הייתי ילד בלילות עצוב

sjarjar

New member
הייתי ילד בלילות עצוב

מסתובב לבד לא נתתי לאיש לדעת את היית אהבת נעורי מסתכל איך את רוקדת מסתובבת ונדרכת רק אני עומד מהצד מסתכל איך את רוקדת מסתובבת ונדרכת זיכרון שמכה בי שוב פרדס רטוב יללת התנים ואת שהיית אהבת נעורי (אקורדיון שקט ואיטי ברקע)

pickit

New member
בקפה ורד יושבת גברת ומספרת סיפור

אוספת רגליה מראה ירכיה לידיעת הציבור... אומרת(.) "פאריס בשנה שעברה לא בן אדם זה ברור" פותחת כפתור בחולצה שנראה את הלב השבור...
מה יש לך גברת לוין?! שונאת אקורדיונים ומקדישה לך את:
מה קרה לילד שדיבר אל כוכבים...
שהמתיק סודות עם סביו-נים וש-חפים שספר כל נמש חרש ובחול נ(ייי)רדם מה קרה לו יום אחד שקם ונעלם אני רוצה לחזור אל הימים הכי יפים שלי הימים היחפים של בנימינה כן! אני זוכר הכל זרם לאט השמש לא מיהר אנשים אמרו שלום חבר היה חבר

sjarjar

New member
אמרת שהכל יסתדר לך בסדר

כמו בספרים שקראת בבית ספר כולם לך אמרו "אתם זוג משמים" עכשיו השמים ריקים ובנתיים ארבע בבוקר השחר מפציע חושבת אולי הוא בכל זאת יגיע שמה קומקום מדליקה עוד סיגריה ברדיו שירים שסוגרים את הלילה יום בא ויום הולך ואת נשארת נאיבית שכמותך יום בא ויום הולך ואת נשארת נאיבית שכמותך חולמת ליד התנור ורוקמת צלבים וקוים לחולצה של הילד הגבר שלך מי יודע היכן הוא שותה ובורח כמו אליהו בבוקר תצאי בחלוק לנער את הברוש המשיר טיפת לילה זוהרת מרחוק אז תראי איש שיכור רץ אליך ושוב לקראתו תפרסי זרועותיך יום בא ויום הולך ואת נשארת נאיבית שכמותך יום בא ויום הולך ואת נשארת נאיבית שכמותך

pickit

New member
ספר לי קצת ....

על רגעי הפחד... קל הרבה יותר לXXX בXXX בלמ"צ
הצנזורה בגלל שזאת הגרסה של השיר שג'אגר שר בסרט (היא הרבה יותר יפה
) ובמיוחד בשבילך: שיר בכיף (!) שיר שקם עם הבוקר בא... שוטף ! יום נפתח... אל הדרך יוצא - יוצא. נסחף ! קמה לי בבוקר ( בוקר בא מזמן) על האש יש מים ובינתיים מה? המצב בחוץ מעבר לחלון איך מתחיל לו יום, אני עוד בחלום שיר בכיף שיר שקם עם הבוקר בא - שוטף... יום נפתח ! אל הדרך יוצא יוצא - נסחף (!)

sjarjar

New member
גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת

בין שיחי השרך הוא מתנדנד כשהרוח נכנסת הוא נעזב הוא נושר בסתיו אל תהיי כועסת הוא מאוהב תבואי אליו לפעמים הוא נרגע כשאת פה יש לו דרכים משונות את אוהבת אותו גבר עוזב לפעמים דרך מרפסת מזמזם שיר ישן נפצע בעורפו מעץ השסק נצבט בשושן בוץ דבק בעקביו אל תהיי כועסת הוא מאוהב הוא בא אליך לפעמים את נרגעת כשהוא מלטף יש לו דרכים משונות לומר לך שהוא אוהב יש לפעמים שריק על המרפסת כמו יום שבת ורוח דרומית בשקט נכנסת ואף אחד את חושבת עליו וחתול בעשב בורח זנב שיבוא אליך פתאום ישתוק ילטף יש לו דרכים משונות לומר לך שהוא אוהב (לא רצית אקורדיון אז קבלי סולו פסנתר של אותו נגן)

