הייתי ילד בלילות עצוב

nani nani

New member
הוא לא אמר לה מילה שונה

היא הלכה ברחוב כמו כל גברתתתתתתת בקצרה, הם לא נהגו אחרתתתתתתתת מכל בני-זוג אחריםםםםם אבל נדף מהם ריח כמין בושם - אהבה של שני אנשיםםםםםםם

sjarjar

New member
אוכל, קדימה אוכל

אוכל, קדימה אוכל לאכול פה את הכל לאכול פה ולזלול אוכל, קדימה אוכל

עוד אבוא אל סיפך בשפתיים כבות

עוד אצניח אליך ידיים עוד אומר לך את כל המילים הטובות שישנן, שישנן עדיין

a t i

New member
פרינסס, איזה שיר מקסים.

מכירה את הביצוע של 'מוסיקת המקרה'?

sjarjar

New member
היעדים מטוהרים והרוסים

שלגים על החרמון מול שמש נמסים ובעיירת רפאים על הרמה חמור בודד תועה כבטרם מלחמה הקיץ שב למשלטיו הישנים אבל פניך נערי נותרו שונים היה לי נער מאוהב היה לי נער צלול היה קולו צלולות היו עיניו הקרב נדם ושוב קרב הוא אל השער אך הילוכו כבד וחתומות פניו

nani nani

New member
כל המילים השמחות

פרצו שוב כהורה סוערת. טיפסנו עם כל הרוחות, אל פסגת החרמון הזוהרתתת. לו היית לידייייייייייי, לו את כאן - לו את כאןןןןןןןןןןן, הייתי נושאך על כפייםםםםםםםם מעל ערפילים, ערפילים בענןןןןןןןןן, לקטוף כוכבים בשמייםםםםםםםםם.

sjarjar

New member
כל הרחובות כבר ריקים

הסמטאות כולן שלו שוב אומרים לו לך שוב אומרים לו בו

nani nani

New member
מן האבן והמים

הרחוב עולה אל השמש ובינתיים האויר מלא דבש וסביונים וילד מגלה פתאום הוא קצת לא מאמין שיש רחוב כמו סומסום סום וקסום הוא בשום ונפלא עם מדוע ובלי למה אל תשאל אותי אני רץ לי, אני שמה שם הכל קופץ שם קורים ניסים שם לוחש לי עץ את הסודות הכי כמוסים כי זה רחוב הסומסום

nani nani

New member
שירי לי כנרת שיר מזמור ישן

שירי לי כנרת שיר לי הגולן צ'ומפי -
נעלמת... טוב שחזרת

יניבניב

New member
ואולי

לא היו הדברים מעולם ואולי מעולם לא השכמתי עם שחר לגן לעובדו בזעת אפי מעולם בימים ארוכים ויוקדים של קציר ממרומי עגלה עמוסת אלומות לא נתתי קולי בשיר מעולם לא טהרתי בתכלת שוקטה ןביום של כנרת שלי הו כנרת שלי ההיית או חלמתי חלום

nani nani

New member
ואוליייייייי

אתה פה חסר לי אתה שם אתה כאן ובכל זאתת אתה פה חסר לי

droli

New member
התשמע קולי,

התשמע קולי, רחוקי שלי התשמע קולי, באשר הנך קול קורא בעוז, קול בוכה בדמי ומעל הזמן, מצווה ברכה.

nani nani

New member
הו הו הו הו הו קול קורא לנדוד לנדוד

צלילי חליל אל החולות של המדבר היה שולח ליטף הוא את גופה הרך והסופה טרפה הכל חדל להיות כמו החולות אני רוצה אותך כמו סלע אז הבטיח לא לנדוד שוב כמו החול

tamar111

New member
מנגינת החליל.......

החליל הוא פשוט ועדין, וקולו כמו קול של הלב. החליל, כשכשוך הפלגים, כמו שיר ילדים. כמשק הרוחות בפרדס מלבלב החליל, החליל. מנגינת החליל, לאילן, לענן, מנגינת החליל, למרבץ עדרים, מנגינת החליל, לאחי הקטן, מנגינת החליל, להרים להרים החליל. המקשיב לו יודע ידוע היטב, הוא יאיר את הדמי, הוא ירוונו בצליל כמשק הרוחות בפרדס מלבלב החליל...

sjarjar

New member
היה היו כאן פעם שיקמים

חולות לבנים וגם נוף העיר תל-אביב של אותם הימים היתה בית בודד על החוף ויש לפעמים נערכו ישיבות מתחת שיקמים אז בצל ולצד העצים חוללו הבנות וענו בזמרה "היי ילל" כן זהו, כן זהו זה גן השיקמים היו גם כאלה הי אז בימים

למעלה