כבר מאוחר, ומחר נקום ונראה, איך שמגיע היום בסוף כל לילה, או או או טוב, חושך נפל על הרחוב, רק הירח משאיר את אורו הצהוב. צרצר מצרצר צרצורו, שר: "לילה טוב!"
והוא האיר את ילדותינו הקטנה והוא האיר את משחקי המחבואים ולאורו היו הכדרים באים רק עוד רגע אמא רק עוד רגע קט את תמיד הורסת כשכבר כמעט לא הספקנו לשחק מעט אפילו אבל, תחנונינו לא הועילו
אמא יקרה לי יקרה אמא יקרה לי יקרה אמא יקרה שלי מאד אוהבת היא אותי מאד מאד אחייך אליך אחייך אחייך אליך אחייך שיר קטן אשירה לך כי אני אוהב אותך אוהב אותך
אני עוד מחכהההההה עם הפריחה המשגעת והצל המפכה. את זוכרת איך נפגשנו כאן לפני שנה על יד השיבר המטפטף הג'יפ שלי חנה - סתם ירדתי לנשום קצת ולסדר ת'ראש קצת לשכב עם הטרנזיסטור תחת עץ הברוש.
הוא יושב על המפתן, הוא כזה חמודי הוא ישן במיטתי ולובש פיג'מה הוא תמיד, תמיד איתי זה שובי דובי - דו ביחד ! שובי דובי דובי - (שובי דובי דובי) שובי דובי דובי - (שובי דובי דובי) שובי דובי דובי דובי - די - דיי שובי דובי - דיב - די - איי ומאז חלפו שנים וכבר התבגרתי ואת שובי דובי די לאחי מסרתי הוא ישן במיטתו ולובש פיג'מה הוא תמיד, תמיד איתו זה שובי דובי - דו שובי דובי דובי... לחבר הכי שלי קראתי שובי הוא לומד בכיתתי הוא כזה חמודי הוא כותב ושר שירים ומנגן גיטרה ואנחנו מזמרים עם שובי - דובי - דו ביחד ! שובי דובי דובי...
בדרך לא ישנו, כי לא היו סדינים וכשבסוף הגענו ממש עד הפסגה 'סתובבנו וירדנו חזרה בשבט אסקימוסים הייתי לא מזמן גנבתי קילו קרח, תפסו אותי על חם בית דין בתוך האיגלו, והשופט כועס באמצע כל ההוכחה נמס אל תהיה כזה שקרן לך ספר לסבתא כי בין אמת לבין מוגזם שמה הסתבכת לסיפור מתוח לא תמצא לקוח ולא תוכל אותנו לבלבל