pickit

New member
ולפעמים כשאני כך. ל-בדי

אני חוזר אל סמטאות. ילדותי אל נעורי שנעלמו עם השנים – לחברים שלי ההם ה(!)ישנים אני חוזר אל הצבעים והקולות אל העיניים התמימות והגדולות אני חוזר אל השכונה אל עץ התות אל עפיפון אדום אדום קשור לחוט היינו ילדים וזה היה מזמן אני וסימון ומואיז הקטן ! ולא רוצה את שלמה קרצי

יניבניב

New member
בדד

במשעול אל האין בדד בנתיב ללא כלום בדד עם הזמן הבורח והזמן לא שוכח להציב את הגבול

sjarjar

New member
רק אותך אוהב הלילה

דמדומים ומנגינות והמתנה שלי הלילה מאותן האכזבות רק אותך רוצה הלילה אין לי כלום גם לא מילים ואני חולם חושב עליך את כמו מיליון שירים כה זרה את לי ולמה הלכת עם מישהו אחר לפעמים אני חושב איך לאהוב אותך הלילה אין לי לילה אין לי יום אין לי לילה

pickit

New member
מ-ה ק--רה לי השד יודע ../images/Emo4.gif

(לי עצמי הדבר לא ברו(רר)ר) זה הערב הז-ה המשגע... (או הזמר הזה הארוררר) מפוחית מפרשת י-די(אה)ה שרה שיר של שמח(אה)ה וילל מה קרה לי השד יודע ... מה היה לי יודע האל ג'רג'ר מתחילה לדאוג לך ...

sjarjar

New member
לי כל גל נושא מזכרת

מן הבית מן החוף מנהר עצים יפי צמרת וזהב שלכת בת חלוף מנהר עצים יפי צמרת וזהב שלכת בת חלוף

r66

New member
הנשאי ספינה ושוטי...

מה רבים הסיפורים לי נערה יש ושמה רותי .... אוי איך אני אוהבת את שירי המדורה והצ'יזבאטים...

יניבניב

New member
אהובתי הביטי איך יורד היום

כמו חלום כמו חזיון תעתועים ואם את מרגישה אותי רחוק פתאום אל תדאגי זה רק לכמה רגעים

pickit

New member
הקשב ! ! ! ! ! !

אחי שלי הקט הקש(ששששש)ב הקשב אל העולם הזה שלך לך קורא הוא בשמךךךךךךךךךךךך מ ח - - - - - ר ישאו עפיפונים אל על ויום נוסף יחדל אחי שלי הקט חיינו הם... גלגל

pickit

New member
אלכסית!!!

שיר מקסים
שמתי אותו בכל שרשורי השירים כולל זה (הג'רג'ר עוד עלול לפסול אותי על זה
)

יניבניב

New member
לא מצאה דרך

לא הדרך שלה לא פתחה דלת כי דלתה נעולה כציפור שאחרה את מסע הנדוד נח ראשה בין כנפיה נח ראשה בין כתפיה ועיניה דומעות נח ראשה בין כנפיה נח ראשה בין כתפיה ועיניה דואות עוד תראי את כל הדרך עוד תלכי בה היא שלך גם אם לא תהיה תמיד קלה תביטי ו תראי את כל הדרך תקבעי את מסלולה תעברי את כל הדרך כולה

alex

New member
יש לי ...

מכרה . קוראים אותה שרה. מה יש ? גם של מתי כספי. ואחד הטובים שבהם. איי ! אלכסית ! תעזבי האוזן !!!

יניבניב

New member
הלילה בא

גופך שוב מתרחק מגופי אל תשאלי גם אני עצמי זקוק לתשובה איך הדברים מסתבכים להם כך בלילה ואיך בדידותך מחרישה בדידותי עוד לא למדה לשקר אבל לא לא ללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאא לא לא כמו שני זרים

למעלה