הייתם פוסלים על בעיות נפשיות?

הייתם פוסלים על בעיות נפשיות?

אם בן אדם שהיו לו בעיות בעבר והיום מתפקד רגיל לחלוטין,
או בן אדם שלוקח כדורים

ואם לך יש בעיות נפשיות באיזה שלב אמורים לחשוף או לפתוח את זה

אני מודה שרב הסיכויים שהייתי פוסלת ישר, מצד שני אני מודה שזה אחד הדברים שאני גאה בהם, (אני לא מתאימה כ"כ לסטריאוטיפ).

אם תרצו זה הזמן לאחל לבן זוגי המהמם (נוגע בך במילים) יום הולדת שמח

רואה 6 6

New member
כן,כשהמצב הוא קבוע או נידון להופיע תמיד.

אבל אדם שעבר אירוע נפשי כמו התמוטטות עצבים וכד', לא הייתי פוסלת.

FineSilverMan

New member
תלוי בבעיות, בסיטואציה...

גאה?
&nbsp
בזמנו יצאתי עם דיכאונית על כדורים וחשבתי שזה לא סיפור גדול, אבל התברר שזה כן.
&nbsp
לדעתי עדיף לספר בהתחלה, אבל לא ממש בהתחלה. דייט שלישי-רביעי.
קודם לבדוק אם יש פוטנציאל להמשך ואז לבשר... כי בדייט הראשון לרוב אין אינטימיות מספיקה עבור זה.
&nbsp

נשמע הגיוני

בזמן שמבררים אם יש פוטנציאל לקשר אמיתי.
גאה כי זה חלק משמעותי מהאישיות שלי. היום חוץ מזה שאני עקשנית וזה יכול להרגיז, זה מתבטא בעיקר לטובה.

בעיות נפשיות זה סל גדול ועצום

שיכול להיות מאוד קל לטיפול והתמודדות ועד לאנשים שיוצאים ונכנסים מאישפוזים.
&nbsp
בן זוגי לוקח נוגדי חרדה ונמצא בטיפול וזה נפלא להיות ליד בן אדם שככ מודע לעצמו ולא מצפה מבת הזוג שלו להיות המטפלת שלו.

אהבה שלי

אני אומר את זה לא מתוך העובדה כי אני בן זוגך, אלא מכוח העובדה שזו כנות: את הבחורה הנורמלית,
השפויה והבריאה ביותר שהכרתי וידעתי כבת זוג, וידעתי. כל נכות היא מפחידה וכובלת, ואני מעריץ אותך
על הכוח שאת מגלה נוכח נכותי הפיזית, אך אני יכול להבטיח לך כי "הקטעים" שיש לך - מתגמד לעומת
הקטעים שיש לנשים "בריאות". ועוד דבר, קחי בערבון מוגבל מי שאומרת לך באופן נחרץ ועיוור "כן, הייתי
פוסלת".
&nbsp
אוהב

זה נכון שלפעמים לאנשים בלי בעיות רשמיות יש בעיות קשות עוד יותר (ברוח הדברים של מיצי, לפעמים לפתור או להיות מודע זה פלוס גדול מאד) אני יכולה להגיד שאני רואה היום אנשים בריאים סביבי מתמודדים עם דברים שהצלחתי להתגבר עליהם, בגלל זה אני אומרת גאה. אבל לא כולם ככה ויש ששוקעים לתלות ומסכנות. שזו בדרך כלל הסטיגמה.

תודה למגיבים.

רואה 6 6

New member
אני מכבדת ומחבבת אותך ואחרות כאן גם כן

אז למה אתה ממליץ למישהו (בת זוגך במקרה זה)לזלזל במה שמישהי אחרת היתה אומרת?
אני הייתי פוסלת בלי למצמץ ואולי זה לא נעים לקרוא אבל כבת זוג בעצמי,כאמא לילדים וכאדם מודע לעצמו וליכולותיו ,בפרט למגבלותיו אני אומרת את זה וטוענת שלי אין את היכולת לקחת פוטנציאלים בעיתיים ולחיות איתם.לא גופניים,נפשיים.
אין לזלזל בזה,נוגע,אין לך שום יכולת לדעת מה נסיון החיים שלי ומה עשיתי בחיי.

