הייתם פוסלים על בעיות נפשיות?

danakama10

New member
אני מתייחסת לכל השילוב הזה

כשהבחור מבוגר בהרבה מאותה בחורה צעירה, כשהוא סובל הן מנכות פיזית והן מבעיות נפשיות, וכשהבחורה על פי עדותה לא האמינה שאי פעם יקרה לה הנס ובחור יאהב אותה. כל המיש מש הזה נשמע רע מאוד. בחורה כזו לא נשמע שהתאהבה באדם עצמו,אלא שהיא קלה להשפעה בגלל הבטחון העצמי הנמוך שלה. גם הצהרות האהבה האינטרנטיות מרמזות על הילדותיות שבקשר הזה.
לו אני הייתי אמה הייתי עושה הכל כדי לנתק את הקשר ושולחת לפסיכולוג (אותי ואותה) כגי ללמוד איך אפשר לעבוד על הדימוי העצמי שלה. איפה ההורים שלה? האם הם מודעים לקשר הזה? האם הם מרוצים ממנו?

מיותר לציין

שהייתי עם בחורים רגילים? שתיאורטית אין לי שום בעיה על פי הנתונים שלי 22 אינטליגנטית רגישה עם אחות דוגמנית (..) להיות עם גברים רגילים?

תקראי לזה קיטש, איך שאת רוצה, אני חיפשתי גבר עם אופי ספציפי, מצאתי ואני מאושרת מאד.

אגב ההורים שלי שמחים שטוב לי. שתהיה שנה טובה.

danakama10

New member
שאלה לי

מדוע בכלל שאלת את השאלה הזו? ועוד כסיפתח לאיחולי מזל טוב לחבר שלך?
האם את רוצה להחמיא לעצמך שאת כה מיוחדת? (שימי גם לב איך נוא מחמיא לך, שאת הבחורה הכי נורמלית שהוא הכיר...משהו לא בריא באינטראקציה ביניכם).
מעבר להיותך צעירה את נשמעת לי די ילדותית, על פי דברים שאת כותבת. אגב, אחות דוגמנית בהחלט עשויה לתרום לרגשי הנחיתות שלך.
שמרי על עצמך.

ואם הפססיכולוג יישבע לך שהכל תקין עם בתך?

תיסוגי לאחור? ברור שלא, כי את תרגישי שנכשלת. בדיוק כפי אימא של הומוסקסואל תרגיש, או אימא לבת שתחליט להביא ילד מהפריה.
גם אם בתך הייתה בגיל הבחור, והיתה לו רק נכות פיזית, גם אז היית נעמדת על הרגליים האחוריות, וזה בסדר
גמור כי יש לך, ולחברה, אידיאל מסוים, שכל סטייה ממנו מחייבת הסבר ובדיקה מעמיקה.
אם בתך תתאהב בפאראזיט, אסיר עולם או גבר מכה - ישר לפיכולוג ובצדק, אבל אם היא - יהא גילה אשר יהא - תתאהב
בנכה במחלת ניוון שרירים לא סופני (כמוני) עובד, איש הספר, תורם לחברה וכו', השאלה שלך לא צריכה להיות האם
הדימוי העצמי שלה נמוך, אלא האם הפשרות שהיא תעשה יגבו ממנה מחיר גבוה מדי, וה דיון אחר לגמרי.
&nbsp
אנחנו לא נופלים בחלל ריק ולא בסרט הוליוודי, וברור שאישה שלא חסר לה כלום לא תצא עם נכה באשר הוא, אבל מכאן
ועד דימוי עצמי נמוך - המרחק עצום.

danakama10

New member
אני חייבת לך התנצלות

כי בתחילה סברתי בטעות שאתה הוא זה שגם סובל מנכות פיזית וגם מנכות נפשית, ואני מבינה כעת שלא כך הוא הדבר. לכל אחד מכם יש את ה״תיק״ שלו, וזה דווקא יכול לתרום להבנה גדולה בינכם.
לשאלתך. יש מקרים שבין בני זוג שאחד נכה והשני לא מתפתחת אהבה, אך זה יכול להיות לאחר שהם מכירים אחד את השני זמן מה ומתאהבים באופי. בהיכרות אינסטנט שכזו, שמבוססת על משפט מחרמן שאחד כתב בפורום וההיא הגיבה, ובהינתן הבדלי הגילאים הגדול ובחוסר הביטחון העמוק שלה... מה אני אגיד לך. לי זה נשמע שהיא ננעלה על המטרה כי ראתה בך מטרה קלה ולא מאיימת. לך זה כמובן התאים כמו כפפה ליד (בחורה חסרת בטחון שנואשת לאהבה ולהכתרת הנסיך), והופ, שניכם במין מערכת יחסים שמבוססת על החולשות שלכם. אולי דןןקא בגלל זה זה יחזיק מעמד.

אני זורם אתך

אני מסכים לרעיון שבחור נכה לא מאיים עליה וזה כאילו הכל תפור, אך האין זו מהות של זוגיות? "עסקת חבילה"?
הרי אם היית ידידה של בחור נכה, סביר להניח שהיית מחמיאה לו שהוא מעורר השראה. מדוע, איפוא, לא לחשוב
כך על זוגיות? אפשר להתאהב מהסיבות הלא נכונות, אבל לא להישאר בקשר. בזוגיות שכזו, אם האישה נשארת,
תהיי בטוחה שהיא מקבלת את הערך המוסף שהיה חסר לה.

danakama10

New member
לכן טענתי שזה עשוי לחזק את הקשר

בכל מקרה תמיד עדיף לבוא לקשר מעמדת חוזק והערכה עצמית, ולא מתוך חולשה רבה.

למעלה