייתה שונה לגמרי... אוקי אז לא גועל נפש ליהיות ג'ובניק, אבל בסדר, תהנה...

קרניjack

New member
הויכוחים פה קורעים../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

לא צחקתי ככה....זה היה טוב

healing drug

New member
אני באמצע הורדה שלהם יוו איך ידעת?

בואנה אתה סופר חכם ומוכשר ואלוף ואני מתה עליך אני רק חולמת עליך בלילה , ואיך ידעת שאני רדודה, ומטופשת, ושטוחה יוו אני לא מאמינה ויש לי גם תגלית בשבילך אני גם פקצה מטומטמת שמה עליך זין גדול מאוד ואתה יכול למצוץ תחלב של הכלבה שלי (היא ילדה לא מזמן מזל"ט!!!!) חחחחחחחחחח אידיוט

healing drug

New member
אני יודעת אתה לא צריך לגלות לי תאמת

אני נקרעת מעצמי עכשיו רק מהמחשבה שבנאדם אומנם דיסלקט בן 19 מתחיל לריב עם שתי ילדות בנות 14 (ואנו הרבה יותר בוגרות ממך- שמים לב) וגם שמים לב שאתה הרבה יותר חכם משתינו אתה יודע מזה פוזריות ואנו לא קבל ח"ח על ידע מועשר... אתה רוצה להיות גו'בניק-אתה תיהיה לתפארת מדינת ישראל, אתה תגן עלי שאני יושנת? חה אני וחברותי נקרעות פה (ורק שתדע גם הן פקצות) שלא תחשוב משו אחר עלי ועל חברותי נכון?! אוייש כבר כואבת לי הבטן והכלבה שלי עכשיו במצב שכיבה על הבטן- אתה מוזמן....

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifחחחחחחח../images/Emo45.gif

הוא בנאדם פשוט דפוק. טוב זזתי ביי.

ADCMAN

New member
הילינג דראג, את יודעת בכלל מה זה

דיסלקציה? האמנם אני לא דיסלקט. אבל אם את ככה את צוחקת על אנשים דיסלקטים(שהם אנשים רגילים) אני רק מקווה שאת תקבלי איזה שבץ מוחי שיחסל אותך. אין לך כבוד, אני יורק עליך, על הכלבה שלך, ועל החברות שלך... את פיאסקו יפייפה למה שנקרא היום אוכלסיית הנוער היאפי של מדינת ישראל..

healing drug

New member
האמת כן אני יודעת החברה הכי טובה ש

לי כזאת, והיא הבנאדם הכי חמוד וחכם שהכרתי. אתה יורק עלי? גם אני עליך זה בסדר ואתה יורק גם על הכלבה והחברות שלי? אז רני יורקת על המשפחה העלובה שלך שבטח סובלים אותך כבר 19 שנה, מסכנים... אם הייתי קרובת משפחה שלך ותאמין לי לא הייתי רוצה להיות (תודה לך ה') אני הייתי סובלת נפשית ופיזית מטמטום וגם הייתי מקבלת שבץ מוחי...

ADCMAN

New member
דווקא המשפחה שלי נורא אוהבת

וגם האנשים שבאמת מכירים אותי.

S a p i r B1

New member
אחותייייייייייי תעשי חיים משוגעים!!

תהני לך תעשי חיים והכי חשוב תביאי איתך מלא חוויות !!!!! ואין צורך להרגיש רגשות אשם בקשר לפסח (כל עוד את לא שומרת) בקיצוררררר תהנייייי :)))))))

למעלה