הייתי ילד בלילות עצוב

pickit

New member
עמוק עמוק ע(אה)מוק....

צ(אהאהאהאה)ללנו רחוק רחוק רחוק הגענו ר-חו(קקקקקקק)ק א(האהאהאהא)הבה למה עזבת אות(אה)נו אם תסלחי לי אי פעם אהובתי אם תרצי אחזור לבןןן בחלום שחור אם תסלחייייי לי איייי פעם אהוהוהוהובתי! רוקדים רוקדים רוקדים עד ש... מת(איאיאיאי)ים את שהרגת אותי א-הובתי...
אהאהאהאהאהאהבה למה עזבת אות(אה)נו אם תסלחי לי אי פעם אהובתי(אי)

יניבניב

New member
שמיים כחולים או שמיים כחולים

אפילו מעל פתח תקוה אלוהים מעניק מחסדו החמים אפילו לפתח תקוה בקנין החדש בקריית חיים יש חנות של מחשבים והמבורגר ענק נפל על העיר שקט נורא והס פן תעיר

sjarjar

New member
אלוהים מרחם על ילדי הגן

פחות מזה על ילדי בית הספר ועל הגדולים לא ירחם עוד ישאירם לבדם ולפעמים יאלצו לזחול על ארבע בחול הלוהט, כדי להגיע לתחנת האיסוף והם שוטטי דם

יניבניב

New member
רוצה לראות אותך שנית

בשתי עיניי העייפות אשר זקנו מאז הלכת הרבה הרבה הרבה הרבה שנים רוצה לשתוק לך ניגונים געגועים וחרטות ואת כל מה שלא יבינו המילים רוצה שנית לחוש הלמות בלב אשר למרות הכל יהיה כמו שתמיד היה כזה תמים

nani nani

New member
לא יכול להוריד ממך את העיניים

מעינייך הנראות כתגליות לא יכול להוריד ממך את העיניים משפתייך המפיקות מרגליות

sjarjar

New member
ואותך

אני חולם אותך אני רוצה איתך אני יודע שרק איתך אני עצמי אבל כשאני עומד לי עם עצמי אז את איתי, אבל אינך (ומי היה מאמין שמנגינה נכתבה על תחנת רידינג)

pickit

New member
נשב בחוץ, כל כך יפה - יפה הליל...

נשיר רעים נשיר לקול - צלילי מיתר שירים פשוטים - שירים יפים על אהבה וקיץ שיר הלב - שירי הלב ההם ההם שאין כמותם ואל תשאל, על מה נפשי רוגשת הן אין דבר - אשר אוהב - אוהב יותר מכך לשכב - מסתם לשכב בלילה על הדשא, להתבונן בכוכבים - להתבונן ולזמר לה לה לה להלה לה לה להלהלה להלהלהלהלה להלהלהלה לה לה

nani nani

New member
את הלילה שלך, שעזבת לבדד,

שעמד על דלתייך סחרחר משיאים, שנשא את חוליי המוקדש לך לעד, שידע לענות רק בשמך האחד, את הלילה שלך מרגיעים, מרגיעים.

נירהמ1

New member
"שמלת כלולות נתתיט לך שלוה ונהדרת

עם רבבת פרחי לילך ושכמיה סוגר עם הנומה, כולה זהב שאול מקרן סהר וזר פרחים עשוי שנהב, מבית פיות היער"

sjarjar

New member
בהיאחזות הנחל בסיני

המון דברים יפים ראו עיני כמו למשל - חיילת יחפה וצמתה נופלת על כתפה. ובחצר היו החיילים צולים דגים גדולים על גחלים המון דברים יפים ראו עיני בהיאחזות הנח"ל בסיני. שם כל השרות והדליות והרינות פסעו לאט בתוך שדרת קזוארינות עם כל האור וכל הפנאי אשר ראיתי בעיני. בהיאחזות הנח"ל בסיני אני ממש שפשפתי את עיני כשראיתי - מעשה כשפים - ספרי שירה קטנים על מדפים שירי רחל וכוכבים ו'כוכבים בחוץ' כמו לפני שנות אלף בקיבוץ אני ממש שפשפתי את עיני בהיאחזות הנח"ל בסיני. שם כל השרות… בהיאחזות הנח"ל בסיני אני לא האמנתי לעיני כשפתאום פגשתי בפינה את ארץ ישראל הישנה. את ארץ ישראל האבודה והיפהפייה והנשכחת והיא כמו הושיטה את ידה כדי לתת ולא כדי לקחת ואני לא האמנתי לעיני בהיאחזות הנח"ל בסיני. איך כל השרות… בהיאחזות הנח"ל בסיני המון דברים יפים ראו עיני המון דברים יפים שבגללם רציתי לחבק שם את כולם. ללחוש לפרצופים הנבוכים הו מי יתנני במדבר מלון אורחים הו מי יתנני במדבר מלון אורחים. עם כל השרות והדליות והרינות אפסע לאט בתוך שדרת קזוארינות עם כל האור וכל הפנאי אשר ראיתי לפני במו עיני במו עיני.

