הייתי ילד בלילות עצוב

nani nani

New member
הרוח והחושך והמים

זוכרים מליל אתמול את צעדך הקצף שמחה את עקבותייך יודע שהיית כאן לבדך אני כעיוור אחרייך הולך רוח בחושך נושקת לפני המים שוב לא יאיר אלי בחוף בעברך צחור החבצלת בשחור שערך

tamar111

New member
ים השיבולים...

ים השיבולים שמסביב. על גליו לשוט יצא הרוח. אלף חיוכים אלי שלח האביב, שמש חביבה יצאה לשוח. על המיתרים המפיקים צלילי - זהב, הם המזמרים אל מול התכלת. אלף מלאכים השרים שלום לסתיו, נושקים ומלטפים פצעי שלכת. גם האהבות באור נפלא, שוב פורחות כולן בשדות הזמר. אלף חיוכים שלוחים אלייך, ילדה זר שירים כתב לך משורר. יש אומרים: נפלא הוא ריחן של אהבות, יש אומרים: אורן הוא ים של זיו. אלף ציפורים לקולך שיר מזמרות, יפית כה , ילדתי, מן האביב. ים השיבולים, אלף חיוכים, אלף מלאכים.

nani nani

New member
היה זה בחצות הליל - בחולות

כשזוג יצא לו לטייל - בחולות ועל ראשו מגבעת קש, ולשפתיה טעם דבש וכשחיבק אותה חזק, בהולם לבבה הוא חש בחולות. וכך נולדתי אני - בחולות עלמת החן היתה אמי - בחולות ולא צריך להיות נביאף האיש ההוא היה אבי חלוץ נחמד ולבבי, אל העולם אותי הביא בחולות

הכל ישוב אל המצולות

זולת הקצף הלבן נרות הלילה דעכו הידידות, האהבה, הנעורים שבאו פתע אל סופם הנעורים שבאו פתע אל סופם.

sjarjar

New member
אני אשתגע, כשתאמר שלום

אני לא מבינה איך הגעתי עד הלום כן אם תרצה ללכת זה יהיה גהנום מושלם קשה יותר ממוות זה יהיה סוף העולם סיוט כזה עולה על כל דמיון בוא ביחד נעצור את השעון זוהי אהבה שאין בה הגיון זוהי אהבה שתיגמר בכישלון אני לא יכולה יותר לשתוק מחניק לי בגרון אתה ראשון היית ותהייה האחרון

יניבניב

New member
היתה צעירה בכנרת אשר בגליל

כל היום היתה שרה שיר חדווה וגיל כל היום היתה שרה שיר אחד היא רק ידעה ש היתה צעירה בכנרת אשר בגליל.

nani nani

New member
סלינו על כתפינו ראישנו עטורים

מקצות הארץ באנו הבאנו ביכוריםםםםםםםםם

יניבניב

New member
רק רחש ירדן בחלל עוד נשמע

ורחש בכיה של ילדה אשר שמה כנרת כנרת כנרת הרוח לך שר הרוח לך שר ושמש ירדן לך זוהרת שוקעת בהר בהר.

nani nani

New member
רוח רוח

רוח רוח למה לא תשכב לנוחחח? מהבוקר משתולללללללל

עטור מצחך זהב שחור

אינני זוכר אם כתבו כך בשיר מצחך מתחרז עם עיניים ואור אינני זוכר אם חרזו כך בשיר אך למי שתהיי חייו מלאי שיר חלוקך הוורוד צמרירי ורך את בו מתעטפת תמיד לעת ליל לא הייתי רותה להיות לך אח לא נזיר מתפלל לדמותו של מלאך ורואה חלומות עגומים של קדושה ולמולו את אישה.

nani nani

New member
"האם ראית את הסוס הנהדר הזה?

רוץ אל היריד מהר וקנה לי סוס כזה עם כתם על המצח וכתם על הגב ושערה של כסף זוהרת בזנב" כך אמר לו הפריץ, למושקה הסייס ונתן לו מאה רובל שייצא מיד

היו לילות, אני אותם זוכרת

אני אותם עד סוף ימי אשא במשעולים בין דגניה לכינרת עמדה עגלת חיי העמוסה. והוא ניגש "שמעי אלי קטנטונת" אני בניתי בית לשבתך את תרקמי בערב לי כותונת אני אנהג ביום את עגלתך. הוא היה אז בהיר וגבוה כזמר הוא נהג עגלות בשדה הרחב ואני לו כותונת הייתי רוקמת כותונת של תכלת עם פרח זהב.

nani nani

New member
הלילה הלילה

שמחה גדולה הלילה.... הלילה הלילה שמחה גדולה הלילהההההה

יניבניב

New member
נדפוק את הכהה נדפוק את הבהיר

נדפוק את הראש חזק בקיר נקח כדור נקח משקה נקח זריקה כמו באמריקה נדפוק את הנסיכה זה עולה מאתיים שקל ונבכה עם ההמנון והנפת הדגל ניתן לילד שיושב מול המסך ניתן לו קצת כספ נגיד שזה כך כמו באמריקה אבל את רוצה ליסוע לטברים בלעדי רוצה ליסוע לטבריה בשבת רוצה ליסוע לטבריה.

nani nani

New member
שני חברים יצאו לדרך

בים בם בוםםםםם אחד קיבל מכה בברך בים בם בוםםםםםם

sjarjar

New member
לא לא לא תנצחו אותי

לא מנצחים אותי כל כך מהר לא לא לא תנצחו אותי לא מנצחים אותי כל כך מהר

למעלה