הייתי ילד בלילות עצוב

nani nani

New member
מהרי נא והניחי על ליבי תחבושת

בטרם תשכיביני לישון וספרי לי על הילד שהייתי איך שמחתי על הגשם הראשון.

HNY

New member
גשם גשם בא גשם גשם בא גשם גשם בא ולה לה לה לה

נירהמ1

New member
"טוב, ליל מנוחה וחלום,

כבר מאוחר, ומחר נקום ונראה, איך שמגיע היום בסוף כל לילה, או או או טוב, חושך נפל על הרחוב, רק הירח משאיר את אורו הצהוב. צרצר מצרצר צרצורו, שר: "לילה טוב!"

sjarjar

New member
היה היה פנס בודד בלב שכונה

והוא האיר את ילדותינו הקטנה והוא האיר את משחקי המחבואים ולאורו היו הכדרים באים רק עוד רגע אמא רק עוד רגע קט את תמיד הורסת כשכבר כמעט לא הספקנו לשחק מעט אפילו אבל, תחנונינו לא הועילו

HNY

New member
אמא יקרה לי יקרה אמא יקרה לי יקרה אמא יקרה שלי מאד אוהבת היא אותי מאד מאד אחייך אליך אחייך אחייך אליך אחייך שיר קטן אשירה לך כי אני אוהב אותך אוהב אותך

nani nani

New member
לילה ראשון בלי אמא

כל הבסיס מחריש. מה שעובר בי פנימה, לא מעניין שום איש... איזה חרבון, חברה לצים, איזה מזל איום! אל אלוהים עוד שנתיים וחצי... נו? - ועבר רק יום!

הלילה בשבילים עודו פוסע

הלילה אהבה יש באוויר הלילה שוב אבוא אל זרועותיה והיא תהיה יפה ממש כמו שיר

a t i

New member
הלילה, נר הלילה פרח

לא זוכרת במה הוא פרח. נראה לי שבצהוב

nani nani

New member
שובי שובי לפרדסססס

אני עוד מחכהההההה עם הפריחה המשגעת והצל המפכה. את זוכרת איך נפגשנו כאן לפני שנה על יד השיבר המטפטף הג'יפ שלי חנה - סתם ירדתי לנשום קצת ולסדר ת'ראש קצת לשכב עם הטרנזיסטור תחת עץ הברוש.

ooopsi

New member
שובי שובי שובי לים

שובי שובי שובי לשם שובי שובי שובי לים-ים-ים שובי שובי שובי לש(אאאאאא)ם

nani nani

New member
יש לי דב אחד קטן שקוראים לו שובי

הוא יושב על המפתן, הוא כזה חמודי הוא ישן במיטתי ולובש פיג'מה הוא תמיד, תמיד איתי זה שובי דובי - דו ביחד ! שובי דובי דובי - (שובי דובי דובי) שובי דובי דובי - (שובי דובי דובי) שובי דובי דובי דובי - די - דיי שובי דובי - דיב - די - איי ומאז חלפו שנים וכבר התבגרתי ואת שובי דובי די לאחי מסרתי הוא ישן במיטתו ולובש פיג'מה הוא תמיד, תמיד איתו זה שובי דובי - דו שובי דובי דובי... לחבר הכי שלי קראתי שובי הוא לומד בכיתתי הוא כזה חמודי הוא כותב ושר שירים ומנגן גיטרה ואנחנו מזמרים עם שובי - דובי - דו ביחד ! שובי דובי דובי...

sjarjar

New member
לאברסט עליתי עם כמה חברים

בדרך לא ישנו, כי לא היו סדינים וכשבסוף הגענו ממש עד הפסגה 'סתובבנו וירדנו חזרה בשבט אסקימוסים הייתי לא מזמן גנבתי קילו קרח, תפסו אותי על חם בית דין בתוך האיגלו, והשופט כועס באמצע כל ההוכחה נמס אל תהיה כזה שקרן לך ספר לסבתא כי בין אמת לבין מוגזם שמה הסתבכת לסיפור מתוח לא תמצא לקוח ולא תוכל אותנו לבלבל

למעלה