nani nani

New member
יודע חקלאי פיקח,

והוא הנחיל זאת לצבא, שאת הזן יש לשבח, ולהיטיב בהרכבה. (היטיב בהרכבה) הוחלט ונלקחה שיבולת, הירכיבוה - חרבות, חמרה, חמרה המערבולת, יצא הנח"ל לשדות. (הנח"ל לשדות) הורה כרוב והורה תרד, עגבניה עלי כידון! הורה נח"ל מסחררת הורה חסה, הורה צנון! הורה טנק רתום לפרד, הורה סיירי התות, הורה נח"ל מסחררת, הורה האחזות. יקום חייל למשך זרע, וחקלאי יקלע אל בול. יש נח"ל שיודע הרה לזרום כדי לתת יבול. (כדי לתת יבול) זה פרושו של משק עזר, ככה ייכתב בדו"ח. כל השקאה של צנון וגזר היא השקעה לזמן ארוך. (כן כן, לזמן ארוך)

sjarjar

New member
קוראים לו ליפא העגלון

והוא אולי האחרון שיש לו עוד פלטפורמה ישנה גם לעגלון פשוט מובן שיש ללכת עם הזמן ללכת מילא למה למהר? אז ליפא העגלון אומר שקצת פחות זה קצת יותר צריך למתוח המושכה ו קצת לקחת חזרה

יניבניב

New member
גם אני ניגנתי בארץ הזאת

שירים שצמחו מאדמתה גם אני הגנתי על הארץ הזאת אם הסכמתי או לא הלכתי איתה ויש כאלה שלוקחים מונופול על החכמה ויודעים יותר טוב ממני ויודעים יותר טוב ממך מה טוב בשבילי מה טוב בשבילך

sjarjar

New member
הבטחנו זה לזו, ברגע של חולשה

שאם זה יגמר, נגמור את זה יפה אני יודע ואת יודעת שאתמול בערב היית שונה

יניבניב

New member
אל תבטיח לי דברים שלא תוכל לקיים

אל ................... תהיה אתה כמו שאתה לא צריכה יותר כמו ש אתה יודע כמו ש אתה שומע כמו ש אתה נוגע כשאתה אוהב

nani nani

New member
אין כמוה מי יודע זאת כמוני

אין כמוה זה הולך ומתחזק ואין כבר כח שיקח אותה ממני רק לא לשכוח שהאושר הוא ספק

יניבניב

New member
אהביני

או עזביני לאלתר אל תרחמיני אם נגמר והביני רק באהבה אפשר אהביני אהביני כבר

nani nani

New member
רק אותך אוהב הלילה

דימדומים ומנגינההההההה והמתנה שלי הלילההההה בלי אותן האכזבות. רק אותך רוצה הלילההההההה אין לי כלום, גם לא מילים ואני חולם חושב עלייך את כמו מליון שירים

יניבניב

New member
שני ציירים על הבר

עוד לא מאמינים שנגמר ושביס הרקדנית מרחף על בטן גליה ולא במקרה וברחובות הרעד עובר גובר בחצרות הפחד נובר צובר פתאום היא מתרגשת נורא סף מאורע זה יקרה זה קרה

sjarjar

New member
הייתי בחור בישן, לא מנוסה עם נשים

אמרו לי: "ישנה אחת אצלה זה חופשי" . . . ובבוקר ראיתי, שמה שהרגשתי שם במיטה זה נכון - זה לא גברת זה אדון תפסתי ראש על הבאר.

למעלה