לקחת באופן אישי את מה שאמרתי

אני פשוט מתקומם נגד מי שטוען שהיה/לא היה נוהג כך או כך, מבלי שמכיר סיטואציה או לא היה בה, גם אם היא מכיר את עצמו הכי טוב.
&nbsp

רואה 6 6

New member
כן,לקחתח אישית כי יש לי ציפיות גבוהות מבני אדם

בעיקר מאלה שחותרים למוסריות וכבוד או פגשו חוסר כבוד כזה בחייהם.היה לי נדמה שאתה מאלה ואני לא חושבת שטעיתי.אם לא היה לי אכפת הייתי מתעלמת מימך בכל היבט.
לגבי ההתקוממות,אין לך מושג מי כן ומי לא לא התנסה ובמה.תזכור את זה.

Another Girl

New member
כינור העלתה שאלה תיאורטית

אז מין הסתם יהיו פה תשובות תיאורטיות. אם הייתה מבקשת רק תשובות שהיו מבוססות על ניסיון זה היה עניין אחר. אז כן, רואה 6 6 צודקת - זה לא הכי לעניין לבטל מראש דעות של אנשים, שסה"כ עונים על השאלה שנשאלה, כפי שהם מרגישים ולפי איך שהם מכירים את עצמם.

Shamy

New member
תלוי איזה בעיה נפשית

בתור בן אדם שצורך כדורי אנטי דכאון לא הייתי פוסלת על זה
כן הייתי פוסלת bpd כן הייתי פוסלת מניה דיפרסיה וכן הייתי פוסלת מחלות סכיזופרניות למינהן

השאר לא...כולל הפרעות קשב וריכוז

פוסלת בלי לחשוב פעמיים !!!!!

ואני התחתנתי עם עיוור, זה לא שכל נכות מרתיעה אותי. אבל חולה נפש או בעל הפרעה נפשית זה מחוץ לתחום אצי, ואני ממליצה גם לך לפסול מיד. לעולם לא תהיי מאושרת עם מי שסובל מבעית נפשיות אפילו אם הוא מטופל בכדורים ויופי טופי. שלא ימכרו לך לוקשים. וזה בלי לדבר על המרכיב הגנטי שיש למחלות האלו, מה שאומר שאת מסתכנת בהבאת ילדים חולי נפש לעולם. ראי הזהרת.

אז רגע...

האחוז הגבוה של הגירושים שיש היום זה כי אחד מבני הזוג סובל מנכות נפשית והצד השני לא היה מאושר?! כי זה מצחיק, אני מכיר אישית זוג שהתגרש כי האישה לא הייתה מאושרת, ובן הזוג הכי בריא, מפרנס וגבר לעניין. תגובתך לוקה בבורות, לא ברוע, אלא בטפשות ובורות, כי כשאת תכירי את מחלות הנפש - תגיבי כך.

תפסיק להיות דראמה קווין ולבלבל במוח!

איפה כתבתי שכל הגירושים וכל המקרים של נישואי לא מאושרים, מקורם במחלות נפש?? מה שכן כתבתי ואני יודעת בבירור שזה נכון (גם אם זה לא נוח לך כי אתה בעל בעיות מסוג זה)- הוא שכל הלוקים בנפשם לא מסוגלים להביא אושר אמיתי לבני ובנות זוגם. אני מבינה שזה מבאס אותך לשמוע אבל זה ככה, וכמו שכבר מישה אחרת אמרה לך אין לך מושג מי אני, ומה אני יודעת על מחלות נפש ועל חולי נפש.

נראלי שאני עושה אותו דיי מאושר

ומה בנוגע לבני זוג של אנשים שמדברים בבוטות?!

העיקר שנראה לך.

בני זוג שמדברים בבוטות זה דווקא בסדר, תלוי למי.
אגב, אני לא כתבתי מילה בוטה. כתבתי רק את האמת הזאת שלא כל כך בא לך לשמוע, אבל זאת כבר לא בעיה שלי. שאלת שאלה, קיבלת תשובה ואף אחד לא התחייב לענות לך מה שמתחשק לך ונוח לך לשמוע.

"כל הלוקים בנפשם לא מסוגלים להביא אושר אמיתי לבני ובנות זוגם

ב-ו-ר-ו-ת.
אני באמת לא יודע מי את, אבל אני יודע מה את.
תמנעי מעצמך הצורך להגיב, מיותר.
&nbsp
הייתי מכבד את שתיכן אם הייתן אומרות "תלוי באופי וחומרת המחלה" או "קשה לי להאמין,
כי אני פוחדת מהחוסר מודעות", אבל את פרשת כאן מה שנתפס בעינייך כעובדות, כשהן לא יותר מבליל שטויות.

למעלה