הייתם פוסלים על בעיות נפשיות?

Berethor

New member
אם את וShamy הייתן קוראות יותר לעומק את הדברים שכתבתי בנושא

ולא עושות "דחלילים" לדברים שאמרתי, אז הייתן שמות לב שציינתי את הדברים שאמרתן כבר, הרי בפרוש כתבתי, שתלמד להתמודד "אם זה אפשרי, ושאני נוטה יותר לפסול על בעיות נפשיות קשות, מאשר על כל בעיה נפשית ללא הבחנה. אתן יכולות להבין מזה שמי שצריכה כדורים כל החיים שלה, מוגדרת אצלי כמישהי עם בעיות נפשיות קשות, ואין לנו מחלוקת על כך, גם הכדורים לא באמת עוזרים לאדם שיש לו בעיות כאלה, משום שכפי שציינתי, האני האמיתי שלו הוא בלי הכדורים, וכדורים גם תמיד אפשר לשכוח. מישהו שתלוי בכדורים פסיכיאטרים למעשה הבעיה שלו היא חשוכת מרפא, כי להיות תלוי בכדורים כל הזמן זה לא ריפוי אמיתי ומלא אלא רק "עזרה זמנית", וככה בכל פעם עד לבלי סוף, זה מזכיר את הZombrex מDead Rising.

"בשימוש רטורי וככשל לוגי בלתי-פורמלי, דחליל או איש קש הוא נקודת מבט שנוצרה במכוון כדי להביס בקלות טיעון. יוצר טיעון דחלילי אינו משקף בצורה מדויקת את הטיעון הטוב ביותר של יריבו אלא מסיח או מעוות אותו כך שעמדת היריב נראית חלשה או מגוחכת."

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%9C_(%D7%9B%D7%A9%D7%9C_%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%99)

"Ambuzol Vaspilatin which is commercially marketed as Zombrex, is a medicine in both Dead Rising and Dead Rising 2 that retards the process of becoming undead. In Dead Rising 2: Case Zero it should be taken every 12 hours but in the main Dead Rising 2, three years later, Zombrex's development has advanced, giving it a 24 hour effectiveness.By Dead Rising 2, the pill can be taken orally in 200 mg doses."

http://dead-rising.wikia.com/wiki/Zombrex

יש בעיות שאפשר לפתור טבעית

רק שזה קשה
מייגע
ויש אנשים שפשוט עצלנים שרוצים כדור פלא.
&nbsp
ראו ספר שנקרא "הניצוץ" של ד"ר ג'ון רייטי.

elena20

New member
זה מאוד תלוי איזה סוג של בעיות

וגם תלוי באיזה שלב הייתי מגלה,
יש הבדל גדול מאוד נניח בין מישהו שקצת בדיכאון/חרדות לבין מישהו שיש לו סכיזופרניה ....
&nbsp
&nbsp

Shamy

New member
זה גם מה שאני כתבתי

שיש בעיות שהייתי מעדיפה לא להתעסק איתם ויש כאלה שכן...שיש חתיכת הבדל בין מישהו שיש לו סכיזופרניה או דכאון

רגע, לנוגע במילים יש בעיות נפשיות?

בכל מקרה,
לכולנו יש בעיה נפשית כזו או אחרת

חח לא וגם אני לא

יש לי קצת רקע אבל זה כבר מאחוריי ושאלתי למטרת דיון כללי ולא אישית.

מדויק לחלוטין

מאז שהכנרית נכנסה לחיי, לא כל שכן מאז שנפלה בי ההכרה כי אני אוהב אותה - אני מחורפן לחלוטין, מכור, געגועיי אינם יודעים מרגוע, וזו היא, מכובדיי, מחלה נפשית חשוכת מרפא - וטוב שכך!

Berethor

New member
Uh. This sentimental downpour is killing me"

"Being in love can cause a person to behave strangely and irrationally, a tendency which is often exaggerated in television and film. Usually played for laughs in SitComs and anime, it can be used as a motivation for villainous(or at least uncharacteristic) behavior in more serious stories. However, it can also result in behaviors that are presented as being noble, though unusual."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/LoveMakesYouCrazy

danakama10

New member
אם האדם שמתאר זאת היה בגיל הטיפשעשרה, תיאורים כמו שלך מעלים

כשאדם בן 34 מתאר תיאורים אלו, זה נשמע קריפי לחלוטין.

רוצה לשוחח אתי רק כמה דקות

כדי להיווכח שאני לא קריפי? למה לקבוע עובדות מבלי שאת מכירה את האדם?
אני מוכן לתת בפרטי את הנייד שלי כדי שתיווכחי שנחפזת

danakama10

New member
גם אתה קבעת לגבי מספר עובדות

(איך אגרור לפסיכולוג וכו). ככה זה בני אדם, מסיקים מסקנות, שגויות או לא, על פי הרושם שהם מקבלים מאינטראקציה עם אדם.
מדוע חשוב לך לשכנע אותי במי שאתה באמת?
מצטערת, לא אתקשר, ומצטערת אם פגעת. כמובן אפשרי בהחלט שטעיתי.
לסיום, לטעמי לא לעניין להציע לשוחח עם בנות בטלפון כשיש לך חברה... לי זה לא היה עובר חלק בגרון.

Berethor

New member
בהנחה שאת מאמינה לדברים האלה, לי זה נשמע "קיטשי" מדי בעיקר

ועוד אומרים שדמדומים זה סרט קיטשי, מה שהולך פה עובר את רמות "הדביקות" שנסבלות מבחינתי.

noamlah

New member
הייתי פוסל

מישהי שמגדירה את עצמה יציבה נפשית, חושבת שדיכאון זה רק סוג של פינוק ולא זוכרת מתיי בכתה בפעם האחרונה אבל זה בטח היה בגיל 3

אני צריך מישהי שתהיה מסוגלת להיות איתי קפריזית

supersonic777

New member
לידע כללי,זה עובר בגנים...לא הייתי פוסל ישר,מצד אחד,

מצד שני,יש כל מיני כדורים "אנטי"...
השאלה,אילו כדורים...
אם טוב לך,קטונתי...
בהצלחה!

אני לא מבינה מה איכפת לך מה מיליון אנשים אחרים היו עושים

את הרי לא צריכה מיליון בני זוג. רק אחד שלא פוסל - זה מספיק. ושאר ה- 999999 שילכו לחפש ת'חברים שלהם.

danakama10

New member
כן, הייתי פוסלת

והייתי נחרדת אם ביתי הצעירה היתה נתפסת בקוריו של בחור בוגר בהרבה, נכה פיזית ובעל בעיות נפשיות.
הייתי מצטערת שהדימוי העצמי שלה כל כך נמוך שהיא חושבת שזה מה שמגיע לה.

נתפסת בקוריו של בחור נכה פיזית?

היו לי כמה מערכות יחסים - לא זכור לי שהיפנטתי עם כיסא גלגלים שלי מי מהן.
הן היו אתי לא משום ימוין הנמוך כי אם משום העובדה שהן חוו זוגיות עם גברים רגילים, שהורידו את דימוין.
אם בתך תצא עם בחור נכה, שעובד, משכיל ומתפקד - דימויה העצמי ובטחונה העצמי גבוהים, לא נמוכים.

יפה שלי

באופן אישי התגובות האלה לא עושות לי שום דבר, זו זכותם לחשוב כך גם אם המציאות הפוכה מזה.

למעלה