היוםם ההופעהה של גריןן דיייי

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאני לא יודעת לגביך, אבל לי

אין מושג מזה פוזר... בורה תקרא לי?

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifמה אתה רוצה?

שאני אריב איתך? זה יעשה לך טוב על הלב? כדי שתוכל להגיד לי כמה שמאלנים שולטים? דיי, שתוק. ששששש....

healing drug

New member
עזבי תאידיוט הזה הוא לא שווה שיסתכל

ו וידברו אליו...!!!! האמת הוא לא שוונה תגובה אבל אני כבר הבנתי את זה כרגע.... מה לעשות פיגור לא עוזב מהר...

BlackFairy2

New member
בטח שזה קשור.

חלק מלשמוע מוזיקה ולאהוב אמן מסויים, זה גם להתחבר למסר שהם באים להעביר, זאת לפחות דעתי. המסר של גרין דיי הוא שמאלני בתכלית, ולכן בעצם העובדה שאת שומעת אותם, ואולי אפילו מעריצה אותם, את עושה משהו שנוגד את האידיאולוגיה הימנית שלך. ודי להגדיר כל דבר שקשה לך להתמודד איתו כ"מפגר", זה לא מועיל לך. יום טוב :)

HAN2005

New member
בילי ג'ו הזבל!!!

מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מה זאת אומרת אנטי ציונים??? כאילו לא אוהבים את ישראל??? אני מפסיקה להעריץ אותם!!!

healing drug

New member
////......

את לא צריכה להפסיק להעריץ אותם כי הם אנטי ציוניים- הם אנטי ציוניים כלפי המדינה שלהם- חוצמזה אני נורא מתחברת לדיסק האחרון שלהם כי מדברים שם על נגד המלחמות ודברים כאלו...ודוגרי מי רוצה שיהיו מלחמות?! *ואני נגד ארה"ב - בוש הוא זבל מהלך כל היום עסוק במלחמות והוא אחושרמוטה מושחט*

HAN2005

New member
בילי ג'ו הנשם

אם הם נגד הארץ שלהם אז מה אכפת ליייייייייייייייייייייי אני שוב מעריצה אותם!!!!!!11 למה יש אנשים שמפחידים אותי.??? לא יכולים להסביר??

דוקי מן

New member
אין שום קשר לימנים

אבל באופן כללי המוזיקה של גרין דיי ובמיוחד בדיסק של אמריקן אדיוט אם תסתכלי בטקסטים זוהי מוזיקה (כלומר הטקסט) שהוא יחסית שמאלני. אבל אין שום קשר בין לאום, דעה וכו'... לבין לאהוב להקה ואת המוזיקה שלה כי בסך הכל כולנו פה כי אנחנו אוהבים את אותה הלהקה- גרין דיי.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifקראתי את הליריקס,

והוא שמאלני, אבל לא בהכרח כלפייניו...

תראו....

גם אני לא מתה על הילדה הזאת וה"בילי ג'ו הנשם" שלה אבל להגיד שדתיים לא יכולים להקשיב לגרינדיי זה גזענות מי שרוצה שיקשיב להם מי שלא שלא ומי שרוצה ללכת להופעה בשבת וי שלא לא ותפסיקו עם כל הריבים המטומטים האלה!!! ודאך אגב רק כדי להבהיר אני חילונייה...

st jimmy

New member
תרשמי לך איזה דברים מיוחדים הם עשו

בהופעה ואז תכתבי בפורום.......איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!11

דבר ראשון אנשיםם

למה לקלל ???ואותפם זאת לא אני שהולכת להופעה הלוואי שזאת אני הייתי ברגע שיהיו לי תמונות מההפועה או שאני ישם באתר או שמי שירצה שיכנס אליי לאייסי

healing drug

New member
היי אנשים למה אתם רבים שוב,?

מספיק כבר לריב!!! זה פורום גרין דיי (לכל המעוניינים בתזכורת) ובפורום הזה כולם מקובלים: ימניים, שמאלנים, דתיים, חילוניים כולם שווים תבינו את זה ובפורום לא צריך להיות אנטי -ציוניזם כי אתה לא חבר של הלהקה או משו --> נראה לי אתה מנסה לחקות אותם...אבל שיהיה מספיק לריב ...דברו על גרין דיי.. *שחר*

ADCMAN

New member
אני אנטי ציוני כי אני כזה. בלי לחקו

ת אותם. בכלל, אני לא סובל את חברי הלהקה. אני שונא את בילי ג'ו, את המתופף והבסיסט. אין לי גיבורים. ובטח שלא הם. אז אין לי סיבה לחקות אותם. את האנטי-ציוניזם ספגתי דווקא מלהקות הפאנק הישראליות שכמעט כולם הם אנטי ציונים...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifטוב... אז למה אתה פה?

אתה נהנה לאהוב להקה שאתה שונא בה את חברי הלהקה? תהנה... זה כאילו אתה פשוט בא לפה, כדי לריב... מיוחד.

ADCMAN

New member
כן. מה לא הגיוני בזה...

לא אני בא לפה לדון על הלהקה, מה לעשות שאתן ממש משעשעות אותי...

למעלה